sUkI виж тук за фланци: http://www.etebg.com/autospares/spacers.html !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
u_bo
-
Airfan написа:Май от ладите ставали тези части.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Airfan написа:аз имам за продан 16 чисто нови болта ЕТЕ с глава 17 за нашите алуминиеви джанти - някой ако има интерес - да свирка.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колеги здравейте ! Сорка че така ще понахалствам имам нужда от помощ :каде в пловдив има автоморга кадето да си намеря части за Бравото ? Пасват ли носачи , накладки , тампони на двигатела ,задни амортецьори от 1.6 браво на 1.9 ЖТД браво или от 1.9ТД на 1.9ЖТД ?И каде бихте ми препоръчали да отида да ми сменят гарнитурата на капака на двигатела ?Ще съм благодарен на всеки исказал мнението сиFIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g
Коментар
-
Vasilevv777 написа:Колеги здравейте ! Сорка че така ще понахалствам имам нужда от помощ :каде в пловдив има автоморга кадето да си намеря части за Бравото ? Пасват ли носачи , накладки , тампони на двигатела ,задни амортецьори от 1.6 браво на 1.9 ЖТД браво или от 1.9ТД на 1.9ЖТД ?И каде бихте ми препоръчали да отида да ми сменят гарнитурата на капака на двигатела ?Ще съм благодарен на всеки исказал мнението сиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Vasilevv777 написа:Колеги здравейте ! Сорка че така ще понахалствам имам нужда от помощ :каде в пловдив има автоморга кадето да си намеря части за Бравото ? Пасват ли носачи , накладки , тампони на двигатела ,задни амортецьори от 1.6 браво на 1.9 ЖТД браво или от 1.9ТД на 1.9ЖТД ?И каде бихте ми препоръчали да отида да ми сменят гарнитурата на капака на двигатела ?Ще съм благодарен на всеки исказал мнението сиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Vasilevv777 написа:Колеги здравейте ! Сорка че така ще понахалствам имам нужда от помощ :каде в пловдив има автоморга кадето да си намеря части за Бравото ? Пасват ли носачи , накладки , тампони на двигатела ,задни амортецьори от 1.6 браво на 1.9 ЖТД браво или от 1.9ТД на 1.9ЖТД ?И каде бихте ми препоръчали да отида да ми сменят гарнитурата на капака на двигатела ?Ще съм благодарен на всеки исказал мнението сиwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар