Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА!Здравейте колеги!Традиционно и тази година ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ организира дарителска кампания за набиране на средства и подпомагане на
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Ами... да започнем:1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв. ОБЩО: 50.00 лв.

Коментар

ПИРАМИДА

Коментар

stamenkey написа:
        ПИРАМИДА
        Какво искаш да кажеш?Преди да почнеш да плюеш направи ли си труда да прочеш какво сме постигнали през предните 3 години?Може да не е много, но такива като теб не правят и наполовина от това. Мнооооооооооооого ги обичам такива...п.п. Иначе не си пропуснал дори с никнейма си, да си изрекламираш ключарската дейност! Лошо нема колега! Дано ти спори толкова колкото заслужаваш!

Коментар

stamenkey написа:
          ПИРАМИДА
          Как може не те ли е срам!!!!! Никои не те кара на сила да правиш нищо!!!!! Като не искаш да помагаш поне си траи!!!! Хората се отказват от свободното си време да може тея които искат да помогнат да могат да го направят с едно кликване на мишката или едно ходене до банка а ти ги наричаш мошенници!!!! С какво са излъгали или присвоили пари да ги наричаш така "пирамида" !!!!!! Мошенници и пирамида можеш да наречеш много неща и хора в тая държава и дори държавата ама точно хора които помагат кои с каквото може без да чакат отплата да наречеш така е ......... ПРОСТО НЕ ЗНАМ !!!!!!!!! П.П. сори че не съм по темата ама не се сдържах ако съм за наказание ще си го изтърпя!!!!
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Няма за тебе наказание! Не си си заслужил. Всеки, който желае и иска да помогне за популяризирането на кампанията, може да копира следният код в подписа си:
            Код:
            [url=http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63996][img]http://ads.fiat-bg.org/www/images/ffb-xmas-2010.jpg[/img][/url]
            Резултатът от това ще е:

Коментар

Оги, пусни или някой друг от модераторите тема за обсъждане на кампанията, молим!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Оги, пусни или някой друг от модераторите тема за обсъждане на кампанията, молим!
                Кампанията и всичко за нея ще се обсъжда в тази тема.

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв. 2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 ОБЩО: 100.00 лв.

Коментар

Добре.Имам да съобщя нещо важно - поне мисля,че е важно!При посещението ни в дома на 30.05 тази година, персоналът ни сподели, че е много зле положението със спалните комплекти!Предлагам тази година да закупим, колкото е необходимо и моля Ръководството да го има предвид!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Добре.Имам да съобщя нещо важно - поне мисля,че е важно!При посещението ни в дома на 30.05 тази година, персоналът ни сподели, че е много зле положението със спалните комплекти!Предлагам тази година да закупим, колкото е необходимо и моля Ръководството да го има предвид!
                      Добра идея е. Предполагам на всеки дарител ще му е приятна мисълта, че е помогнал да се стоплят изоставените душици. Другата седмица пак имам среща с директорката на дома и ще я попитам дали все още имат нужда от завивки.

Коментар

И аз се включвам в дарителската къмпания със 100 лв. Този месец вероятно няма да успея да внеса парите, но до края на следващия със сигурност ще ги преведа на посочената сметка.
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Колеги, проявете милосърдие и се включете в кампанията!............Ето част от децата на които ще помогнем

Коментар

За съжаление има и такива идиоти,като горебаннатия,дано подобни хора следващия път първо се поинтересуват,после плещят...Уви,искрено съжалявам,че с пари не мога да помогна,едвам стигат,но ще видя какви дрешки е запазила майка ми (ако ги е запазила,че май беше решила да ги маха и не знам дали не подари някому) от моето и на брат ми детството,имаше и направо новички,а аз скоро я имам деца ,я не ... Ще се поинтересувам и ако събера за едно колетче ще се свържа с някой от колегите,за да му ги изпратя.
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Днес от срещата останаха 10лв.Утре ще ги преведа по сметката.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                              X