Как какъв е плана? Утре отиваме, Иван му "чупи кокалите" и се прибираме. :D
Ако Ванката падне?Въпроса е кой мапва по-добре?Емо или kombito tdi от Карлово? Злите езици говорят,че той е мапнал Иван. Остава да намерим и място за дръпката,защото аз на стадиона няма да правя изпълнения.
Оооo аз го правя фор фън и върху себе си и някой друг колега, опитен заек Не бива и не може да ме слагате до хора, които се занимават професионално с това
Тая неделя се чудя пак Най-добрия нинджа или Форум Среща ... ма май ще е форум среща ... :D ...Ма кажете къде ще е ако мислите че има СРС-та може на лично :D :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Имаше бе,как да нямаше. Ванката е шампион-нашата гордост.Загубих в честна битка и двата старта. Неговото Стило е нагледен пример как само с един избушен катализатор и един накрайник за 10лв(по неговите думи) колата пали гуми и на 3та.И върви половин кола зад Кадет ГСИ.
Имаше бе,как да нямаше. Ванката е шампион-нашата гордост.Загубих в честна битка и двата старта. Неговото Стило е нагледен пример как само с един избушен катализатор и един накрайник за 10лв(по неговите думи) колата пали гуми и на 3та.И върви половин кола зад Кадет ГСИ.
има ли го документирано?Това ако е вярно ще е доказателство за парформънс тунинг
Коментар