Да бе така е ...ама нямам условията да се емна да ги правя ... предпочитам да си платя и да стане качествено ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Airfan написа:darkcat2005 написа:Както подхванахме темата за Годишния преглед и че ме върнаха заради ксенона, има ли приет закон и подобните му последствия? Свалих ксенона и утре ероятно или вторник ще минавам преглед после къде да си монтирам баластите че да е като фабриченFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Като ми вдигнали капака за проверка на газовата и видяли баластите и защото небила фабрично със ксенон и поискаха да ги махна да си мина прегледа и после ако искам пак да си ги слагам. Аз така и направих А въпроса за лупите незнам.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Като ми вдигнали капака за проверка на газовата и видяли баластите и защото небила фабрично със ксенон и поискаха да ги махна да си мина прегледа и после ако искам пак да си ги слагам. Аз така и направих А въпроса за лупите незнам.
Коментар
-
Airfan написа:darkcat2005 написа:Като ми вдигнали капака за проверка на газовата и видяли баластите и защото небила фабрично със ксенон и поискаха да ги махна да си мина прегледа и после ако искам пак да си ги слагам. Аз така и направих А въпроса за лупите незнам.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
-
Много се замислям да слагам летните гуми и джанти, но като гледам какво е магливо и мокро и студено направо се разобедих. Края на месеца ще да е. Вие как мислите?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
-
sUkI написа:darkcat2005 написа:Много се замислям да слагам летните гуми и джанти, но като гледам какво е магливо и мокро и студено направо се разобедих. Края на месеца ще да е. Вие как мислите?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар