КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА!Здравейте колеги!Традиционно и тази година ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ организира дарителска кампания за набиране на средства и подпомагане на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА
Collapse
X
-
stamenkey написа:ПИРАМИДАVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
stamenkey написа:ПИРАМИДА
Коментар
-
Няма за тебе наказание! Не си си заслужил. Всеки, който желае и иска да помогне за популяризирането на кампанията, може да копира следният код в подписа си:Код:[url=http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63996][img]http://ads.fiat-bg.org/www/images/ffb-xmas-2010.jpg[/img][/url]
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оги, пусни или някой друг от модераторите тема за обсъждане на кампанията, молим!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Добре.Имам да съобщя нещо важно - поне мисля,че е важно!При посещението ни в дома на 30.05 тази година, персоналът ни сподели, че е много зле положението със спалните комплекти!Предлагам тази година да закупим, колкото е необходимо и моля Ръководството да го има предвид!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Добре.Имам да съобщя нещо важно - поне мисля,че е важно!При посещението ни в дома на 30.05 тази година, персоналът ни сподели, че е много зле положението със спалните комплекти!Предлагам тази година да закупим, колкото е необходимо и моля Ръководството да го има предвид!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
За съжаление има и такива идиоти,като горебаннатия,дано подобни хора следващия път първо се поинтересуват,после плещят...Уви,искрено съжалявам,че с пари не мога да помогна,едвам стигат,но ще видя какви дрешки е запазила майка ми (ако ги е запазила,че май беше решила да ги маха и не знам дали не подари някому) от моето и на брат ми детството,имаше и направо новички,а аз скоро я имам деца ,я не ... Ще се поинтересувам и ако събера за едно колетче ще се свържа с някой от колегите,за да му ги изпратя.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Днес от срещата останаха 10лв.Утре ще ги преведа по сметката.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар