INTEGRALE написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Tqnkata написа:INTEGRALE написа:Аз участвах с Либрата в гонките Паднах от тъмно синьото Стило. Не знам какво е правено по него, но си върви много добре и си ме бие.После спокойно бих черното Стило.Моята кола е с ремап от Бобо за икономично каране без пушилки отзад, а не за гонки, друго всичко си е сток с отпушен ЕГР даже , а и това ми беше първата истинска дръпка и не мога да тръгна като хората, но загубата си е загубаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Tqnkata написа:INTEGRALE написа:Аз участвах с Либрата в гонките Паднах от тъмно синьото Стило. Не знам какво е правено по него, но си върви много добре и си ме бие.После спокойно бих черното Стило.Моята кола е с ремап от Бобо за икономично каране без пушилки отзад, а не за гонки, друго всичко си е сток с отпушен ЕГР даже , а и това ми беше първата истинска дръпка и не мога да тръгна като хората, но загубата си е загуба
Коментар
-
JTD RACER написа:Racer GT написа:Tqnkata написа:INTEGRALE написа:Аз участвах с Либрата в гонките Паднах от тъмно синьото Стило. Не знам какво е правено по него, но си върви много добре и си ме бие.После спокойно бих черното Стило.Моята кола е с ремап от Бобо за икономично каране без пушилки отзад, а не за гонки, друго всичко си е сток с отпушен ЕГР даже , а и това ми беше първата истинска дръпка и не мога да тръгна като хората, но загубата си е загубаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
либрата нека си е 150 коня сток но има много фактори които влият на една гонка имам приятел който няма победа с неговата колаа пък аз нямам загуба с тая колаиначе стилото си е в час все пак ланчата се пусна после с друго стило и го натупа ама тва са 16 17 секундни коли,... колко да вървятalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
Airfan написа:1912 написа:стига бе самолет го изкарахте ..да го слагам на чертата а ?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
1912 написа:либрата нека си е 150 коня сток но има много фактори които влият на една гонка имам приятел който няма победа с неговата колаа пък аз нямам загуба с тая колаиначе стилото си е в час все пак ланчата се пусна после с друго стило и го натупа ама тва са 16 17 секундни коли,... колко да вървят
Коментар
-
ааа
С чип,без чип... ви препарира.1912 написа:либрата нека си е 150 коня сток но има много фактори които влият на една гонка имам приятел който няма победа с неговата колаа пък аз нямам загуба с тая колаиначе стилото си е в час все пак ланчата се пусна после с друго стило и го натупа ама тва са 16 17 секундни коли,... колко да вървят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар