Аз съм за и то 2бр. ако искаш ще ти пусна кординати на Л.С. или като идваш за другите неща мога да мина и аз по магистралата да си ги взема ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
u_bo
ogi28b написа:Колеги, вижте тука: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...мислете си, и другата седмица да ви доставя.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Не знам дали става ясно от постовете ми, че няма да влизам в града, ще трябва някой да се наеме да ме чака на магистралата, за доброто на всички. Предлагам да се уговорите, и ако всички са съгласни определен човек да вземе всичко и да го разпространи - ОК.
Коментар
-
Знаеш ли кво стана ... бях малко по напред и забраих че тоя светофар не е двоен а си има зелено и за двете страни ма и за тва тръгнах по плахо де :D :D ... А тоя зад мене явно не му пукаше за малко да ми се натресе .... Иначе сори още един път ....пп А преди две вечери един кюстендилски браво с форумни лепенки замалко да ме пласна на сточна преди бетонния искаше да мине в мойта лента през мене :D :D :DBravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
mitaka 23 написа:Здравейте колеги!Казаха ми да пиша във тази тема може ли да се сдобия със 2 стикера на форума.Благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар