Кой е колегата с Бравата PB7337 :D Вчера го видях на Сточна гара и много ми харесаха затъмнените му стопове, на сивия цвят стоят готино. От доста време искам да си затъмня и моите ама не знам дали ше се вижда нещо отзад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Еееее колеги, завърнахсе вече и пак подкарах Бравока Днес (вторник) сутринта Airfan с пунтото бе усвирен на асеновградско около Баумакс От колко са срещите в неделя пак зимно време от 18:00 ли?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
А колега italiano_ , какво е това JTD дето се мъдри в подписа?! Да не си сменил АР-а с ЖеТеДе ?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Tqnkata написа:8-ми октомври е Италфест.Има ли желаещи да ходим?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Tqnkata написа:8-ми октомври е Италфест.Има ли желаещи да ходим?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги, сборният пункт за тръгване към Сливен за Италфест 2011 е Бензиностанция "Векта" на "Карловско шосе".Събираме се от 7:30 за кафе и тръгване 8:00 !!!Моля, колеги спазвайте правилата за движение и нека да не правим опасни и малоумни изпреварвания. Ще се движим в колона (поне колкото пътя позволява). Ако някой смята, че бърза нека да тръгва и да си върви напред.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
Колеги тази неделя ще има ли среща и от колко часа е? Поне с Тянката, Жоро или Събито да се видя че много се пръснахме наскоро добре че си имаме контактите или се виждаме по булевардитеwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги тази неделя ще има ли среща и от колко часа е? Поне с Тянката, Жоро или Събито да се видя че много се пръснахме наскоро добре че си имаме контактите или се виждаме по булевардитеFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар