Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
-
darkcat2005 написа:Jimy написа:Адаш абсолютно прав си...?! В момента се чудя тая кола ,колко по-скъпо може да ми легне, като гориво.Друг един авер като сложи 25л метан и минава 250км градско, а с тая малка въшка давам 50 кинта и пак е трудно да стигна 250-260км...сигурно трябва да сменя бензиностанцията.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Щом баща ми честичко обикаля с Бравока значи има много резон в пропан-бутана иначе скоро един приятел бе на канала до блока ми да провери кой маркуч и кое радиаторче течали от олиото, той само на олио карал Ланча Капа ТДС ама колко кубика беше... Дизел ако не се кара с "крадена нафта" оферта ли е сега?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
-
darkcat2005 написа:... Тоя авер колко пари дава за амортисьори? ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Мисля че поясних за немските седани че е допустимо, от към вървеж и моето браво си е орязано в момента но пък 8,4 миналата седмица и в големите студове градско 10/100 газ (че горката вижда 5 литра бензин на 1 или 2 месеца) ми е по джоба Като семейна кола в близко бъдеще съм се харесал точно Зафиа но се чудех дисел или бензин, много варвят за това купе или просто задволанното устройство е било причината но останах доволен.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
-
Jimy написа:Адаш абсолютно прав си...?! В момента се чудя тая кола ,колко по-скъпо може да ми легне, като гориво.Друг един авер като сложи 25л метан и минава 250км градско, а с тая малка въшка давам 50 кинта и пак е трудно да стигна 250-260км...сигурно трябва да сменя бензиностанцията.
Коментар
-
Tqnkata написа:друга бира си е газчицата ама ще се сетите и вие някой денFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
dobrujanetza написа:Tqnkata написа:друга бира си е газчицата ама ще се сетите и вие някой денFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар