Исках да помоля някой колега ако има стробоскоп да го вземе със себе си (разбрах че Митко има и го помолих преди малко) за да отхвърля една причина за тракането по двигателя.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14.05.06г. - среща с консултативна цел...
Collapse
X
-
Аз след една бира заспивам отвсякъде.Аз...един по-странен въпрос. Баща ми разполага с Омега 2.0 115к и газова уредба ловато с ел. изпарител. Почнала скоро да му харчи бая над нормата, според него. Ходил при различни газаджии и всеки различно, никой нищо не постигнал. Някои дали би могъл да погледне настройката на изпарителя, дето разбира че аз съм далече от тия работи?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Не бе ставаше дума дали след като се е изменил харча се е изменил вървежа?Защото аз имах един такъв случай - изпускаше ми от това за пълненето и аз си мислех че има нещо отпред а то нямаше нищо там и само дето изкормих всичко.Аз затова те питамFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
tomazo написа:срещата разбрах ,че е от 11.00 а до колко часа продължава ???? гледам Митко се е заканил да сменя носачи и имам голям мерак да погледаммного ми е трудно ставането в неделя сутрин .Но тая мисля да присътвам.
ами продължават срещите по-дълго... но предполагам носачите се сменят повече време, тъй че е по-добре по-от рано да си там...
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
sasco
-
zfa159 написа:Не бе ставаше дума дали след като се е изменил харча се е изменил вървежа?Защото аз имах един такъв случай - изпускаше ми от това за пълненето и аз си мислех че има нещо отпред а то нямаше нищо там и само дето изкормих всичко.Аз затова те питамСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Геша, въздушния филтър как е?Напоследък много ли е мръсно, филтрите ли са боклуци не знам ама на по 5 хил. трябва да ги сменям, едно време си ги сменях на по 10 хил. с маслото и колата не качваше разхода. Сега няма и 5 хил. и хоп 2 литра нагоре, сменям го и нещата се оправят. Шитттт!!!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Защото мият градовете по-честоИсках да попитам дали някой има компресомер случайно и проблем ли ще е да го вземе в неделя?Искам да меря компресия на 1108 Fire - свещите са за ключ 16 ама незнам дали са с нормална за Fiat резба.Модела е Champion RC9YC.Благодаря!
Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар