Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dzvqroto-qnisZ написа:
    Транспорта на дрехи и играчки от Скутаре до Пазарджик е усигурен и платен от *Василена консулт*-Василка Йотова
    Тъкмо се чудех толкова много багаж как ще се натовари на колите :D
    Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Има транспорт осигурен от фирмата която ни дава памперсите ние ще си платим само горивото до Кюстендил и обратно. С този транспорт ще се прекарат и кашоните от Васка. Буса ще тръгне от тук около 8.00ч. а кога ще пристигне не се знае понеже пътя е 200км. и има доста сняг ще трябва да минем през Боровец та каквото сабя и пътя покаже. Колегите ще трябва да се саобразят с пътните условия и движението на буса понеже там ще е голяма част от дарението.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        ...п.с. То е пределно ясно, че никой няма да каже "Браво", ние /или поне аз/ и не сме чакали и търсили това,но защо всяка година ще се намери по някое изчадие, което да се изсере на пейзажа.......
        а аз ще ти кажа "Браво" и не само на теб, но и на всички, които всяка година успявате да организирате за сметка на личното си време нещо благодородно, и Благодаря!а по отношение на псевдо-индивидите, които неизбежно се появяват всяка година, просто ги подминаваш, тази година е този, а предната друг, а следващата - кой знае същото е като бездомните кучета по улиците, няма смисъл да им обръщаш внимание

Коментар

1. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50.00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50.00 лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ NEONGLOW - 30. 00лв4. ДАРЕНИЕ ОТ ресто в Пийпълс - 10. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ AVVASILEV - 50. 00 лв.6. ДАРЕНИЕ ОТ ivan_dice - 50. 00 лв.7. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50 .00 лв.9. ДАРЕНИЕ ОТ ilkor - 30.00 лв.10. ДАРЕНИЕ ОТ LORDAJAX - 50.00лв.11. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID - 20.00 лв.12. ДАРЕНИЕ ОТ GTИПО - 50. 00 лв.13. ДАРЕНИЕ ОТ KOMICH - 50. 00 лв.14. ДАРЕНИЕ ОТ NASKOBG- 50. 00 лв.15. ДАРЕНИЕ ОТ TORNADO - 20.00 лв.16. ДАРЕНИЕ ОТ BUSHO_101 - 20.00 лв.17. ДАРЕНИЕ ОТ Георги Георгиев "Академичен хор Ангел Манолов"- 100. 00лв.18. ДАРЕНИЕ ОТ SEV - 30.00 ЛВ.19. ДАРЕНИЕ ОТ БОРИСЛАВ ФИЛЕВ БОРИСОВ - 10. 00 лв.20. ДАРЕНИЕ ОТ ИТАЛ АУТО-СРЕЩА - 201. 50 ЛВ. внесени от Иван Иванов.21. ДАРЕНИЕ ОТ LYUBOHAR - 30.00 лв.22. ДАРЕНИЕ ОТ V.Vencislavov - 30.0023. ДАРЕНИЕ ОТ MONSTERA - 39.0024. ДАРЕНИЕ ОТ АНДРЕЙ - 30.0025. ДАРЕНИЕ ОТ СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - 1340. 00 лв. - целево.26. ДАРЕНИЕ ОТ QANIZ - 50.00 ЛВ.26. ДАРЕНИЕ ОТ STEAM - 100.00 лв.27. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA - 30 .00 лв.28. ДАРЕНИЕ ОТ //// - 20. 00 лв.29. ДАРЕНИЕ ОТ VOODOO - 204. 94. 30. ДАРЕНИЕ ОТ DKT - 50.00 лв. 31. ДАРЕНИЕ ОТ EH4EV07 - 50.00 лв. - това е второ дарение от потребителя 32. ДАРЕНИЕ ОТ JIMI - 20. 00 лв. 33. ДАРЕНИЕ ОТ ЕТ ’ВИП Консулт’ - 200. 00 ЛВ. 34. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 260. 00лв. 35. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA_82 - 20. 00ЛВ.36. ДАРЕНИЕ ОТ KILAR - 20. 00 ЛВ. 37. ДАРЕНИЕ ОТ OGI28B - 20. 00 ЛВ.38. ДАРЕНИЕ от mr. Nikoi - 50.00 лв. - това е второ дарение от потребителя39. ДАРЕНИЕ от VALIO - 100.00 лв.40. ДАРЕНИЕ от ВИКТОРИЯ БОРИСОВА - 87.00лв. 41. ДАРЕНИЕ от YAVOR - 20.00 лв. 42. ДАРЕНИЕ от ВО - 70. 00 лв, от които 40. 00лв от диагностика.ОБЩО: 3822.44 лв.Забележка: Сумата от 1 340.00 лв., дарена от СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ вече Е оползотвореназа закупуване на 40 бр. спални комплекта за деца, включващи:1. Олекотена завивка;2. Калъф за олекотената завивка;3. Долен чаршаф и4. Калъф за възглавничка. ети при мен:Колети при мен:1. Колет със съдържание "обувки" от Валерия и Явор Павлови.2. Колет със съдържание "дрехи" от Валерия и Явор Павлови.3. Колет/пратка със съдържание "дрехи" от paralesa.Колети при dzvqroto-qnisZ:1.Светлана Маринова-Скутаре-дрехи2.Деница Тонвева-Хасково-дрехи,играчки и обувки3.Славка Терзиева-Скутаре-играчки4.Веселина Тонева-Скутаре-дрехи5.Станислава Бонева-Скутаре-дрехи6.Светла Султанова-Скутаре-дрехи и играчки7.Ева Тодорова-София-дрехи и играчки8.Дори Падарева-София-дрехи9.Силвия Стоева-Скутаре-дрехи10.Теодора Томова-Скутаре-дрехи,играчки и обувки11.Марияна Стефанова-Нова Загора-дрехи12.Нено Куртев-Пловдив-дрехи,играчки и обувки13.Пепи Трендафилова-Пловдив-дрехи и играчки14.Силвия Георгиева-Варна-дрехи15.Милена Шопова-Скутаре-дрехи и обувки16.Атанаска Йотова-Скутаре-дрехи и играчки17.Росица Георгиева-Испания-дрехи и играчки18.Тео Янков-София-дрехи19.Лиляна Воденичарова-Пловдив-дрехи,играчки,обувки и проходилка20.Вили Пехливанска-Скутаре-дрехи21.Димитър Маджаров-София-дрехи22.Красимира Митева-Скутаре-дрехи23.Стойлка и Николай Лалошеви-Скутаре-дрехи24.Катя Андреева-Пловдив-дрехи25.Еленко Стойнов-Септември-дрехи и играчки26.Вяра Чайкина-Септември-дрехи27.oblacheto-София-дрехи (дрехите са в kilara)28.Емо и Мария Пенчеви-phoenix-Варна-дрехи и играчки29.Ваня Ангелова-София- дрехиДо момента 2 472. 44 лева са събрани за памперси и др.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

здравейте колеги .... .... предполагам че вече патувете (а някои са стигнали) към Кюстендил.... надявам се всичко да мине по план и да няма непредвидени ситуации породени от лошите пътни условия!!!!... малко ми е кофти че неможах да дойда ... но все пак се радвам че се сабраха толкова средства за да помогнем на дома.... сега като гледам миналите години си правя някои изводи ... къмпанията придобива все по голяма популярност с всяка изминала година ТОВА МЕ РАДВА МНОГО !!!!....ааа и чакаме снимки
            AUDI 1.8 20V TURBO
            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Ние току-що се прибрахме! Всичко мина нормално, без инциденти и проишествия! :D Единственото, за което много съжалявам, е че не успяхме да видим децата! Понеже този път малко закъсняхме, вече ги бяха сложили да спят! След добре свършената работа, както му е ред, хапнахме и пийнахме доволно! Снимки направих малко, но ще ги качим по-късно. Нека и другите, които са снимали, да ги качват! :D
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Ето ги и снимките:
                Прикачени файлове
                Ванга

Коментар

........ и още:
                  Прикачени файлове
                  Ванга

Коментар

........ последно:
                    Прикачени файлове
                    Ванга

Коментар

Радвам се, че всичко е минало нормално, срам ме е, че не участвах - исках да помогна с транспорта(имам бусове), но останах с впечатление, че е уреден, а сега разбирам,че е трябвало да се плаща горивото !Благодарности на всички, които са участвали, защото едно е да искаш, друго е да можеш, но най-важното е, да отделиш време или средства, и да го направиш. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ СЪРЦА УЧАСТВАЛИ В КОЛЕДНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Направих албум в галерията и качих снимките от моя фотоапарат. Който има снимки за качване там, моля да се свърже с мен или Илко, за да ги добавим.
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Чудесна работа колеги !!!Има хора със сърца в този форум ...

Коментар

Бях там!!!Радвам се, че ви познавам! Вие сте добри хора!!!Мога да кажа едно огромно БРАВО на всички!!!
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Нямах възможност да пиша след като се прибрахме, но сега след като си идвам и от парти (макар и късно) искам да кажа:БЛАГОДАРЯ ЗА ОГОРМНИТЕ ВИ СЪРЦА, КОЛЕГИ!ЧЕСТ Е ЗА МЕН, ЧЕ ПОЗНАВАМ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАС ! (въпкреки някой обстоятелства, които не правят чест на мен!)Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! П.П. Благодаря на Янко за транспорта и всеодайноста му покрай всички всички ангажименти, които има!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колеги, официално кампанията приключи, но всъщност не е! Има още хора, които искат да помогнат! Днес колегата pepsi ми се обади и донесе вкъщи чанта с дрешки и играчки за децата! При следващото ни посещение в Дома ( може би след няколко месеца) ще ги занесем!И понеже по професия е архитект, изяви желание да помогне с труда и уменията си, ако се наложи нещо в Дома да се "подобрява", разширява и т.н.Пропуснах да спомена, че в петък, колежката emiraj също донесе вкъщи чанта с дрехи и играчки за децата, но тя е вече в Дома (имам предвид чантата, не колежката). И те така, продължаваме и с смс - кампанията! :D
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X