Момчета имайте едно на ум тия месеци много са стрикни куките ,днеска овиснах с глоба за 50 лв ( +12 км/ч над разрешените , това по новите глоби с електронен фиш ) ... та чак и оборудването ми гледаха ... така по разумно и умната ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
ChosenOne написа:Момчета имайте едно на ум тия месеци много са стрикни куките ,днеска овиснах с глоба за 50 лв ( +12 км/ч над разрешените , това по новите глоби с електронен фиш ) ... та чак и оборудването ми гледаха ... така по разумно и умната ..FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Срещу Баумакса ... и се бяха завряли зад едни храсти и аз ускорих за да мина един рейс за да може той (рейса) да мине в средна лента за да изпревари един джип които бяха спряли .... съвсем не се осетих и да же ме спряха без палка махна ми като аре да не казвам кои махат .... Не видях камера само радар имаха ....Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Срещу Баумакса ... и се бяха завряли зад едни храсти и аз ускорих за да мина един рейс за да може той (рейса) да мине в средна лента за да изпревари един джип които бяха спряли .... съвсем не се осетих и да же ме спряха без палка махна ми като аре да не казвам кои махат .... Не видях камера само радар имаха ....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:ChosenOne написа:Срещу Баумакса ... и се бяха завряли зад едни храсти и аз ускорих за да мина един рейс за да може той (рейса) да мине в средна лента за да изпревари един джип които бяха спряли .... съвсем не се осетих и да же ме спряха без палка махна ми като аре да не казвам кои махат .... Не видях камера само радар имаха ....Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:Tqnkata написа:ChosenOne написа:Срещу Баумакса ... и се бяха завряли зад едни храсти и аз ускорих за да мина един рейс за да може той (рейса) да мине в средна лента за да изпревари един джип които бяха спряли .... съвсем не се осетих и да же ме спряха без палка махна ми като аре да не казвам кои махат .... Не видях камера само радар имаха ....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:dobrujanetza написа:Tqnkata написа:ChosenOne написа:Срещу Баумакса ... и се бяха завряли зад едни храсти и аз ускорих за да мина един рейс за да може той (рейса) да мине в средна лента за да изпревари един джип които бяха спряли .... съвсем не се осетих и да же ме спряха без палка махна ми като аре да не казвам кои махат .... Не видях камера само радар имаха ....Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ChosenOne написа:@RacerGTНякъде хвана пътя снощи за Хасково ....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар