Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещата на карандила!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми никои не казва нищо бре тръгваме звъним на Енчо да ни чака някъде и така

Коментар

VIN написа:
      и аз се надявам да ни чака все пак,там на Била или нещо такова,че в Сливен не съм ходил от 10години
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

Еееей Щербак, искам в kазармата пак, ни с бягане шЪ ма уплашиш, ни с маршируване, нито с тактика, само атомите мразим
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

VIN написа:
          където кажете аз предлагам на паркинга на биллата -поне всички я знаят!
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Купете си много вино или ром, щото днеска в СтЗ е цял ден под 10гр.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
              Аз за това питах къде точно се намира, щото информацията в сайта на хотела е доста подвеждаща.Хотелът е точно там, където АЗ съм го показал. А в техния сайт е обозначен някъде на майната си, където ни път има, ни хотел, ни дявол (дявол може и да има )
              ОК! Аз въведох твоите координати вече, съставих маршрута до там, напълних до горе резервоара и се подготвих утре да тръгвам. Обаче днес ми изтича гражданската и моята застрахователна агентка или както там се води ми вика, че нямала бланки в момента на левинс, но щяла да има до 2-3 дена. Което означава, че аз събота и неделя оставам без кола и няма да идвам.

Коментар

Immortal написа:
                Аз за това питах къде точно се намира, щото информацията в сайта на хотела е доста подвеждаща.Хотелът е точно там, където АЗ съм го показал. А в техния сайт е обозначен някъде на майната си, където ни път има, ни хотел, ни дявол (дявол може и да има )
                ОК! Аз въведох твоите координати вече, съставих маршрута до там, напълних до горе резервоара и се подготвих утре да тръгвам. Обаче днес ми изтича гражданската и моята застрахователна агентка или както там се води ми вика, че нямала бланки в момента на левинс, но щяла да има до 2-3 дена. Което означава, че аз събота и неделя оставам без кола и няма да идвам.

Коментар

///// написа:
                  Immortal написа:
                  Живко, не ни ги пробутвай на нас тия. Застрахователни агенти бол, а и в който и офис да идеш, ще ти направят гражданската. И поредна вноска да е (ако е на разсрочено) - и нея навсякъде можеш да я платиш.

Коментар

Ами да - последната вноска за годината е и незнам дали може да се плати на друго място. А и е събота утре - дано да има отворени офиси де. Ама съм пеш, на работа и бесен!

Коментар

///// написа:
                      Ами да - последната вноска за годината е!
                      Няма значение - отиваш в който и да е офис на ЛевИнс и си плащаш.Твойта агентка изобщо не те интересува.Аз така миналата година ми се наложи на път (не бях погледнал по-рано) да си плащам вноска в Елхово.Може да се плати навсякъде, където правят застраховки на Лев Инс. Единствения проблем може да е, ако го мързи да пише съответния агент и да те излъже, че не може, защото той няма да получи нищо от тази вноска - цялата комисионна я е получил вече този, при който си сключил застраховката. Но по принцип не е проблем да платиш където и да е.

Коментар

Ами ще пробвам! Ама работата е, че съм на работа и не мога да обикалям офисите на застрахователите. В сряда ще правим 40 дни на мама и е по-важно за тогава да поискам шефа да ме освободи за два часа за панахидата. Тя таз пача значи вече е взела мангизите и затова я бОли шутката, че аз оставам без кола.

Коментар

///// написа:
                          Ами ще пробвам! Ама работата е, че съм на работа и не мога да обикалям офисите на застрахователите. В сряда ще правим 40 дни на мама и е по-важно за тогава да поискам шефа да ме освободи за два часа за панахидата. Тя таз пача значи вече е взела мангизите и затова я бОли шутката, че аз оставам без кола.
                          Ако искаш да дойдеш - свършваш работа, и тръгваш, спираш на първата бензиностанция, в която правят ЛевИнс застраховки и си плащаш.Бе...ти си знаеш най-добре.

Коментар

Immortal написа:
                            ///// написа:
                            Ако искаш да дойдеш - свършваш работа, и тръгваш, спираш на първата бензиностанция, в която правят ЛевИнс застраховки и си плащаш.Бе...ти си знаеш най-добре.
                            Абсолютно си прав навсякъде където работят с Лев Инс може да си направиш застраховка просто които ще я напише няма да вземе комисион! Но с загубата на 3-4лв ще си спечели нов клиент!
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Я се стягаите всички до Казанлък доидохте пък до Сливен ли няма доидете, аиде всички на балкана да подишаме чист въздух и да видим кво ни е сготвил Енчев

Коментар

Колеги очертава се срещата да започне около 15часа на паркинга на биллата в Сливен! Ако някои ще закъснее да ми звънне и ще бъде упътен или посрещнат при необходимост!
                                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                                X