PB 5989 MP написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
PB 5989 MP написа:Да бях се наджаскал със весели хапченца! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Добре айде ще издам тайната ..... да не е карате вече .... Развих два болта от нафтовата помпа и между тях сложих едно най-обикновено кранче и си го отвивам и почва да тече повече нафта и съм свързал курбината към маслената помпа в картера и така се смазва по-добре и разбирасе се развърта повече ... като има повече мЪзгЪ става работата!
Коментар
-
PB 5989 MP написа:mufa_bg написа:Сега на Иван мет мо капи от сърцето като говорим така за Стилото, както за моето браво едно време еми явно си върви дори и че е на 800,000км.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
didoterziev написа:PB 5989 MP написа:Да бях се наджаскал със весели хапченца! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Добре айде ще издам тайната ..... да не е карате вече .... Развих два болта от нафтовата помпа и между тях сложих едно най-обикновено кранче и си го отвивам и почва да тече повече нафта и съм свързал курбината към маслената помпа в картера и така се смазва по-добре и разбирасе се развърта повече ... като има повече мЪзгЪ става работата!
Коментар
-
Разбрахме че в плд има много барзи нафти сложете и мен в някои клас мапната ремапната чипосани ала бала.Караите си черупките и не се састезаваите с тея коли че не се знае от каде ще ти се покаже някое бутало ако искате от утре с шеините на някое тепе да ви видя тогава ........караи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
-
1912 написа:тишо ли си тошо ли си незнамама заставай на чертатанай уй не са обади едно кръгче да ми завъртиш..иначе има 25 коня които са на дино само от една генерацияна едно гтв,,,,ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар