Жив и Здрав , много успехи през новата година ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
колеги таи като сам от пловдив парво се обращам към вас преди 2 дена един приятел замина за чужбина и ми прехварли неговото браво 2.0 20клапана колата си има забележки но и цената е такава има мн добар двигател ако има някои от плд които иска такова бражо нека доиде и види цената е 1500лвкараи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
-
Кой ще черпи бе? да не се скатава многоb@d boy 13 написа:колеги таи като сам от пловдив парво се обращам към вас преди 2 дена един приятел замина за чужбина и ми прехварли неговото браво 2.0 20клапана колата си има забележки но и цената е такава има мн добар двигател ако има някои от плд които иска такова бражо нека доиде и види цената е 1500лвFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
b@d boy 13 написа:колеги таи като сам от пловдив парво се обращам към вас преди 2 дена един приятел замина за чужбина и ми прехварли неговото браво 2.0 20клапана колата си има забележки но и цената е такава има мн добар двигател ако има някои от плд които иска такова бражо нека доиде и види цената е 1500лвGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Не не няма такова нещо колат е на един приятел и тои замина апак сега тряя да се продаде че му трябвали пари.на колата и липсва само застраховка сичко др е редовно днес ще и се сменя карето че нещо тропа и тези дни и носачите само да видим как и дали ще ми прати пари за части.караи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=68172 ето тук има снимкикараи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар