Ми добре де, не може ли да потърсим фирми, да проверим за цени...да попитаме за отстъпки при покупка на едро?Все пак памперси даряваме 2 години вече и след 2-3 месеца от тях няма и помен, а това е една по-дългосрочна инвестиция, ако мога така да я нарека.Нека и другите колеги да се включат в "дискусията", нека да кажат и те какво мислят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА
Collapse
X
-
Irka_fihi написа:Ми добре де, не може ли да потърсим фирми, да проверим за цени...да попитаме за отстъпки при покупка на едро?Все пак памперси даряваме 2 години вече и след 2-3 месеца от тях няма и помен, а това е една по-дългосрочна инвестиция, ако мога така да я нарека.Нека и другите колеги да се включат в "дискусията", нека да кажат и те какво мислят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За качествени спални комплекти ще се обадя на едно място да проверя какво става.Киро може да иде до магазина за спално бельо който се намира точно до Стонс и магазина за бяла техника под съда (не Снежанката, а от др страна на улицата).Тази седмица ще се обадя.Очаквам днес темите в 3-те форума да станат Важни теми.П.п.Едно предложение.Колеги какво ще кажете да говорим с Дарик да публикуват на страницата си информация за това което се прави ? Според мен по този начин повече хора ще разберат за инициативата.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв. ОБЩО: 420.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
canyin написа:Сираци искат проверка на организациите, които събират пари за тяхДа се извърши проверка на всички неправителствени организации, занимаващи се с набиране на средства и помощи за сираци, ще поискат от Националното сдружение на сираците в България. Това съобщи в Плевен председателят на сдружението Слави Михайлов.Искането на Националното сдружение на сираците, което също е НПО с над 4600 членове, ще бъде отправено в писмена молба, адресирана до премиера, председателя на НС и главния прокурор на Републиката. Целта е да се провери как действат тези фондации и къде отиват средствата, които над 15 000 неправителствени организации у нас събират за децата в неравностойно положение. Крайно време е след тези проверки да стане ясно кой къде какво е крал и защо толкова много НПО-та сa регистрирани в България, смята Слави Михайлов.По думите му, ако наистина всичките над 15 000 организации събират пари за сираците, социалните домове трябва вече да са платинени и трябваше самите те да могат да подпомагат. Абсурдно е постоянно да виждаме как някой събира пари с картички под различни предлози, а накрая на домовете да се налага да просят и да се чудят как да се изхранват, посочи още Слави Михайлов.Според него държавата има ресурси да помага на сираците, въпросът е как ги използва, затова трябва промяна в социалното законодателство. От Националното сдружение на сираците искат да има ясно разграничаване на функциите на институциите, тъй като в момента тези на Агенцията за закрила на детето се застъпват с Дирекция "Закрила на детето" към Агенцията за социално подпомагане.В момента много държавни институции работят по проблемите на тези деца, а на практика няма никакви резултати, обобщи Слави Михайлов.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
StefanEmilov написа:Колега,kiro_of_the_day, ако ми кажеш къде ще пратя и аз дрешки и играчкиAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:StefanEmilov написа:Колега,kiro_of_the_day, ако ми кажеш къде ще пратя и аз дрешки и играчки
Коментар
-
GTipo написа:Темата нещо е в застой, аз традиционно ще помогна не само с пари, но и като разпространя идеята на колегите си от работа.Миналата година помогнаха доста.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Venioid написа:Току що скромна сума смени собственика си с помощта на epay.bg. Дано повече хора откликнат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв. 11. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID - 20.00 лв. 12. ДАРЕНИЕ ОТ GTИПО - 50. 00 лв. ОБЩО: 490.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар