dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
-
Момчета кажете откъде да си взема свястно манометърче да си следя налягането на гумите (въпреки че ми шлайфаха и мазаха с тип-топ паста джантите като сменях гумите от летни зимни) пак нещо си мисля че леко ми спадат може и само да се филмиръм ама уредиte на околните бензиностанции са много калпави и въобще не са акуратни та така ...пп гледах едни в лидъла ама за 1лв мано ли е метърче ли е :D :D :DBravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
Най хубавия на бензиностанция съм виждал на изхода от Пловдив за Асеновград на Лукоил ако не бъркам (преди беше Толакс) Електронен е само избираш да е на 2.2 и натискаш и компресора помпи точно до там Незнам защо но последните месец или два е развален иначе на прибиране винаги си намирах време да спра веднъж седмично.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Аз си взех ей тва чудо за 10 кинта .... http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI....wt_905Тука същите на вид ги предлагат за около 20кинта с германски произход ....Този от ибея съответно си е хонконски ама си писах с продавача понеже видях CE емблемата и го питах дали има минат евростандарт и той каза че е минал защото продукта е за износ и то точно за европазара ...Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
абе някво стило имало... наказвало сичко по пътя си някои да знае нящу? със спешъл ремап "под прикритие" било...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
момци днеска е убаво времето...да вземем да сформираме една срещичка а?Racer GT написа:абе някво стило имало... наказвало сичко по пътя си някои да знае нящу? със спешъл ремап "под прикритие" било...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Дай инфо де?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз участвах с Либрата в гонките Паднах от тъмно синьото Стило. Не знам какво е правено по него, но си върви много добре и си ме бие.После спокойно бих черното Стило.Моята кола е с ремап от Бобо за икономично каране без пушилки отзад, а не за гонки, друго всичко си е сток с отпушен ЕГР даже , а и това ми беше първата истинска дръпка и не мога да тръгна като хората, но загубата си е загубаLancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар