Не за Армин ги изпуснах пък и на него нямам мерак да ходя(слушал съм го лайф няколко пъти вече) ... това е за Спирит-а в Бургаз ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Хич не ти трябва и да ходиш .... организацията е под всякаква критика на какао-то както всяка година , всеки път се чудя да ходя или да не ходя ... Тая година съм си взел билети само за Фери Корстен на 19ти понеже не го рекламират така масово и очаквам да е по-спокойно с по малко хора а пък и да си пускат каквото трябва ... Миналата година на Армин имаше хора в водата няма такъв блъсканак (5 тоалетни за 5000 които се плащаха на всичкото отгоре) .... по голям айляк си е на някой шезлонг отвънка да си поркашBravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Хич не ти трябва и да ходиш .... организацията е под всякаква критика на какао-то както всяка година , всеки път се чудя да ходя или да не ходя ... Тая година съм си взел билети само за Фери Корстен на 19ти понеже не го рекламират така масово и очаквам да е по-спокойно с по малко хора а пък и да си пускат каквото трябва ... Миналата година на Армин имаше хора в водата няма такъв блъсканак (5 тоалетни за 5000 които се плащаха на всичкото отгоре) .... по голям айляк си е на някой шезлонг отвънка да си поркаш
Коментар
-
Airfan написа:sUkI написа:Колеги,гонки няма ли ,гонки?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:pumataaa написа:Racer GT написа:Airfan написа:sUkI написа:Колеги,гонки няма ли ,гонки?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар