Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мини Мазерати среща, завършила успешно 25-26.09.2010(снимки)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мини Мазерати среща, завършила успешно 25-26.09.2010(снимки)

На 25 и 26 септември 2010 година събрах няколко Мазератита на ловна хижа "Цонкова барака". Трудно, но успях да организирам срещата. Предоставям Ви снимки от срещата.http://www.facebook.com/pages/MASERATI-CLUB-BULGARIA/272677589579?v=photos#!/album.php?aid=209150&id=272677589579Ето и как си тръгват колите от срещата.http://www.youtube.com/watch?v=0QbW_kXvNak
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Браво колега, не е било лесно.Невероятни машини са това.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега , страничен въпрос ..Собственика на това Мазерати идвал ли е на срещи ?Мерси предварително.
      Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
      Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Колега, не познавам собственика на посоченият автомобил. Автомобилът виждам за първи път. Ако ме свържеш със собственика (дадеш ми някакви координати), никакъв не е проблема да го поканя на следващата среща. Нов член на колектива е винаги ДОБРЕ ДОШЪЛ.

Коментар

T_SHOW написа:
          Колега, не познавам собственика на посоченият автомобил. Автомобилът виждам за първи път. Ако ме свържеш със собственика (дадеш ми някакви координати), никакъв не е проблема да го поканя на следващата среща. Нов член на колектива е винаги ДОБРЕ ДОШЪЛ.
          Брей ...Еми , аз ще говоря с него , попринцип е зает , иначе мисля ,че с удоволствие би дошъл на среща (и аз с него )Автомобила му е наистина интересен , далеч не е това , което изглежда
          Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
          Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Страшно Мазерати

Коментар

Вече имаме нов член на колектива. Жена с Мазерати. Колата е 1991 година, а е само на 80000 километра.

Коментар

Working...
              X