Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veni224 написа:
    Може ли да помоля като приключи "кампанията" да обявите резултатите тук? ...
    Колега, знаем че всеки обича първо да пише преди да чете но когато го прави в такава тема това е изключително неуместно.Може ли да помоля като приключи "кампанията" да обявите резултатите тук?Тази кампания я организираме за четвърта по ред година и ВИНАГИ В ТЕМАТА Е ДАВАН ОТЧЕТ ЗА СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА И ТЯХНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ!!!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21045 - 2007 г.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33092 - 2008 г.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49784 - 2009 г. Понеже съм дал едни скромни пари, но това не е края... Искам да видя какво е събрано от тия 24309 потребителя. Да си направя една равносметка и да преценя колко да добавя. Защото за 20 години съм се нагледал на високопарни фрази и "кампании"!Не виждам името ти сред хората дарили средства - вероятно си пратил СМС. Участието в тази кампания е абсолютно доброволно и по преценка на всеки. Не знам какви кампании и къде си гледал - погледни линковете по горе и важ какво сме направили ние - ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ!-Колко от Вас са готови да приемат дете от дома поне за Коледа? И дали е възможно? Попитахте ли?Не виждам каква връзка има това с кампанията? Ние събирайки тази сума помагаме на децата за много по продължителен период. Ако някой иска да вземе дете в къщи това е предмет на съвсем друг разговор и би могъл да го направи лично при посещение в дома. По всяко време! Въпреки че децата в този дом са на възраст от 0 до 3 години...-Под 3000 лв. са събрани от 24300/уж/ потребители. Срам нямате ли?!? 10 ст./потребител?!? Тез пари ще ги събера за седмица!Аз също съжалявам че реално в кампанията са се включили изключително малко потребители. Въпреки че традиционното извинение че няма възможност да се иде до банка тоя път не е валидно - всеки може да дари сума чрез СМС. Следващата година ще те поканим да се включиш в организацията - дано да съберем повече. Толкова можем ние и няма как да се сравняваме с теб!!! Жалко е обаче че потенциалът ти досега отива на вятъра ... нахалост ... и не топли никой. Нищо де - ти си знаеш че го имаш ... бъди горд!Киро ъф да дей какъв е на директорката на дома? Това никъде не беше упоменато! Официален представител на сдружението ли е? "Официален" в смисъл по търговския закон... Кой е МОЛ на това сдружение? Или всеки трябва да рови в различни сайтове, за да се сдобие с нужната му информацияДарението се прави от името на форума. Повечето потребители които са дарили пари не са членове на сдружението. Самото сдружение е също дарител тъй като то управлява финансиите на форума защото е юридическо лице. Инфо за него можеш да намериш тукВиждам че търсиш жълтина но ще те разочаровам - Кирил няма никаква връзка нито с директорката, нито с този дом по никакъв начин!!! И те съветвам да му се извиниш за тези намеци! Той на абсолютно доброволни начала се е наел да се занимава с организацията на дарението. И човекът си ДЕЛИ ОТ ЛИЧНОТО ВРЕМЕ КОЕТО МОЖЕ ДА ПОСВЕТИ НА ЖЕНА СИ И МАЛКАТА СИ ДЪЩЕРЯ, за да ходи до банки, до фирми с които да договаря и закупи нещата за дарението, да осигури транспорт както и да ходи до самия дом. Разбираш ли сега колко ИДИОТСКИ звучат думите ти?!? Вместо да получи благодарност за това което върши някакъв анонимен се изхожда на всичко свършено от него че и прави някакви абсолютно недопустими внушения!!! Би трябвало да се срамуваш !!!-Защо по всички форуми пишете, че парите се събират от фиат форум? Идеята може да е на сайта, но парите са събрани и се събират от потребителите на форума, изключая излишъка от реклами от 1350 лв. Защото всеки сайт е пълна НУЛА без потребителите си!Това е очевидно! В протоколите за дарението което издава домът като дарител се вписва форумът. Тъй като дарението е общо. Ако някой желае може да получи индивидуален протокол за дарение само за дарената от него сума. Всъщност всеки който пожелае може да отиде в който и да е дом и да дари каквато иска сума - няма да го върнат. Идеята тук е че ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ се е наел с инициативата по организирането на точно тази кампания.В тази връзка, аз не желая моите пари и материални вещи да отидат в дома като част от "почесване на щестлавието" на неколцина от тук! Ще бъда благодарен да видя крайната сума, дарена на дома, за да предоставя процентно на нея материален и паричен еквивалент! Заповядай на 18.12.2010 в дома и ще можеш да го направиш лично. И никой няма да се кичи с твоята слава...Потребители на форума станали съпричастни към тези деца са ходили и са помагали извън тези акции. Ако сега ще ми смяташ проценти и еквиваленти ... по добре си задръж парите и си ги похарчи за нещо разумно. ДАРЕНИЕ СЕ ПРАВИ СЪС СЪРЦЕ, А НЕ С РАЗУМ!По тона ти обаче чуствам че само се намираш на приказка ...пЪсЪ... При положение, че ме гоните от сайта за спам и офтопик / според Ваши, някакви интерпретации на тези понятия/, кой Ви дава право да спамите 24000 регистрационни пощи на всички, регистрирали се в сайта?!? НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е СПАМ? Или трябва да алармирам Асоциацията???Администраторите на този форум сме изпратили писма само на активните потребители на форума - близо 3 пъти по малко от цитираното от теб число. Явно не си го прочел до края - всеки потребител е предоставил адрес на който може да бъде потърсен от нас напълно доброволно. Дали писмото е спам - категорично не е тъй като то е информативно за провеждана във форума кампания. Позволяваме си да безпокоим потребителите веднъж в годината с подобна информация и вярваме че каузата си заслужава. Ти алармирай който искаш ... но най лесно ще стане ако пожелаеш да ти изтрия акаунта!Напомням ти да се извиниш на Кирил защото това което си написал по негов адрес е изключително грубо!(Явно все още се намират хора които вместо да свършат нещо полезно просто си седят, гледат другите какво са направили и критикуват ... тъжно е)-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Колеги, дарителската кампания чрез СМС-и продължава още 2 месеца. Включете се по масово!

Коментар

Колети при dzvqroto-qnisZ:1.Светлана Маринова-Скутаре-дрехи2.Деница Тонвева-Хасково-дрехи,играчки и обувки3.Славка Терзиева-Скутаре-играчки4.Веселина Тонева-Скутаре-дрехи5.Станислава Бонева-Скутаре-дрехи6.Светла Султанова-Скутаре-дрехи и играчки7.Ева Тодорова-София-дрехи и играчки8.Дори Падарева-София-дрехи9.Силвия Стоева-Скутаре-дрехи10.Теодора Томова-Скутаре-дрехи,играчки и обувки11.Марияна Стефанова-Нова Загора-дрехи12.Нено Куртев-Пловдив-дрехи,играчки и обувки13.Пепи Трендафилова-Пловдив-дрехи и играчки14.Силвия Георгиева-Варна-дрехи15.Милена Шопова-Скутаре-дрехи и обувки16.Атанаска Йотова-Скутаре-дрехи и играчки17.Росица Георгиева-Испания-дрехи и играчки18.Тео Янков-София-дрехи19.Лиляна Воденичарова-Пловдив-дрехи,играчки,обувки и проходилка20.Вили Пехливанска-Скутаре-дрехи21.Димитър Маджаров-София-дрехи22.Красимира Митева-Скутаре-дрехи23.Стойлка и Николай Лалошеви-Скутаре-дрехи24.Катя Андреева-Пловдив-дрехи25.Еленко Стойнов-Септември-дрехи и играчки26.Вяра Чайкина-Септември-дрехи ПП: Илко вниманието което си отделил да отговориш на veni224 е загубено,нито ще те разбере,нито ще спре да чопка и да се *заяжда*!
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

veni224 написа:
        Може ли да помоля като приключи "кампанията" да обявите резултатите тук? Понеже съм дал едни скромни пари, но това не е края... Искам да видя какво е събрано от тия 24309 потребителя. Да си направя една равносметка и да преценя колко да добавя. Защото за 20 години съм се нагледал на високопарни фрази и "кампании"! Въпросите са ми няколко: -Колко от Вас са готови да приемат дете от дома поне за Коледа? И дали е възможно? Попитахте ли? -Под 3000 лв. са събрани от 24300/уж/ потребители. Срам нямате ли?!? 10 ст./потребител?!? Тез пари ще ги събера за седмица! Тук идва следващия ми въпрос: -Киро ъф да дей какъв е на директорката на дома? Това никъде не беше упоменато! Официален представител на сдружението ли е? "Официален" в смисъл по търговския закон... Кой е МОЛ на това сдружение? Или всеки трябва да рови в различни сайтове, за да се сдобие с нужната му информация? -Защо по всички форуми пишете, че парите се събират от фиат форум? Идеята може да е на сайта, но парите са събрани и се събират от потребителите на форума, изключая излишъка от реклами от 1350 лв. Защото всеки сайт е пълна НУЛА без потребителите си! В тази връзка, аз не желая моите пари и материални вещи да отидат в дома като част от "почесване на щестлавието" на неколцина от тук! Ще бъда благодарен да видя крайната сума, дарена на дома, за да предоставя процентно на нея материален и паричен еквивалент! За разлика от този форум аз няма да се хваля колко съм дал! Благодаря!!! пЪсЪ... При положение, че ме гоните от сайта за спам и офтопик / според Ваши, някакви интерпретации на тези понятия/, кой Ви дава право да спамите 24000 регистрационни пощи на всички, регистрирали се в сайта?!? НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е СПАМ? Или трябва да алармирам Асоциацията???
        ЖАЛКО малоумни хора има на всякаде! Поне като не знаете за какво иде реч не се изказвайте не-подготвен, не се изхвърляите като на пясък че си много велик и можеш всичко че така ставаш още по жалак и смешен. Не виждам защо трябва да се дава на теб отчет като те няма в дарителите!!! Отчет може да иска само човек който се е вкючил в дарението за да знае къде са отишли дадените от него срества или вещи!!!! Съжалявам че оцапах темата но не се сдържах след такъв малоумен пост от страна визирания колега.

Коментар

Колети при dzvqroto-qnisZ:1.Светлана Маринова-Скутаре-дрехи2.Деница Тонвева-Хасково-дрехи,играчки и обувки3.Славка Терзиева-Скутаре-играчки4.Веселина Тонева-Скутаре-дрехи5.Станислава Бонева-Скутаре-дрехи6.Светла Султанова-Скутаре-дрехи и играчки7.Ева Тодорова-София-дрехи и играчки8.Дори Падарева-София-дрехи9.Силвия Стоева-Скутаре-дрехи10.Теодора Томова-Скутаре-дрехи,играчки и обувки11.Марияна Стефанова-Нова Загора-дрехи12.Нено Куртев-Пловдив-дрехи,играчки и обувки13.Пепи Трендафилова-Пловдив-дрехи и играчки14.Силвия Георгиева-Варна-дрехи15.Милена Шопова-Скутаре-дрехи и обувки16.Атанаска Йотова-Скутаре-дрехи и играчки17.Росица Георгиева-Испания-дрехи и играчки18.Тео Янков-София-дрехи19.Лиляна Воденичарова-Пловдив-дрехи,играчки,обувки и проходилка20.Вили Пехливанска-Скутаре-дрехи21.Димитър Маджаров-София-дрехи22.Красимира Митева-Скутаре-дрехи23.Стойлка и Николай Лалошеви-Скутаре-дрехи24.Катя Андреева-Пловдив-дрехи25.Еленко Стойнов-Септември-дрехи и играчки26.Вяра Чайкина-Септември-дрехи 27.oblacheto-София-дрехи (дрехите са в kilara)

Коментар

Днес е последният ден за набиране на средства по банковата сметка. Ако днес или утре бъде направен някакъв превод, в последният ден преди акцията - петък с тези суми ще бъдат закупени стоки за дома на дребно /без уговорените отстъпки/. Така, че ако някой е решил да дари средства но е забравил - има още два дни - днес и утре. Ако ли пък някой преведе пари по-късно - тези средства ще бъдат прибавени към средствата събрани от СМС-кампанята и оползотворени заедно с тях.Но Ви моля да не се възползвате от този вариант. СМС кампанията продължава още 2 месеца. Искам малко предварително да благодаря на всички които до този момент е включиха в кампанията, на тези които бяха съпричастни към нея по един или друг начин но не са имали възможност да се включат, и на тези които проявиха доверие на СФФБ и на мен лично като превеждаха пари за даренията по личната ми сметка.Догодина, живот и здраве, ще настоявам да се открие изрична дарителска сметка с титуляр СФФБ, защототака е малко аматьорско както го правим. Не знам дали тогава ще може да се дава отчет всеки ден за постъпващите суми, но мисля че така е по-редно.п.с. То е пределно ясно, че никой няма да каже "Браво", ние /или поне аз/ и не сме чакали и търсили това,но защо всяка година ще се намери по някое изчадие, което да се изсере на пейзажа...С Директорката на дома имам толкова нещо общо колкото и с Анджелина Джоли за съжаление. /съжаленето е не за първата, а за втората/ А и колега, ако не си разбрал - даренията не са за Директорката на дома а настанените в него деца!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

qnisZ написа:
              veni224 написа:
              Може ли да помоля като приключи "кампанията" да обявите резултатите тук? Понеже съм дал едни скромни пари, но това не е края... Искам да видя какво е събрано от тия 24309 потребителя. Да си направя една равносметка и да преценя колко да добавя. Защото за 20 години съм се нагледал на високопарни фрази и "кампании"! Въпросите са ми няколко: -Колко от Вас са готови да приемат дете от дома поне за Коледа? И дали е възможно? Попитахте ли? -Под 3000 лв. са събрани от 24300/уж/ потребители. Срам нямате ли?!? 10 ст./потребител?!? Тез пари ще ги събера за седмица! Тук идва следващия ми въпрос: -Киро ъф да дей какъв е на директорката на дома? Това никъде не беше упоменато! Официален представител на сдружението ли е? "Официален" в смисъл по търговския закон... Кой е МОЛ на това сдружение? Или всеки трябва да рови в различни сайтове, за да се сдобие с нужната му информация? -Защо по всички форуми пишете, че парите се събират от фиат форум? Идеята може да е на сайта, но парите са събрани и се събират от потребителите на форума, изключая излишъка от реклами от 1350 лв. Защото всеки сайт е пълна НУЛА без потребителите си! В тази връзка, аз не желая моите пари и материални вещи да отидат в дома като част от "почесване на щестлавието" на неколцина от тук! Ще бъда благодарен да видя крайната сума, дарена на дома, за да предоставя процентно на нея материален и паричен еквивалент! За разлика от този форум аз няма да се хваля колко съм дал! Благодаря!!! пЪсЪ... При положение, че ме гоните от сайта за спам и офтопик / според Ваши, някакви интерпретации на тези понятия/, кой Ви дава право да спамите 24000 регистрационни пощи на всички, регистрирали се в сайта?!? НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е СПАМ? Или трябва да алармирам Асоциацията???
              ЖАЛКО малоумни хора има на всякаде! Поне като не знаете за какво иде реч не се изказвайте не-подготвен, не се изхвърляите като на пясък че си много велик и можеш всичко че така ставаш още по жалак и смешен. Не виждам защо трябва да се дава на теб отчет като те няма в дарителите!!! Отчет може да иска само човек който се е вкючил в дарението за да знае къде са отишли дадените от него срества или вещи!!!! Съжалявам че оцапах темата но не се сдържах след такъв малоумен пост от страна визирания колега.
              Колега, аз никъде до сега не съм обидил никой в този форум! Факт! Квалификацията ти, че съм "малоумник" си я заври точно там, за където се сещаш! За да не те боли си купи вазелин от аптеката! Нито си ми на образованието, нито на интелекта! Между другото, може да се върнеш в началното училище и да наблегнеш на правописа, наложително ти е! Та, по темата. 1. Не видях мнение на Киро ъф да дей какъв е на директорката, че той събира помощ за дома! 2. Като толкова се хвалите за предишни "кампании"... какво място има закупения компютър за дома от даренията на форума?!? Учите деца до три годишна възраст да ползват интернет ли? Бих се радвал да разбера как компютър се вписва в нуждите на децата от дома. 3. Като подарявате хиляди памперси, защо срещу дарението има сума? Вие дарявате памперси или се хвалите колко сте дали за тях?!? 4. Защо в дарението има "www.fiat......"?!? Реклама на счетоводен документ?!? Ами то е съвсем резонно тогава някой да каже, че тук има ПИРАМИДА! Обаче Администратора му сложи бан, че нямал срам или сърце, не помня точно! Не търпите критика, това е ясно! 5. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ДАДЕ БАНКОВА СМЕТКА НА ДОМА? Аз искам да преведа пари на дома, не на Киро от Кюстендил! Не, че не мога да намеря координати на дома, но, защо никъде не са упоменати сметките на дома? Не е ли странно? Намирисва даже! 6. Стана ясно, че с един пост в този форум искате да Ви сочат с пръст като дарител НОМЕР1, или НОМЕР2 в дома! Ако държите да покажа къде е било, с радост ще го метна. Кой дарител търси такава показност и помпозност? От 1997 съм из нета, ама такова чудо не бях срещал! Болни амбиции и на "всяка цена да си някъде шеф!"
              Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Днес е последният ден за набиране на средства по банковата сметка. Ако днес или утре бъде направен някакъв превод, в последният ден преди акцията - петък с тези суми ще бъдат закупени стоки за дома на дребно /без уговорените отстъпки/. Така, че ако някой е решил да дари средства но е забравил - има още два дни - днес и утре. Ако ли пък някой преведе пари по-късно - тези средства ще бъдат прибавени към средствата събрани от СМС-кампанята и оползотворени заедно с тях.Но Ви моля да не се възползвате от този вариант. СМС кампанията продължава още 2 месеца. Искам малко предварително да благодаря на всички които до този момент е включиха в кампанията, на тези които бяха съпричастни към нея по един или друг начин но не са имали възможност да се включат, и на тези които проявиха доверие на СФФБ и на мен лично като превеждаха пари за даренията по личната ми сметка.Догодина, живот и здраве, ще настоявам да се открие изрична дарителска сметка с титуляр СФФБ, защототака е малко аматьорско както го правим. Не знам дали тогава ще може да се дава отчет всеки ден за постъпващите суми, но мисля че така е по-редно.п.с. То е пределно ясно, че никой няма да каже "Браво", ние /или поне аз/ и не сме чакали и търсили това,но защо всяка година ще се намери по някое изчадие, което да се изсере на пейзажа...С Директорката на дома имам толкова нещо общо колкото и с Анджелина Джоли за съжаление. /съжаленето е не за първата, а за втората/ А и колега, ако не си разбрал - даренията не са за Директорката на дома а настанените в него деца!
                Кирчо, къде прочете в мой пост обвинение, че даренията са за директорката? Благодаря за определението към моята особа "изчадие"! Само ще те помоля да вникнеш в смисъла му, че така ставаш смешен! "Изчадие" означава различен от стадото! Искам да видя колко ще събере "стадото"... и тогава с радост ще стана това, което ти мислиш, че е обида. Кирчо, от близо 13 години ежеседмично се сблъсквам с индивиди като теб. Неуки, но облечени с власт. И, понеже нямате реална власт, комплексите се избиват във виртуалното пространство. Аватара ти е толкова показателен, че само него да покажеш на най-некадърния психиатър... Ще ти ТУРИ диагноза на мига! Поздрави!
                Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

ИЗЧАДИЕ Тълковен речник:1. Уродлив човек, предизвикващ отвращение.2. Човек, който предизвиква отвращение с нравствената си извратеност.o Изчадие адово. Крайно неморален човек.Синонимен речник(същ.) изрод, урод, изверг, дегенерат, идиот, чудовище(същ.) дявол, демон, сатанаБългаро-Английски речникspawn; monster, freak of natureИЗЧАДИЕ на ада fiend, limb of the devil, limb of SatanАко това за колегата значи различен от стадото... Съжалявам, че няма техническа възможност и за вторият му пост да му се сложи още 1 БАН за още 365 дни!Не подозирам, сигурен съм че има начин да се забременява през задното отверстие... Някои хора го потвърждават.

Коментар

Не разбирам каква помпозност се вижда и какво намирисва в тази кампания ... проследил съм от къщи поне две и с радост участвам, защото съм убеден, че са истински. Моите уважения към хората, които целогодишно взимат присърце да помагат на дома. Всеки, който се съмнява, може да установи жив контакт и да се убеди как стоят нещата, а всеки който е убеден, че това е някаква измама може спокойно да алармира съответните органи, медии и т.н. С радост бих дарил компютър също. Ясно е, че би бил от полза. Средства не достигат не само за децата, а и за тези, които се грижат за тях. Мисля, че емоциите идват в повечко тук и вредят на нещо, което далеч надхвърля персоналните нападки.
                    Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Колегата Veni224 може просто да заповяда в края на седмицата в гр.Кюстендил....

Коментар

Тъй като до последно нямах възможност да отделя някакви пари и очевидно изпускам срока да се включа в кампанията, пускам още 20 SMS-а.

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв.9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв.10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв.11. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID - 20.00 лв.12. ДАРЕНИЕ ОТ GTИПО - 50. 00 лв.13. ДАРЕНИЕ ОТ KOMICH - 50. 00 лв.14. ДАРЕНИЕ ОТ NASKOBG- 50. 00 лв.15. ДАРЕНИЕ ОТ TORNADO - 20.00 лв.16. ДАРЕНИЕ ОТ BUSHO_101 - 20.00 лв.17. ДАРЕНИЕ ОТ Георги Георгиев "Академичен хор Ангел Манолов"- 100. 00лв.18. ДАРЕНИЕ ОТ SEV - 30.00 ЛВ.19. ДАРЕНИЕ ОТ БОРИСЛАВ ФИЛЕВ БОРИСОВ - 10. 00 лв.20. ДАРЕНИЕ ОТ ИТАЛ АУТО-СРЕЩА - 201. 50 ЛВ. внесени от Иван Иванов.21. ДАРЕНИЕ ОТ LYUBOHAR - 30.00 лв.22. ДАРЕНИЕ ОТ V.Vencislavov - 30.0023. ДАРЕНИЕ ОТ MONSTERA - 39.0024. ДАРЕНИЕ ОТ АНДРЕЙ - 30.0025. ДАРЕНИЕ ОТ СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - 1340. 00 лв. - целево.26. ДАРЕНИЕ ОТ QANIZ - 50.00 ЛВ.26. ДАРЕНИЕ ОТ STEAM - 100.00 лв.27. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA - 30 .00 лв.28. ДАРЕНИЕ ОТ //// - 20. 00 лв.29. ДАРЕНИЕ ОТ VOODOO - 204. 94. 30. ДАРЕНИЕ ОТ DKT - 50.00 лв. 31. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50.00 лв. - това е второ дарение от потребителя 32. ДАРЕНИЕ ОТ JIMI - 20. 00 лв. 33. ДАРЕНИЕ ОТ ЕТ ’ВИП Консулт’ - 200. 00 ЛВ. 34. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 260. 00лв. 35. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA_82 - 20. 00ЛВ.36. ДАРЕНИЕ ОТ KILAR - 20. 00 ЛВ. 37. ДАРЕНИЕ ОТ OGI28B - 20. 00 ЛВ.38. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв. - това е второ дарение от потребителя39. ДАРЕНИЕ от VALIO - 100.00 лв.40. ДАРЕНИЕ от ВИКТОРИЯ БОРИСОВА - 87.00лв. ОБЩО: 3732.44 лв.Забележка: Сумата от 1 340.00 лв., дарена от СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ вече Е оползотвореназа закупуване на 40 бр. спални комплекта за деца, включващи:1. Олекотена завивка;2. Калъф за олекотената завивка;3. Долен чаршаф и4. Калъф за възглавничка. ети при мен:Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.3. Колет/пратка със съдържание "дрехи" от paralesa.Колети при dzvqroto-qnisZ:1.Светлана Маринова-Скутаре-дрехи2.Деница Тонвева-Хасково-дрехи,играчки и обувки3.Славка Терзиева-Скутаре-играчки4.Веселина Тонева-Скутаре-дрехи5.Станислава Бонева-Скутаре-дрехи6.Светла Султанова-Скутаре-дрехи и играчки7.Ева Тодорова-София-дрехи и играчки8.Дори Падарева-София-дрехи9.Силвия Стоева-Скутаре-дрехи10.Теодора Томова-Скутаре-дрехи,играчки и обувки11.Марияна Стефанова-Нова Загора-дрехи12.Нено Куртев-Пловдив-дрехи,играчки и обувки13.Пепи Трендафилова-Пловдив-дрехи и играчки14.Силвия Георгиева-Варна-дрехи15.Милена Шопова-Скутаре-дрехи и обувки16.Атанаска Йотова-Скутаре-дрехи и играчки17.Росица Георгиева-Испания-дрехи и играчки18.Тео Янков-София-дрехи19.Лиляна Воденичарова-Пловдив-дрехи,играчки,обувки и проходилка20.Вили Пехливанска-Скутаре-дрехи21.Димитър Маджаров-София-дрехи22.Красимира Митева-Скутаре-дрехи23.Стойлка и Николай Лалошеви-Скутаре-дрехи24.Катя Андреева-Пловдив-дрехи25.Еленко Стойнов-Септември-дрехи и играчки26.Вяра Чайкина-Септември-дрехи27.oblacheto-София-дрехи (дрехите са в kilara)До момента 2 382. 44 лева са събрани за памперси.

Коментар

Колети при dzvqroto-qnisZ:1.Светлана Маринова-Скутаре-дрехи2.Деница Тонвева-Хасково-дрехи,играчки и обувки3.Славка Терзиева-Скутаре-играчки4.Веселина Тонева-Скутаре-дрехи5.Станислава Бонева-Скутаре-дрехи6.Светла Султанова-Скутаре-дрехи и играчки7.Ева Тодорова-София-дрехи и играчки8.Дори Падарева-София-дрехи9.Силвия Стоева-Скутаре-дрехи10.Теодора Томова-Скутаре-дрехи,играчки и обувки11.Марияна Стефанова-Нова Загора-дрехи12.Нено Куртев-Пловдив-дрехи,играчки и обувки13.Пепи Трендафилова-Пловдив-дрехи и играчки14.Силвия Георгиева-Варна-дрехи15.Милена Шопова-Скутаре-дрехи и обувки16.Атанаска Йотова-Скутаре-дрехи и играчки17.Росица Георгиева-Испания-дрехи и играчки18.Тео Янков-София-дрехи19.Лиляна Воденичарова-Пловдив-дрехи,играчки,обувки и проходилка20.Вили Пехливанска-Скутаре-дрехи21.Димитър Маджаров-София-дрехи22.Красимира Митева-Скутаре-дрехи23.Стойлка и Николай Лалошеви-Скутаре-дрехи24.Катя Андреева-Пловдив-дрехи25.Еленко Стойнов-Септември-дрехи и играчки26.Вяра Чайкина-Септември-дрехи27.oblacheto-София-дрехи (дрехите са в kilara) 28.Емо и Мария Колеви-feniks-Варна-дрехи и играчки29.Ваня Ангелова-София- дрехи

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв.9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв.10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв.11. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID - 20.00 лв.12. ДАРЕНИЕ ОТ GTИПО - 50. 00 лв.13. ДАРЕНИЕ ОТ KOMICH - 50. 00 лв.14. ДАРЕНИЕ ОТ NASKOBG- 50. 00 лв.15. ДАРЕНИЕ ОТ TORNADO - 20.00 лв.16. ДАРЕНИЕ ОТ BUSHO_101 - 20.00 лв.17. ДАРЕНИЕ ОТ Георги Георгиев "Академичен хор Ангел Манолов"- 100. 00лв.18. ДАРЕНИЕ ОТ SEV - 30.00 ЛВ.19. ДАРЕНИЕ ОТ БОРИСЛАВ ФИЛЕВ БОРИСОВ - 10. 00 лв.20. ДАРЕНИЕ ОТ ИТАЛ АУТО-СРЕЩА - 201. 50 ЛВ. внесени от Иван Иванов.21. ДАРЕНИЕ ОТ LYUBOHAR - 30.00 лв.22. ДАРЕНИЕ ОТ V.Vencislavov - 30.0023. ДАРЕНИЕ ОТ MONSTERA - 39.0024. ДАРЕНИЕ ОТ АНДРЕЙ - 30.0025. ДАРЕНИЕ ОТ СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - 1340. 00 лв. - целево.26. ДАРЕНИЕ ОТ QANIZ - 50.00 ЛВ.26. ДАРЕНИЕ ОТ STEAM - 100.00 лв.27. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA - 30 .00 лв.28. ДАРЕНИЕ ОТ //// - 20. 00 лв.29. ДАРЕНИЕ ОТ VOODOO - 204. 94. 30. ДАРЕНИЕ ОТ DKT - 50.00 лв. 31. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50.00 лв. - това е второ дарение от потребителя 32. ДАРЕНИЕ ОТ JIMI - 20. 00 лв. 33. ДАРЕНИЕ ОТ ЕТ ’ВИП Консулт’ - 200. 00 ЛВ. 34. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 260. 00лв. 35. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA_82 - 20. 00ЛВ.36. ДАРЕНИЕ ОТ KILAR - 20. 00 ЛВ. 37. ДАРЕНИЕ ОТ OGI28B - 20. 00 ЛВ.38. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв. - това е второ дарение от потребителя39. ДАРЕНИЕ от VALIO - 100.00 лв.40. ДАРЕНИЕ от ВИКТОРИЯ БОРИСОВА - 87.00лв. 41. ДАРЕНИЕ от YAVOR - 20.00 лв. ОБЩО: 3752.44 лв.Забележка: Сумата от 1 340.00 лв., дарена от СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ вече Е оползотвореназа закупуване на 40 бр. спални комплекта за деца, включващи:1. Олекотена завивка;2. Калъф за олекотената завивка;3. Долен чаршаф и4. Калъф за възглавничка. ети при мен:Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.3. Колет/пратка със съдържание "дрехи" от paralesa.Колети при dzvqroto-qnisZ:1.Светлана Маринова-Скутаре-дрехи2.Деница Тонвева-Хасково-дрехи,играчки и обувки3.Славка Терзиева-Скутаре-играчки4.Веселина Тонева-Скутаре-дрехи5.Станислава Бонева-Скутаре-дрехи6.Светла Султанова-Скутаре-дрехи и играчки7.Ева Тодорова-София-дрехи и играчки8.Дори Падарева-София-дрехи9.Силвия Стоева-Скутаре-дрехи10.Теодора Томова-Скутаре-дрехи,играчки и обувки11.Марияна Стефанова-Нова Загора-дрехи12.Нено Куртев-Пловдив-дрехи,играчки и обувки13.Пепи Трендафилова-Пловдив-дрехи и играчки14.Силвия Георгиева-Варна-дрехи15.Милена Шопова-Скутаре-дрехи и обувки16.Атанаска Йотова-Скутаре-дрехи и играчки17.Росица Георгиева-Испания-дрехи и играчки18.Тео Янков-София-дрехи19.Лиляна Воденичарова-Пловдив-дрехи,играчки,обувки и проходилка20.Вили Пехливанска-Скутаре-дрехи21.Димитър Маджаров-София-дрехи22.Красимира Митева-Скутаре-дрехи23.Стойлка и Николай Лалошеви-Скутаре-дрехи24.Катя Андреева-Пловдив-дрехи25.Еленко Стойнов-Септември-дрехи и играчки26.Вяра Чайкина-Септември-дрехи27.oblacheto-София-дрехи (дрехите са в kilara)28.Емо и Мария Колеви-feniks-Варна-дрехи и играчки29.Ваня Ангелова-София- дрехиДо момента 2 402. 44 лева са събрани за памперси и др.

Коментар

Транспорта на дрехи и играчки от Скутаре до Пазарджик е усигурен и платен от *Василена консулт*-Василка Йотова

Коментар

Working...
                                X