Монтирах видеото с моята мареа и сивата. След малко ще кача и ще постна линка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Аз пък си мисля, че ако Иван беше с други гуми и всеки имаше старт от по-чистата страна на улицата, резултата ще бъде коренно различен.Браво на момчето с опела,но стилото си върви явно доста, обаче с тези зимни галоши ... не е за такива дръпки?! Така де, не че съм много наясно с този начин на шофиране ,но мисля че има отношение към резултата.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Браво за клиповете и за вървенето Жоре адмирации и за бързото Стило! Имах технически проблеми последната седмица и направо ме беше срам да се поява на среща така... Първо миналата седмица ми се развали алармата СЛЕД като запалих колата и пуснах ксенона и наща почна да пищи и да светят авариините. Наложи се да я изключа с ключето. Дотук се търпеше защото централното си работеше през дясната ключалка (лявата никога не ми е работила, а и не се е налагало да ползвам ключа за да си отключвам) до Петък следобед когато и дясната кючалка отказа Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и познайте как се влизаше в колата... през 3-тата врата, ужас! Днес слагам чисто нова аларма и нещата се оправят с влизането, явно старата е изпаткала от мокрото и мъгливо време, но проблема с кючалките си остава. Някой да е имал проблем с лотчетата на бравите? Потърсих из форума но такъв проблем не срещнах, само в една тема споменаваха че умишлено са ги откачили за да подменят дръжките на вратите. Дайте предложение къде да отида на ключар по възможност да работи в Събота!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар