Е ама как бързо се съживи темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
ogi28b написа:JoroBoro написа:От двете х2 моля----------------------------
'00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD 105
'99 Fiat Punto Mk2 HGT
Коментар
-
За ключодържател броите и мен. Стикер имам малък, ако е голям може На връщане от Варна на 1 км от входа на магистралата преди колелото на Стара Загора видях Зеления старозагорски Бравок с 3ма вътре. Размахах се но дали са ме видяли незнам, поне да бях в колата да засветя или га до освиря но уви :DИначе съм лош с моята електричка: 303км с 22,3л газзз. Евала Браво, евала ОМV! Курса беше пълен-пълен...with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:За ключодържател броите и мен. Стикер имам малък, ако е голям може На връщане от Варна на 1 км от входа на магистралата преди колелото на Стара Загора видях Зеления старозагорски Бравок с 3ма вътре. Размахах се но дали са ме видяли незнам, поне да бях в колата да засветя или га до освиря но уви :DИначе съм лош с моята електричка: 303км с 22,3л газзз. Евала Браво, евала ОМV! Курса беше пълен-пълен...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:darkcat2005 написа:За ключодържател броите и мен. Стикер имам малък, ако е голям може На връщане от Варна на 1 км от входа на магистралата преди колелото на Стара Загора видях Зеления старозагорски Бравок с 3ма вътре. Размахах се но дали са ме видяли незнам, поне да бях в колата да засветя или га до освиря но уви :DИначе съм лош с моята електричка: 303км с 22,3л газзз. Евала Браво, евала ОМV! Курса беше пълен-пълен...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:popara801 написа:darkcat2005 написа:За ключодържател броите и мен. Стикер имам малък, ако е голям може На връщане от Варна на 1 км от входа на магистралата преди колелото на Стара Загора видях Зеления старозагорски Бравок с 3ма вътре. Размахах се но дали са ме видяли незнам, поне да бях в колата да засветя или га до освиря но уви :DИначе съм лош с моята електричка: 303км с 22,3л газзз. Евала Браво, евала ОМV! Курса беше пълен-пълен...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар