Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв. ОБЩО: 240.00 лв.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв. 7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв. ОБЩО: 290.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови. (получих известието, утре ще ги взема)

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.ОБЩО: 290.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови. (получих известието, утре ще ги взема)2. 1. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови. (получих известието днес)

Коментар

Днес получих колет (дрехи) от Деница Тончева-ХасковоВече у нас съм събрала от приятели 7 кашона с дрехи и 3 с играчки.
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Партньор на ФИАТ Форум България за текущата кампания, а надяваме се и за напред ще бъде ВЕКТОР 3Д. Предстои да уточним последните детайли за това как ще ни помогнат за популяризиране на кампанията.

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв. ОБЩО: 370.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. 1. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.

Коментар

Имам роднина която работи в дома и мога да попитам от какво имат нужда децата за да ви улесня с избора.
                Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Здравей,те колеги! Позволих си да публикувам темата в няколко аудио форума.audioplatinum.combgaudioclub.orgaudiofidelitybg.comМарто

Коментар

Това е хубаво, но администраторите на тези форуми съгласни ли са? Ако предварително е говорено с тях и са съгласни да ни подкрепят - ОК, но така може да се получи и обратния ефект - да ни обвинят в СПАМ и некоректно отношение. За това помисли ли?

Коментар

ogi28b написа:
                      Това е хубаво, но администраторите на тези форуми съгласни ли са? Ако предварително е говорено с тях и са съгласни да ни подкрепят - ОК, но така може да се получи и обратния ефект - да ни обвинят в СПАМ и некоректно отношение. За това помисли ли?
                      Познавам се лично с ръководещите лица.

Коментар

Марто написа:
                        Имам роднина която работи в дома и мога да попитам от какво имат нужда децата за да ви улесня с избора.
                        Това ще е хубаво, като се съберат парите, да се знае какво точно трябва да се купува!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Марто написа:
                          Това ще е хубаво, като се съберат парите, да се знае какво точно трябва да се купува!
                          Нека организаторите да го обсъдят и ако сте съгласни ще се обадя да попитам.Марто

Коментар

Марто написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Марто написа:
                            Нека организаторите да го обсъдят и ако сте съгласни ще се обадя да попитам.Марто
                            Марто обади се. Но бъди дискретен и да си остане между вас. Не е лошо да имаме информация от няколко източника.Мойта е от директорката, а тук колеги се усъмниха в това, че тя знае какво е нужно на децата.Може и да са прави...

Коментар

Не колегите, а аз изразих съмнение, че директорката знае, какво е нужно на децата. Още от първата кампания не ми хареса тази жена. Това е.Колкото до завивките, предадох ви думите на жената от персонала, които чух с ушите си. Смея даже да твърдя, че ги помня 1към 1:"С дрешките се справяме, защото който мине-замине - оставя, но завивките недостигат."Сметнах, че не е лошо да го знаете и имате предвид. Не ми се вярва от юни месец насам да са ги набавили.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Не колегите, а аз изразих съмнение, че директорката знае, какво е нужно на децата. Още от първата кампания не ми хареса тази жена. Това е.Колкото до завивките, предадох ви думите на жената от персонала, които чух с ушите си. Смея даже да твърдя, че ги помня 1към 1:"С дрешките се справяме, защото който мине-замине - оставя, но завивките недостигат."Сметнах, че не е лошо да го знаете и имате предвид. Не ми се вярва от юни месец насам да са ги набавили.
                                Е хубуу де ... Ти не си ли колежка? За завивките е много добра идея. Но те са скъпи. А ако купуваме би трябвало да купим за всички.Предвид че сега има 37 деца в дома, трябва да вземем 40 бр. по 50 кинта ги слагам средно и съвсем примерно - това са 2 000 лева или около 2 000 лева в зависимост от цената.А ако взимаме ми се иска да вземем някои хубави заввки или комплекти - завивка с чаршав и плик и калъвка. Скоро взехме за малката - ми 63 лева излезе едно такова чудо.

Коментар

Working...
                                X