Ако наистина в неделя е хубаво времето ,ще е хубаво да направим една Фиат среща на паркинга на Стадион Пловдив Понеже на няколко пъти и аз,катп теб ходя,а на паркинга никаква следа от Фиатчета :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Здравейте колеги!!! За момента нямаме точно регламентиран ден за срещи,както и организатор.От няколко месеца се опитвам да организирам нещо,но за сега е без успех.За мен няма проблем,така че който и ден да изберете съм там.Имам предложение за всички Ви,които сте от Пловдив да се организираме или Неделея следобяд някъде или през седмицата в някой ден ,в който Ви е удобно и на Вас да кажем бензиностанция СНГ,която е на кукленско шосе надвечер :P
Коментар
-
Kams_baby написа:Здравейте колеги!!! За момента нямаме точно регламентиран ден за срещи,както и организатор.От няколко месеца се опитвам да организирам нещо,но за сега е без успех.За мен няма проблем,така че който и ден да изберете съм там.Имам предложение за всички Ви,които сте от Пловдив да се организираме или Неделея следобяд някъде или през седмицата в някой ден ,в който Ви е удобно и на Вас да кажем бензиностанция СНГ,която е на кукленско шосе надвечер :PFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Kams_baby написа:Здравейте колеги!!! За момента нямаме точно регламентиран ден за срещи,както и организатор.От няколко месеца се опитвам да организирам нещо,но за сега е без успех.За мен няма проблем,така че който и ден да изберете съм там.Имам предложение за всички Ви,които сте от Пловдив да се организираме или Неделея следобяд някъде или през седмицата в някой ден ,в който Ви е удобно и на Вас да кажем бензиностанция СНГ,която е на кукленско шосе надвечер :P
Коментар
-
тука в тоя форум явно като гледам май няма сплотеност за сбирки...поне с такова впечатление оставам и ако е така е много жалко за разлика от други колеги които редовно се срещат...защото познавам тоя ония.кръчми са едно колега сбирки съвсем друго,мисля че няма лошо в това да се събираме и да си говорим за любимата марка и преживяванията с нея.ако има сериозни както казах тази седмица където идва почивам в понеделник и четвъртак където кажете и по което време исакте..ако няма сериозни кажете за да знам да не си правя труда да пиша тук...БЛАГОДАРЯ
Коментар
-
Добре де, чета темата още от като Kams_baby се мъчи да организира нещо, и след това се пише че не е имало никой на уговореното място. Защо, при положение, че повечето пишете че сте свободни по цял ден? Аз съм на работа от понеделник до петък от 9 докато се изпълнят всички задачи и просто няма как да знам кога ще мога, и поради тази причина не предлагам часове и дни. И другото около 23:30 на двойката от 20 коли имаше 4-5 бравото + моето, а за едното съм убеден на 99% че е на колега от форума, което ми говори че има навити за срещи ,и че случат ли се 2-3 срещи, отново ще стана това което виждах всяка неделя на стадион Пловдив, по времето в което все още не можех да изкарам дори и М категория.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар