Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ШЕСТВИЕ на Ауди Клуб България, 21.11.2010 г., 10:30 ч. НИМ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ШЕСТВИЕ на Ауди Клуб България, 21.11.2010 г., 10:30 ч. НИМ

Здравейте,бях помолен от едни приятели от Ауди Клуба да пусна това и при нас.мисля че това че сме привърженици на различни марки не пречи да се присъединим към инициативата на колегите.
    Момчета и момичета,всеки един от нас е намерил парченце виртуален уют на този адрес в безмерната мрежа. Всеки един от нас е оставил свое ценно време тук, написал е своите постове, прочел е стотици други, открил е нови приятели.Сигурна съм, че сте съгласни, че това малко уютно парченце от българските форуми е местенце, което е концентрирало това, което ни липсва в реалния живот.Винаги съм си мислела, че в няколкогодишната история на форума, предимно намираме поводи да се радваме, да се поздравяваме за нови придобивки, весели празници и най-различни щастливи моменти от живота на всеки от нас.За съжаление дойде и лошото ... това, за което всеки тайничко се моли чрез своята вяра, да не му се случва. Дойде време китното ни форумче да разкрие своите виртуални юзъри в друга светлина - като хора, готови да подадат ръка, да се лишат в това трудно време от средства, време и внимание за близките си в името на един детски живот.Няма по-лошо нещо на света от това родител да погребе своето дете.Само по-голям ужас от това е да погребеш единственото си дете.Сигурна съм, че тези думи ще бъдат усетени и от всички вас, които все още не сте прегърнали собствените си рожби.И когато родителите на онази китна, жизнерадостна и супер лъчезарна Усмивчица, грееща от снимките на Биби, са видяли в нея сянката на смъртта, на коварната болест и на не особено адекватната лекарска упоритост, вярвам...светът за тях почти е свършил...Можем само да се опитаме някак да погадаем какво е усещането да знаеш, че онази гадна болест лека полека отнема твоето дете ...Можем обаче и друго.Нашите усилия, нашето единство, екипност...сборът от десетките вирутални приятели да подадат своята Голямa реална ръка в борбата с болестта на Биби.Мисля, че е време онези четири вплетени кръгчета да илюстрират нашата обща воля, че е време да покажем, че можем да бъдем много и да бъдем заедно пред всички останали наши приятели, познати и непознати И ДА НАПРАВИМ НЕЩО срещу гадния рак, който съсипва онова детско телце със супер лъчезарната Усмивка.Ще се борим срещу рака, ще се борим и срещу смотаната бюрокрация, която по не по-безволева безхаберност оставя цветът и бъдещето на България да си отива без време, защото няма ПАРИ. Тъжно ми е, че трябва да се обединим за едни гадни ПАРИ, които предвещават успех над болестта. Комерсиално е. Гадно е, че от едни смотани бележки с някакъв номинал зависи животът на едно Българче.А то не е просто слънчево детенце, то освен всичко е рожбичката на един от нас... на един от всички ни, който е редом с нас денем, нощем, за лафче или за акъл...Без да подозирам, разбрах днес, че това е първото официално ИСТИНСКО събитие, което ще се случи на Ауди Клуб България.От мен, от Теб, от всички ни зависи то да бъде Събитие, с което да се гордеем и след години, че сме постигнали нещо МНОГО ГОЛЯМО - да удължим с дълги години онази слънчева Усмивка да озарява нашата земя, земята на нашите деди, зямата и на нашите деца.Събираме се в 10:30 на НИМ на 21.11.2010 г., неделя и всеки дошъл ще даде сили и своя принос да се гордеем със себе си.И ТРЪГВАМЕ НА ПОХОД СРЕЩУ ГАДНАТА БОЛЕСТ .ДА Я ПРЕБОРИМ!
    Източник : Audi Club Bulgaria Извинявам се за безпокойството, и ако съм пуснал темата на грешното място.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.8 16V
    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Прочетох цялото послание, ако мога така да го нарека! И понеже съм родител и такова нещо не ми го събира главата (да загубя дете си независимо ot начина) просто само като си го помисля и започва да ми се вие свят! Това е УЖАС!!!За това ето какво предлагам: Тези, които ще отделят време тази неделя да отидат, на срещата на Фиат Форум България на Толедо и Пийпълс, вместо там да се присъединим към това шествие!П.П. Ако има желаещи, да се съберем до 9.30/ч. на обичайното място (Толедо и Пийпълс) и да отидем всички заедно до НИМ.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Не схванах каква е целта на събора.Рака не се бори с походи. За съжаление.А дори и с много пари е трудно, ако не невъзможно. Отново за съжаление.Ужасно съжалявам за конкретното детенце, а и за всички други, жертва на тази гадост.Аз също съм баща на две деца, надявам се някога да стана и дядо, но ... какво точно се иска от нас за да облекчим положението на детето.Да отидем да разходим колите си?Да разплачем Десислава и Милен, макар и от умиление, колко много хора им съчувстваме и вечерта да седнем всеки в къщи да си налеем по чаша ракия и да цъкаме колко гадно нещо е рака?Не, аз бих участвал по друг начин.Аз лично, бих сметнал колко ще ми струва едно ходене от Русе до НИМ, заедно с разходката [предполагам, че това е София] и бих се лишил от присъствие на това събитие, като изпратя парите по дарителската сметка.Мисля, че с това повече ще зарадвам Десислава и Милен [които не познавам], отколкото с присъствието на мен и семейството ми. И помощта ми ще е по осезателна.Започнах със SMS на 17777 с текст DMS BILYANA.Мисля, че разсъжденията ми са правилни.Ако не са, изтрийте поста ми.
      Вече имаме дарителски SMS. Може да изпращате дарителски sms с текст на латиница DMS BILYANA на Единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Тel). Цената на един sms е 1,20 лева с ДДС. За повече информация посетете www.dmsbg.com НАБИРАТЕЛНА СМЕТКА Банка: СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕСБАНК IBAN BGN: BG80TTBB94005525321773 IBAN EUR: BG26TTBB94005525321775 BIC/SWIFT: TTBBBG22 Титуляр: Биляна Миленова Стефанова Десислава Христова Иванова - майка /моб.тел. 0885 934469 Милен Цветанов Стефанов - баща /моб. тел. 0884 952211
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

изчетох ви постовете и пак не разбрах нищо
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

всичко е за пари сигурно ще се агитира някоя ’’Благотворителна’’’ организация за събиране на средства които не е ясно в кой ще отидат, както винаги от тези средства и половината от тях не достигат нуждаещите се хора.
          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Здравейте колеги,Понеже аз помолих тази тема да се появи при вас, ще се опитам да обясня какъв е смисълът на похода в неделя. Идеята е да се организира такова събитие, което да привлече вниманието на повече хора към каузата на Биби и нейните родители. Надеждата ни е това събитие да бъде отразено в медиите и така дарителската кампания да набере скорост, защото борбата с коварната болест е и борба с времето, а времето тече. Истината е, че с разкази "от уста на уста" 50000 EURO не се събират. Необходимо е да се даде значително по-голяма гласност на кампанията. Ако бяхме музикален форум, може би щяхме да организираме благотворителен концерт, но ние сме автомобилен форум и шофирането ни се отдава повече от пеенето......, ако запея аз, ще изгоня всички присъстващи със сигурност ...... До момента усилията ни да "рекламираме" кампанията в помощ на Биби дава макар и малки плодове, като събитието вече е отразено в сайта на в. Дневник (http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...zirat/?ref=rss). Очаква се присъствието и на екип от БТВ, а всички ние полагаме усилия да предизвикаме интереса и на други медии. Колкото повече коли се съберем, толкова повече се повишават шансовете ни да "вкараме" новината за това мероприятие в новините, а това означава да популяризираме дарителската кампания. Това е нашата цел и заради нея апелирам към тези от вас, които имат свободно време в неделя или просто имат желание да преминат с полицейски кордон през София, да се присъединят към нас...... Бих искал специално да благодаря на Malone за подкрепата, като и на Flash за публикуването на темата. Желая на всички ви лека нощ.
            Audi 80 B4 Avant 2.0 ABK 115 hp - известно като "Белият лебед"
            Ex. Audi 80 B3 1.8 RU

Коментар

Здравейте колеги,За тези, които ще се присъединят към похода в неделя, ще си позволя да постна линк към актулната информация относно плана за провеждането на шествието: http://audibg.com/forum/index.php?sh...t&p=1384803.С най-добри пожелания:Russian
              Ex. Audi 80 B3 1.8 RU

Коментар

stefaka222 написа:
                всичко е за пари сигурно ще се агитира някоя ’’Благотворителна’’’ организация за събиране на средства които не е ясно в кой ще отидат, както винаги от тези средства и половината от тях не достигат нуждаещите се хора.
                Гледай БТВ, виж детенцето за което става въпрос!!!И друг път като пишеш такива осъдителни постове, преди това се прекръсти и се моли да не ти стига до главата!
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Току що го дадоха по БТВ ...
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колеги, както може би сте разбрали, небходимите средства вече са събрани и Биляна заминава за лечение в понеделник. Сега ни остава само да "стискаме палци" лечението да бъде успешно и скоро да ни зарадват с новината за пълното възстановяване на Биби. Благодаря на всички отзовали се по един или друг начин.
                    Ex. Audi 80 B3 1.8 RU

Коментар

Браво! Дано всичко бъде наред!

Коментар

Working...
                      X