По принцип не пиша в форума вече, но като ви чета и не се сдържам. Вие нормални ли сте бе хора уважаваният от мен Иван ви прави за смях тука,ще се изпокарате за глупости и сега седи и ви се смее. Тянка ти уж много разбираш пък нещо се излагаш с коментарите си. Как само с една генерация ще вдигнеш приблезително 40hps. Айде да седнем 2-ма души в на Иван колата и да ги сложим тогава на старта какво мислите ще стане? Като вземем на предвит че либрата е с приблизително 160hps а Стилото е 115 (което не е така) и разликата в килограмите е няма вече,какво ще стане?Би трябвало Либрата да го вземе все пак разлиаката е 45hps. Но в действителност едва ли ще е така. До колкото разбрах стилото му е направило към 3 коли,а с изравнените килограми минимум 2 коли. Иване айде като си толкова отворен и всички Фиат Форум членове с бързите JTD да се замерим колата в момента ми е с счупена турбина и надува съвсем малко и е някъде 170hps. но нека да сложим пари.Защото аз съм сигурен че си мапнат защото малко или много се интересувам от този тип дейност, и знам как върви стоково Стило все пак едно време се замервах с едно такова и много хора знаят какво стана.НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА ЧЕ НЕ СИ МАПНАТ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Колеги зимаите по една тръба имам шлаиф и да си повишаваме мощността...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
mufa_bg написа:По принцип не пиша в форума вече, но като ви чета и не се сдържам. Вие нормални ли сте бе хора уважаваният от мен Иван ви прави за смях тука,ще се изпокарате за глупости и сега седи и ви се смее. Тянка ти уж много разбираш пък нещо се излагаш с коментарите си. Как само с една генерация ще вдигнеш приблезително 40hps. Айде да седнем 2-ма души в на Иван колата и да ги сложим тогава на старта какво мислите ще стане? Като вземем на предвит че либрата е с приблизително 160hps а Стилото е 115 (което не е така) и разликата в килограмите е няма вече,какво ще стане?Би трябвало Либрата да го вземе все пак разлиаката е 45hps. Но в действителност едва ли ще е така. До колкото разбрах стилото му е направило към 3 коли,а с изравнените килограми минимум 2 коли. Иване айде като си толкова отворен и всички Фиат Форум членове с бързите JTD да се замерим колата в момента ми е с счупена турбина и надува съвсем малко и е някъде 170hps. но нека да сложим пари.Защото аз съм сигурен че си мапнат защото малко или много се интересувам от този тип дейност, и знам как върви стоково Стило все пак едно време се замервах с едно такова и много хора знаят какво стана.НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА ЧЕ НЕ СИ МАПНАТ!!!Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
mufa_bg написа:По принцип не пиша в форума вече, но като ви чета и не се сдържам. Вие нормални ли сте бе хора уважаваният от мен Иван ви прави за смях тука,ще се изпокарате за глупости и сега седи и ви се смее. Тянка ти уж много разбираш пък нещо се излагаш с коментарите си. Как само с една генерация ще вдигнеш приблезително 40hps. Айде да седнем 2-ма души в на Иван колата и да ги сложим тогава на старта какво мислите ще стане? Като вземем на предвит че либрата е с приблизително 160hps а Стилото е 115 (което не е така) и разликата в килограмите е няма вече,какво ще стане?Би трябвало Либрата да го вземе все пак разлиаката е 45hps. Но в действителност едва ли ще е така. До колкото разбрах стилото му е направило към 3 коли,а с изравнените килограми минимум 2 коли. Иване айде като си толкова отворен и всички Фиат Форум членове с бързите JTD да се замерим колата в момента ми е с счупена турбина и надува съвсем малко и е някъде 170hps. но нека да сложим пари.Защото аз съм сигурен че си мапнат защото малко или много се интересувам от този тип дейност, и знам как върви стоково Стило все пак едно време се замервах с едно такова и много хора знаят какво стана.НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА ЧЕ НЕ СИ МАПНАТ!!!Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
mufa_bg написа:По принцип не пиша в форума вече, но като ви чета и не се сдържам. Вие нормални ли сте бе хора уважаваният от мен Иван ви прави за смях тука,ще се изпокарате за глупости и сега седи и ви се смее. Тянка ти уж много разбираш пък нещо се излагаш с коментарите си. Как само с една генерация ще вдигнеш приблезително 40hps. Айде да седнем 2-ма души в на Иван колата и да ги сложим тогава на старта какво мислите ще стане? Като вземем на предвит че либрата е с приблизително 160hps а Стилото е 115 (което не е така) и разликата в килограмите е няма вече,какво ще стане?Би трябвало Либрата да го вземе все пак разлиаката е 45hps. Но в действителност едва ли ще е така. До колкото разбрах стилото му е направило към 3 коли,а с изравнените килограми минимум 2 коли. Иване айде като си толкова отворен и всички Фиат Форум членове с бързите JTD да се замерим колата в момента ми е с счупена турбина и надува съвсем малко и е някъде 170hps. но нека да сложим пари.Защото аз съм сигурен че си мапнат защото малко или много се интересувам от този тип дейност, и знам как върви стоково Стило все пак едно време се замервах с едно такова и много хора знаят какво стана.НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА ЧЕ НЕ СИ МАПНАТ!!!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Racer GT написа:Tqnkata написа:да вярвам си....мисля,че знам поне малко неща за автомобилите и мога да ти кажа , че в една кола всеки 40 кг оказват някакво влияние ,представи си какво влияние оказват 200.Другото,което мисля че не си взел в предвид (щом така ми говориш) е съотнешението тежест към мощност,което никой от произказалите се тук не знае какво е понеже реално погледнато никой не знае каква е мощността на Стилото на Иван след като го отпуши...до колкото съм запознат , ефекта от правата генарация е много силен при турбо автомобилите.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
"Иване айде като си толкова отворен и всички Фиат Форум членове с бързите JTD ... "Тишо не съм споменавал ,че съм толкова отворен ... както казваш ти!Тука като гледам за какво става дума за 2 дена Вие ще се изпокарате за една шибана гонка където попитах колегата съвсем спокойно INTEGRALE дали е съгласен да се пуснем .... но нито сме слагали пари нито нищо .... ?! Просто ей така за кефа или за тръпката ... но никога не съм се хвалил че колата ми върви супер много и мачкам всички наред ... всички Вие го знае това!Много добре знаете ,че някога някой ще дойде с по-бърза кола и ще Ви победи!"Съгласих се за спорта. Трябва да е весело. Знам със сигурност, че колата си ми върви добре и е в ред. А вече кой какво е правил на неговата няма значение за мен."Точно така колега трябва да е весело и аз съм на това мнение!Със сигурност твоята Либра върви и изглежда най-добре от всички които съм виждал до момента, не че ти има нещо на колата ...... върви си и то много яко!Колеги не се дразкайте за глупости!И Тишо не лъжа хората ,че не съм мапнат ..... това мога да го кажа на всеки който отново и отново и отново ме пита дали съм мапнат!Аз за мен си знам ,че съм си прав ... другите могат да си мислят каквото искат ..... !А дали съм мапнат могат да го потвърдят Аirfen i emzo .... те се опитваха да ми сложат мап, но неуспяха защото компа ми има някаква *ибана защита и неще да приеме файловете и следователно неиска да запали!
Коментар
-
mufa_bg написа:Tqnkata написа:Racer GT написа:Tqnkata написа:да вярвам си....мисля,че знам поне малко неща за автомобилите и мога да ти кажа , че в една кола всеки 40 кг оказват някакво влияние ,представи си какво влияние оказват 200.Другото,което мисля че не си взел в предвид (щом така ми говориш) е съотнешението тежест към мощност,което никой от произказалите се тук не знае какво е понеже реално погледнато никой не знае каква е мощността на Стилото на Иван след като го отпуши...до колкото съм запознат , ефекта от правата генарация е много силен при турбо автомобилите.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
mufa_bg написа:Сега на Иван мет мо капи от сърцето като говорим така за Стилото, както за моето браво едно време еми явно си върви дори и че е на 800,000км.
Коментар
-
PB 5989 MP написа:mufa_bg написа:Сега на Иван мет мо капи от сърцето като говорим така за Стилото, както за моето браво едно време еми явно си върви дори и че е на 800,000км.
Got nos?
Коментар
-
Да бях се наджаскал със весели хапченца! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Добре айде ще издам тайната ..... да не е карате вече .... Развих два болта от нафтовата помпа и между тях сложих едно най-обикновено кранче и си го отвивам и почва да тече повече нафта и съм свързал курбината към маслената помпа в картера и така се смазва по-добре и разбирасе се развърта повече ... като има повече мЪзгЪ става работата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар