Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за срещата на КАРАНДИЛА 9-10 октомври 2010г

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По последни данни:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - 2 стаи в хотела за двама + двама 4.sharpradi - бунгало. Вечеря с останалите. 5. VIN - стая в хотела за двама. 6. shterbaka - нощувка в хотела. 7.V.Vencislavov - стая в хотела . 8. strajaro - ................................

Коментар

Immortal написа:
      По последни данни:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - 2 стаи в хотела за двама + двама 4.sharpradi - бунгало. Вечеря с останалите. 5. VIN - стая в хотела за двама. 6. shterbaka - нощувка в хотела. 7.V.Vencislavov - стая в хотела . 8. strajaro - ................................
      в общи линии е това има свободно бунгало някои ако иска а стража каза че няма да остане да спи тои ще доиде само за купона
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

При мен нещата са много динамични...засега второто семейство, което щеше да идва с нас се отказват.Но до последно нищо не се знае де... Ако вали дъжд и ние няма да дойдем. Ако не вали - там сме.

Коментар

Immortal написа:
          При мен нещата са много динамични...засега второто семейство, което щеше да идва с нас се отказват.Но до последно нищо не се знае де... Ако вали дъжд и ние няма да дойдем. Ако не вали - там сме.
          дори и да вали има варианти или в фургона до бунгалата или да използваме закритото барбекю на хотела така че времето едва ли е кои знае какъв проблем но всеки сам си решава да не забравяме че и нощувките са капарирани за това беше пусната темата за записване.
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Желание,желание!Всеки сам си решава.Вали не вали хората концерти на дъжда правят,а ния няма да се напием в един ресторант???Явно липсва желание,а после що не идвали нови хора?Ами така ще е няма да идват!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              Желание,желание!Всеки сам си решава.Вали не вали хората концерти на дъжда правят,а ния няма да се напием в един ресторант???Явно липсва желание,а после що не идвали нови хора?Ами така ще е няма да идват!
              много си прав.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Колеги очертава се срещата да започне около 15часа на паркинга на биллата в Сливен! Ако някои ще закъснее да ми звънне и ще бъде упътен или посрещнат при необходимост!
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Моля темата да бъде заключена(или изтрита) и премахнат статута "важна" поради изтичане на срока на валидност.
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                  X