Кога и къде в Пловдив си чуквате срещи обикновенно? Аз съм тука наоколо от селцато около Пловдив и може да намина. Пък гледам и стикери имало,може да сложа един на задната дограма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Колеги някой от вас има ли задна броня за браво?Трябва ми за максимум 2 дни и я връщам.Може и счупена да е само горната част да е здрава.Почерпката е гарантирана!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Колеги някой от вас има ли задна броня за браво?Трябва ми за максимум 2 дни и я връщам.Може и счупена да е само горната част да е здрава.Почерпката е гарантирана!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Racer GT написа:... Трябва ми за максимум 2 дни и я връщам. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
dobrujanetza написа:Виделин Райчинов написа:Колеги взех флаконите от Оги! 4 за u_bo, 2 за ChosenOne, 1 за dobrujanetza-общо 7 са в мен! Пишете ми Л.С за да се разберем! Тези дни ще пътувам до Пловдив.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:dobrujanetza написа:Виделин Райчинов написа:Колеги взех флаконите от Оги! 4 за u_bo, 2 за ChosenOne, 1 за dobrujanetza-общо 7 са в мен! Пишете ми Л.С за да се разберем! Тези дни ще пътувам до Пловдив.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар