ivane36 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
u_bo
ivane36 написа:всичките бензиностанции обиколих най добре варви и гори от онв 100окл и не лажат в колонката
Коментар
-
Да Тянка аз от почнах да зареждам последните два месеца по коректноста им следя от това че за 4-5 поредни зареждания винаги едно и също количество ми побират .... а иначе газта е ок 6 и като разход и като вървеж спрямо мойта кола депп Абе счупи ми се стъклото на халогена как се маха тва чудо тря да свалям бронята или само ринга със фарчето ?Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Да Тянка аз от почнах да зареждам последните два месеца по коректноста им следя от това че за 4-5 поредни зареждания винаги едно и също количество ми побират .... а иначе газта е ок 6 и като разход и като вървеж спрямо мойта кола депп Абе счупи ми се стъклото на халогена как се маха тва чудо тря да свалям бронята или само ринга със фарчето ?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
И аз съм с 2те ръце за ОМВ и на вървене е супер и на разход, но неми е по път и рядко зареждам от там. Инфото е потвърдено и от моя автомонтьор и японките харесват газта на ОМВwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Случвало ли ви се е дa се качите в колата и след като запалите да видите че в резервоада са се появили 8-10 литра бензин (при условие че газовата ми е пълна до горе) Има полза от това че баща ми микара колата понякогаwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Едно време "пижу" го карах на туби ... имаше много , а и не се притеснявах. Но са тая италиянска бангия ... ?!А някой да знае за биодизел във Филипопола?п.п. няма как да ме убедят за цените на дизела и акциза му...преди години буквално къпехме БМП-тата с ДИЗЕЛ от колонка?! е надали технологията се е променила с нещо, напротив би трябвало да е станала по-ефективна и с по-малко бракПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар