По последни данни:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - 2 стаи в хотела за двама + двама 4.sharpradi - бунгало. Вечеря с останалите. 5. VIN - стая в хотела за двама. 6. shterbaka - нощувка в хотела. 7.V.Vencislavov - стая в хотела . 8. strajaro - ................................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за срещата на КАРАНДИЛА 9-10 октомври 2010г
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:По последни данни:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - 2 стаи в хотела за двама + двама 4.sharpradi - бунгало. Вечеря с останалите. 5. VIN - стая в хотела за двама. 6. shterbaka - нощувка в хотела. 7.V.Vencislavov - стая в хотела . 8. strajaro - ................................
Коментар
-
Immortal написа:При мен нещата са много динамични...засега второто семейство, което щеше да идва с нас се отказват.Но до последно нищо не се знае де... Ако вали дъжд и ние няма да дойдем. Ако не вали - там сме.
Коментар
-
popara801 написа:Желание,желание!Всеки сам си решава.Вали не вали хората концерти на дъжда правят,а ния няма да се напием в един ресторант???Явно липсва желание,а после що не идвали нови хора?Ами така ще е няма да идват!първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар