и за мен една карта ако може
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Ами водородната система произвежда водород чрез електролиза на вода. Всичко е ток жици и един аквариум с трабички в багажника, горивото е чиста вода Имам познат който експиремнираше с подобна система в БМВ-то си че много горяло ама резултата не бе много голям смъкна към 1-2 литра или около 10-15% икономия. Ударих промоция на Лукойл, ако имате карта за намаление през следващите месеци се зарежда освен със отстъпката от картата и още 2ст/литър през субота и неделя! Аз напълних газовата догоре...with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Ще трябва "миека" вода, щото водорода ще удари на камък ... котлен?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
За тея карти дето говорите в Еко ... и аз с голям мерак си изкарах преди месец-два ама още на първото зареждане ме отказаха ... на туба 25 литра ми заредиха 26 като за година и половина преди това от както имам газ никоя станция не ми е вкарал повече 22.5 / 23 литра макс ... Така че големия Х на екото ...Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
1-2 литра за БМВ което гори 14л градско колко да ги усети като цена на горивото, не заслужава нервите за настроиването на тази "хенд мейд система". Катра на еко и стикер имам откакто съм във форума, Тянката и Събито помнят като раздадох около 10 броя завещани от колежката Евита. Отстъпката за газ обаче мисля че беше и все още е 2ст. а, Дизела и Бензина по 5ст.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
dobrujanetza написа:Tqnkata написа:misira80 написа:като искате да карате икономично слагаите водородна система и намаляте от 30% до 40% разхота на горивоFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар