Хайде най-после да се обединим и да възвърнем традицията,която е била някога и тези сбирки..Вземете се замислете казва Ви го човек,който работи до късно,но все пак си прави труда да влезне в форума и да пише
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
sa6obravoto написа:Добре де, чета темата още от като Kams_baby се мъчи да организира нещо, и след това се пише че не е имало никой на уговореното място. Защо, при положение, че повечето пишете че сте свободни по цял ден? Аз съм на работа от понеделник до петък от 9 докато се изпълнят всички задачи и просто няма как да знам кога ще мога, и поради тази причина не предлагам часове и дни. И другото около 23:30 на двойката от 20 коли имаше 4-5 бравото + моето, а за едното съм убеден на 99% че е на колега от форума, което ми говори че има навити за срещи ,и че случат ли се 2-3 срещи, отново ще стана това което виждах всяка неделя на стадион Пловдив, по времето в което все още не можех да изкарам дори и М категория.
Коментар
-
добре ще следа темата пишете ден и час...само за инфо както казах освен дните понеделник и четвъртак за тази седмица през другите дни аз лично мога след 20:30,иначе тези два дни мога през целия ден.казвам го за да не стане да обявите ден и час и аз да не мога да дойда а съм писал сумати приказки тук
Коментар
-
Гледам че jbiznesa е написал че не е на работа в понеделник, аз също почивам, кажете и другите кога ви е удобно и да направим една среща, та дори и половин час да е все ще е начало. За място - дали на двойката, дали на стадион Пловдив, дали някъде другаде за мен няма значение.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар