1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв. ОБЩО: 240.00 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА
Collapse
X
-
1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв. 7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв. ОБЩО: 290.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови. (получих известието, утре ще ги взема)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.ОБЩО: 290.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови. (получих известието, утре ще ги взема)2. 1. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови. (получих известието днес)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв. ОБЩО: 370.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. 1. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Здравей,те колеги! Позволих си да публикувам темата в няколко аудио форума.audioplatinum.combgaudioclub.orgaudiofidelitybg.comМартоFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
ogi28b написа:Това е хубаво, но администраторите на тези форуми съгласни ли са? Ако предварително е говорено с тях и са съгласни да ни подкрепят - ОК, но така може да се получи и обратния ефект - да ни обвинят в СПАМ и некоректно отношение. За това помисли ли?Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Irka_fihi написа:Марто написа:Имам роднина която работи в дома и мога да попитам от какво имат нужда децата за да ви улесня с избора.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:Irka_fihi написа:Марто написа:Имам роднина която работи в дома и мога да попитам от какво имат нужда децата за да ви улесня с избора.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Не колегите, а аз изразих съмнение, че директорката знае, какво е нужно на децата. Още от първата кампания не ми хареса тази жена. Това е.Колкото до завивките, предадох ви думите на жената от персонала, които чух с ушите си. Смея даже да твърдя, че ги помня 1към 1:"С дрешките се справяме, защото който мине-замине - оставя, но завивките недостигат."Сметнах, че не е лошо да го знаете и имате предвид. Не ми се вярва от юни месец насам да са ги набавили."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Не колегите, а аз изразих съмнение, че директорката знае, какво е нужно на децата. Още от първата кампания не ми хареса тази жена. Това е.Колкото до завивките, предадох ви думите на жената от персонала, които чух с ушите си. Смея даже да твърдя, че ги помня 1към 1:"С дрешките се справяме, защото който мине-замине - оставя, но завивките недостигат."Сметнах, че не е лошо да го знаете и имате предвид. Не ми се вярва от юни месец насам да са ги набавили.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар