JTD RACER написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
sUkI написа:Колеги,продадох HGT-то днес...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Airfan написа:JTD RACER написа:в този сервиз в брестник са много добри ще я направят както трябваПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Airfan написа:JTD RACER написа:в този сервиз в брестник са много добри ще я направят както трябва
Коментар
-
lithrone
Гледам сте се събрали все с опит, та да попитам: колко трябва да си приготвя ориентировъчно за цялостна(хубава поне колкото оригиналната) боя на Мареа седан - вътре и вън?Някакви предположения? Иии пратете ме някъде да си купя читави, зимни гуми, втора ръка, че тази година имам две Мареи за обуване
Коментар
-
lithrone написа:Гледам сте се събрали все с опит, та да попитам: колко трябва да си приготвя ориентировъчно за цялостна(хубава поне колкото оригиналната) боя на Мареа седан - вътре и вън?Някакви предположения? Иии пратете ме някъде да си купя читави, зимни гуми, втора ръка, че тази година имам две Мареи за обуване
Коментар
-
lithrone написа:Гледам сте се събрали все с опит, та да попитам: колко трябва да си приготвя ориентировъчно за цялостна(хубава поне колкото оригиналната) боя на Мареа седан - вътре и вън?Някакви предположения?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
lithrone
Racer GT написа:lithrone написа:Гледам сте се събрали все с опит, та да попитам: колко трябва да си приготвя ориентировъчно за цялостна(хубава поне колкото оригиналната) боя на Мареа седан - вътре и вън?Някакви предположения?
Коментар
-
lithrone написа:Гледам сте се събрали все с опит, та да попитам: колко трябва да си приготвя ориентировъчно за цялостна(хубава поне колкото оригиналната) боя на Мареа седан - вътре и вън?Някакви предположения? Иии пратете ме някъде да си купя читави, зимни гуми, втора ръка, че тази година имам две Мареи за обуванеFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар