Здравейте! Прегледах темата но така и не разбрах къде точно се събирате в неделя от 18:00. От скоро съм собственик на Фиат и част от форума. Ако съм пропуснал да прочета мястото на срещата се извинявам предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Събираме се от страната на източният вход но стадион Пловдив!Та хайде на среща, тамън се е разхладило?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Тази неделя живот и здраве да сме там.Аз мисля да намина. Ако има още някой който ще ходи нека пише,че от към фиати не е много добре.Повече са алфи и ланчий.92' Tipo SX
http://www.youtube.com/watch?v=d6QHLfmqR-k !!!
Коментар
-
Колеги, копирам ви тук едно нещо, на което може да ообърнете внимание и който иска - да пише. От време на време се организираме известен брой хора и си купуваме спрей за автоклиматици. Това е едно такова, с една тръбЪ, която се завира във въздуховодите и пръска. При пръскането - дезинфекцира и оставя приятен (по някои мнения) аромат. Полезен е за климатици, които излъчват лоша миризма при работа. Един такъв спрей струваше 6-7 лева по бензиностанциите и практикер/кауфланд/бриколажите, а го купувам от дистрибутора за около 4.50. Ако купя голямо количество (кашон 24 бр. или повече) - излизаше и под 4 лева. Писах в софийската тема, но понеже имам запитване и от колега от Пловдив - пиша ви и тук, та ако се събере някаква групичка желаещи - ще е по-лесно. Като ги купя - ще ги пратя някак по някой пътник от форума.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Колеги, копирам ви тук едно нещо, на което може да ообърнете внимание и който иска - да пише. От време на време се организираме известен брой хора и си купуваме спрей за автоклиматици. Това е едно такова, с една тръбЪ, която се завира във въздуховодите и пръска. При пръскането - дезинфекцира и оставя приятен (по някои мнения) аромат. Полезен е за климатици, които излъчват лоша миризма при работа. Един такъв спрей струваше 6-7 лева по бензиностанциите и практикер/кауфланд/бриколажите, а го купувам от дистрибутора за около 4.50. Ако купя голямо количество (кашон 24 бр. или повече) - излизаше и под 4 лева. Писах в софийската тема, но понеже имам запитване и от колега от Пловдив - пиша ви и тук, та ако се събере някаква групичка желаещи - ще е по-лесно. Като ги купя - ще ги пратя някак по някой пътник от форума.
Коментар
-
3бр. за мен!Макар че никога не мога да разбера, как се ползва.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
u_bo
-
Извинявам се на всички, особено на хората с абонамент за темата, че четат глупости, ама наистина няма по подходящо място за този разговор от тази тема. Купил съм ги. Имам 24. 4 за Любо, 3 за Джими, 1 за Уиски и 1 за Избрания. Някой друг? Казвайте, а не да се сетите като съм ги пратил вече. За София са ми запазени 7. Има резервни 8 бройки, които никой не е запазил, така че... Питайте и близки, познати. Ако има отговори в темата до довечера - ще ги пусна утре, явно няма да е днес.
Коментар
-
Bane
2-3 пъти съм засичал едно ново Браво в Смирненски, но не познавам притежателя, нито съм видял някакви стикери по него.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар