Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми добре де, не може ли да потърсим фирми, да проверим за цени...да попитаме за отстъпки при покупка на едро?Все пак памперси даряваме 2 години вече и след 2-3 месеца от тях няма и помен, а това е една по-дългосрочна инвестиция, ако мога така да я нарека.Нека и другите колеги да се включат в "дискусията", нека да кажат и те какво мислят.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Ми добре де, не може ли да потърсим фирми, да проверим за цени...да попитаме за отстъпки при покупка на едро?Все пак памперси даряваме 2 години вече и след 2-3 месеца от тях няма и помен, а това е една по-дългосрочна инвестиция, ако мога така да я нарека.Нека и другите колеги да се включат в "дискусията", нека да кажат и те какво мислят.
      Може разбира се. Но и памперси си трябват както знаеш.. А и тази година сме намерили суперизгодна оферта за тях. Абе... сложно е... А и всичко зависи от това колко средства ще съберем.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да, наистина зависи от средствата, които ще съберем!Колкото повече - толкова повече!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

За качествени спални комплекти ще се обадя на едно място да проверя какво става.Киро може да иде до магазина за спално бельо който се намира точно до Стонс и магазина за бяла техника под съда (не Снежанката, а от др страна на улицата).Тази седмица ще се обадя.Очаквам днес темите в 3-те форума да станат Важни теми.П.п.Едно предложение.Колеги какво ще кажете да говорим с Дарик да публикуват на страницата си информация за това което се прави ? Според мен по този начин повече хора ще разберат за инициативата.
          Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

kiro_of_the_day и Irka_fihi съгласен съм и с двама ви !!!!а относно мемедицинските истории какво ще се прави > ???
            AUDI 1.8 20V TURBO
            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв. ОБЩО: 420.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.

Коментар

Колега,kiro_of_the_day, ако ми кажеш къде ще пратя и аз дрешки и играчки

Коментар

canyin написа:
                  Сираци искат проверка на организациите, които събират пари за тяхДа се извърши проверка на всички неправителствени организации, занимаващи се с набиране на средства и помощи за сираци, ще поискат от Националното сдружение на сираците в България. Това съобщи в Плевен председателят на сдружението Слави Михайлов.Искането на Националното сдружение на сираците, което също е НПО с над 4600 членове, ще бъде отправено в писмена молба, адресирана до премиера, председателя на НС и главния прокурор на Републиката. Целта е да се провери как действат тези фондации и къде отиват средствата, които над 15 000 неправителствени организации у нас събират за децата в неравностойно положение. Крайно време е след тези проверки да стане ясно кой къде какво е крал и защо толкова много НПО-та сa регистрирани в България, смята Слави Михайлов.По думите му, ако наистина всичките над 15 000 организации събират пари за сираците, социалните домове трябва вече да са платинени и трябваше самите те да могат да подпомагат. Абсурдно е постоянно да виждаме как някой събира пари с картички под различни предлози, а накрая на домовете да се налага да просят и да се чудят как да се изхранват, посочи още Слави Михайлов.Според него държавата има ресурси да помага на сираците, въпросът е как ги използва, затова трябва промяна в социалното законодателство. От Националното сдружение на сираците искат да има ясно разграничаване на функциите на институциите, тъй като в момента тези на Агенцията за закрила на детето се застъпват с Дирекция "Закрила на детето" към Агенцията за социално подпомагане.В момента много държавни институции работят по проблемите на тези деца, а на практика няма никакви резултати, обобщи Слави Михайлов.
                  Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

StefanEmilov написа:
                    погледни първа страница на тази тема, дори има хора в твоя квартал! ж.к. Овча купел 1, бл. 405, вх. К, ет. 5, ап. 268, София 1632, за Ирина Йоскова Рабчева - 0887 531 804 или Иван Христов Иванов 0887 561 255
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                      StefanEmilov написа:
                      погледни първа страница на тази тема, дори има хора в твоя квартал! ж.к. Овча купел 1, бл. 405, вх. К, ет. 5, ап. 268, София 1632, за Ирина Йоскова Рабчева - 0887 531 804 или Иван Христов Иванов 0887 561 255
                      Много благодаря за информацията

Коментар

Темата нещо е в застой, аз традиционно ще помогна не само с пари, но и като разпространя идеята на колегите си от работа.Миналата година помогнаха доста.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Току що скромна сума смени собственика си с помощта на epay.bg. Дано повече хора откликнат.
                          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                          Ex: Brava 1.6 1997
                          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

GTipo написа:
                            Темата нещо е в застой, аз традиционно ще помогна не само с пари, но и като разпространя идеята на колегите си от работа.Миналата година помогнаха доста.
                            Наистина се включиха сериозно колегите ти от Нестле България.

Коментар

Venioid написа:
                              Току що скромна сума смени собственика си с помощта на epay.bg. Дано повече хора откликнат.
                              Току що проверих сметката - няма постъпления, но по всяка вероятност ще пристигнат утре.

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв. 11. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID - 20.00 лв. 12. ДАРЕНИЕ ОТ GTИПО - 50. 00 лв. ОБЩО: 490.00 лв.Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.

Коментар

Working...
                                X