Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При нас имаше колети:1.Попара - 5 чувала с дрешки2.emiraj - дрешки + играчки3.pepsi - дрешки + играчки - тези неща са още у нас, защото ни ги дадоха след кампанията! При първо ходене ще ги занесем!4.Danchojn - дрешки, обувки
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

+ 1 смс от мен
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Кампанията с СМС приключи ли?
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
          Кампанията с СМС приключи ли?
          не! края е на 31.01.2011 г.
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ето го и временния отчет преди приключване на СМС кампанията, която продължава до 31.01.2011г. 1. Детски спални комплекти - 1 340. 40 лв. - 40.бр.2. Детски еднократни пелени - 2 052. 00 лв. 18 480 бр. 3. Детска козметика и пелени - 423. 90 лв. 4. Гориво - 100. 00лв. ОБЩО - 3916. 30 лв. Детски пелени за 52 лева са дарени от фирмата доставчик на пелените ЕТ "АЛКОР-АЛ.Манолов" От събраната сума останаха 20. 00 лв., които ще бъдат прибавени към събраната сума от СМС кампанията.Ето ги и разходооправдателните документи:
            Прикачени файлове
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кампанията със СМС приключи ли?
              Края е на 31.01.2011 г.
              ???????
              Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                Кампанията със СМС приключи ли?
                Края е на 31.01.2011 г.
                ???????
                Да. Нека запознатите с СМС кампанията да кажат докъде са стигнали нещата.При мен имаше 20 лв. ресто (най-общо казано) от другата кампания, които съм превел по сметка на клуба за за се оползотворят заедно с парите от СМС - ите.

Коментар

Не, че нещо, но е малко несериозно. Ако някой е пратил СМС или е превел пари за кампанията, при това отношение е нормално да си помисли, че има нещо гнило(не казвам, че е така). Поне пишете, че нямате време.Все си исля, че хората които са участвали в кампанията заслужават да получат малко информация.Това успях да извлека от сайта на ДМС:Януари - 5 СМС-аДекември - 98 СМС-аНоември - 226 СМС-аОктомври - 56 СМС-аОбщо - 385 СМС-а
                  Manowar - Татко

Коментар

Ами в момента няма никаква по-актуална информация, кое точно е несериозно? Киро е отчел парите, които е получил и изхарчил. Когато има нова информация, ще се публикува тук. Само че няма.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Да. Нека запознатите с СМС кампанията да кажат докъде са стигнали нещата.
                      Добре де Оги, не се засягай, но за времето от което Киро и аз зададохме въпроса ребром, можеше хората които отговарят за кампанията с СМС-те да дадат някакъв отговор. Ако днес колега не ми беше казал, че от сайта на ДМС може да се извлече тази информация още щяхме да си стоим в невидение. Абе карай да върви, к’во ме .........Моля, някой да премести последните постове, защото мисля, че не им е мястото в тази тема.
                      Manowar - Татко

Коментар

аз и Кики се занимавахме с СМС-кампанията до нейното влизане в действие и част от популяризирането и. Имах информация за постъпилите смс-и от сайта на ДМС, и до едно време с постъпилите пари от нея! Вече нямам достъп до раздела на СФФБ, защото не съм член, а там се отразяват постъпленията от нея! Моля някой от колегите, които имат информация от банката за постъпления по нея, нека я изнесат тук!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Еми в горния пост писах - пак го пиша - няма нищо ново. Коста, откакто за последно си чел темата за кампанията в раздела за Сдружението - оттогава няма промяна - още тогава коментирахме, че парите се бавят известно време, ти изрази надежда че може да ги преведат по-скоро, но не. Засега превод няма. Последният знаеш откога е.

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=672938Доколкото знам идеята е да се построят съвременни домове по европейски изисквания, в градска среда, като в 1 стая ще има по 2 деца, за които ще се грижи 1 възпитателка (или каквато ще е там). Един от основните проблеми сега е, че децата страдат от липса на внимание, общуване и грижи най-общо казано и поради това изостават в умственото и физическото си развитие.Това е напълно разбираемо при изключително съкратения щат в тези домове, който едвам смогва да подсигури и обслужи елементарните физически нужди на децата като хранене и смяна на пелени. Затова направо не ми се вярва, че за 2 деца ще се грижи 1 човек... Ама дано да стане така, както е замислено.Ще поживеем - ще видим както казват братушките.Досега винаги е имало подозрения, къде основателни, къде не чак дотам, че в тези домове ръководството и персонала злоупотребяват със средства било от бюджета било от даренията както се казва "Куче влачи, диря няма". Понеже сме Българи - тези подозрения винаги ще си ги има според мен... Затова сме се старали винаги да даряваме неща дето не могат "да се изнесат" дето се вика, да не се дават пари в брой и прочее... Климатиците преди и сега детските комплекти са добро попадение в това отношение струва ми се.Винаги съм се чудел как се чувства и как може да заспи спокойно някой взел дори трошичка от нещо предназначено за тези онеправдани същества!?И накрая на тази тирада искам да поздравя всички, които отделиха от залъка си с една голяма Песен! http://vbox7.com/play:68f9c028

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=672938Винаги съм се чудел как се чувства и как може да заспи спокойно някой взел дори трошичка от нещо предназначено за тези онеправдани същества!?И накрая на тази тирада искам да поздравя всички, които отделиха от залъка си с една голяма Песен! http://vbox7.com/play:68f9c028
                              Подобни послания, трябва по-често за пускат на българина. Напоследък обаче в ефира на радиата, не се чуват често.
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

fihi написа:
                                Това успях да извлека от сайта на ДМС:Януари - 5 СМС-аДекември - 98 СМС-аНоември - 226 СМС-аОктомври - 56 СМС-аОбщо - 385 СМС-а
                                Откъде са тия данни? Всъщност сега проверих официалната информация, която е следната:Януари - 5Декември - 102Ноември - 230Октомври - 59Общо: 396

Коментар

Working...
                                X