Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Irka_fihi написа:
    Добре.Имам да съобщя нещо важно - поне мисля,че е важно!При посещението ни в дома на 30.05 тази година, персоналът ни сподели, че е много зле положението със спалните комплекти!Предлагам тази година да закупим, колкото е необходимо и моля Ръководството да го има предвид!
    Добра идея е. Предполагам на всеки дарител ще му е приятна мисълта, че е помогнал да се стоплят изоставените душици. Другата седмица пак имам среща с директорката на дома и ще я попитам дали все още имат нужда от завивки.
    Много се съмнявам, че тая Лисичкова-Крумова или Крумова-Лисичкова ( така и не я запомних), знае от какво имат нужда децата.Това за завивките ни го казаха жените от помощния персонал.Илко, благодаря, че си качил тези снимки! Те са от 30.05, когато посетихме дома. Визитата беше замислена за Деня на детето, но тъй като 1.06 се падаше вторник (работен ден), го направихме в неделя. И тогава исках да пиша, но не знам защо не го направих.И понеже много емоционално приемам тази кампания и отдавна мисля да го направя, а именно, да разкажа малко за тези деца: Не знам колко точно са на брой, защото постоянно бройката постоянно се мени, за съжаление повече са децата, които приемат, отколкото тези, които напускат дома и отиват в семейства.С Иван си имаме любимец - Траян (детето със зелените дрешки на последния ред), има го на повечето снимки :D , защото съм пристрастна. Два пъти ходят да го "виждат" за осиновяване и два пъти го отказват! А той е невероятен и казах на Иван вчера, че ако попадне в подходяща среда, ще стане голям човек от него! Направо се влюбих в това дете още от първото ни посещение преди 2 или 3 години! Тогава беше на 10 месеца, но веднага усетих колко е жизнен!Друго дете, в което се влюбих - Валя, за съжаление, видях само веднъж. На следващото ни посещение вече я нямаше, защото беше осиновена, заедно с братчето си Илиян.Имаше и една доста едричка мома, Александра, на 9м.,която също чакаше са осиновяване и през май месец я нямаше.Има постоянно нови бебешори, като Александър ( на 2-я ред от дясно на ляво, второто). И над него, мисля, че беше Никола.Има две дечица със синдром на Даун, които най-вероятно няма да бъдат осиновени - това са Екатерина и Денис (на третия ред, от ляво на дясно първите две ). Катето е много будно дете, и доста развито за "даунче", както на галено ги наричат в дома, но за съжаление Денис е почти през цялото време неподвижен, поради липса на рехабилитатори.Много, много са децата в дома и при тези епизодични посещения, не мога да ги запомня всички.Та, дайте да се обединим, както миналите години, така и тази и ...ДА НАПРАВИМ НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СМЕ СПОСОБНИ!!!!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

________Ето как са завършили предишнитедарителски кампании на Фиат Форум България-----------------------------------------------------------------------------------------------------2007 година Дом "Асен Златаров" гр.Враца2008 година "Дом за медико-социални грижи за деца" гр.Кюстендил2009 година "Дом за медико-социални грижи за деца" гр.Кюстендил

Коментар

Пратих скромна сума, за съжаление нямам възможност за повече, точно преди заплата, но пък сложих банера на сайта от подписа ми, видим на всички страници, успех

Коментар

neonglow написа:
          Пратих скромна сума, за съжаление нямам възможност за повече, точно преди заплата, но пък сложих банера на сайта от подписа ми, видим на всички страници, успех
          Още не ги виждам на екран, но сигурно са от друга банка, ще ги осчетоводят утре и ще се появят.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            neonglow написа:
            Още не ги виждам на екран, но сигурно са от друга банка, ще ги осчетоводят утре и ще се появят.
            От Epay ги преведох с ЦКБ, утре ще са там.

Коментар

И аз ще участвам, с дрешки, обувки, ще помислим със съпругата и за спални комплекти. Ще помогна и с пари.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

fihi написа:
                Днес от срещата останаха 10лв.Утре ще ги преведа по сметката.
                Преди малко преведох парите (10лв.), които останаха от сметката в "Пийпълс" тази неделя на 3.10.Понеже не се разбрахме със служителката, най-вероятно е писалата теб, Кире, като вносител.
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  ...Понеже не се разбрахме със служителката, най-вероятно е писалата теб, Кире, като вносител.
                  Ако се съгласяват служителите е добре, защото така няма такса.

Коментар

Така е, но аз държах като основание за вноска да се пише "дарение от "Пийпълс", но докато се мотая и тя вече беше пуснала формуляра.В тази банка няма проблем, защото ме познават и понякога сами предлагат разни "номерца", в полза на клиента. :D
                    Ванга

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв. 2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв. 3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв. ОБЩО: 140.00 лв.

Коментар

Позволих си да пусна тема и в Дачия Форума. Има запитване:"Лекарства, санитарни материали, сухо мляко трябват ли?"

Коментар

vital написа:
                          Позволих си да пусна тема и в Дачия Форума. Има запитване:"Лекарства, санитарни материали, сухо мляко трябват ли?"
                          Мисля, че не са излишни !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Въпроса е какво точно...

Коментар

50 лв. и от мен
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ AVVASILEV - 50. 00 лв.ОБЩО: 190.00 лв.Проверявам сметката само вечер и актуаризацията на постъпилитесуми ще бъде само вечер, но... всяка вечер или почти всяка вечер.

Коментар

Working...
                                X