Когато нямаш големи очаквания към продукта оставаш доволен , пък и за цените някой неща които съм получавал са си повече от рентабилни и действащи безотказно( да речем едно зарядно за кола за 2 долара си бачка шести номер вече година и тнат )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
ChosenOne написа:Когато нямаш големи очаквания към продукта оставаш доволен , пък и за цените някой неща които съм получавал са си повече от рентабилни и действащи безотказно( да речем едно зарядно за кола за 2 долара си бачка шести номер вече година и тнат )Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:ChosenOne написа:Когато нямаш големи очаквания към продукта оставаш доволен , пък и за цените някой неща които съм получавал са си повече от рентабилни и действащи безотказно( да речем едно зарядно за кола за 2 долара си бачка шести номер вече година и тнат )FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:dobrujanetza написа:Да, с диоптър съм. И върху моите като сложа и оранжевите- става шукарийка.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:Tqnkata написа:dobrujanetza написа:Да, с диоптър съм. И върху моите като сложа и оранжевите- става шукарийка.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Racer GT, дай моля те координати на тапицера в Коматево!? dobrujanetza, понеже не можахме да довършим разговора за тапицерията ... да, става да ти прехвърлят тапицерията, ако правилно съм те разбрал?! Аз пък, бих искал да ми се подмени само част от тапицерията.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Racer GT, дай моля те координати на тапицера в Коматево!? dobrujanetza, понеже не можахме да довършим разговора за тапицерията ... да, става да ти прехвърлят тапицерията, ако правилно съм те разбрал?! Аз пък, бих искал да ми се подмени само част от тапицерията.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар