Ми никои не казва нищо бре тръгваме звъним на Енчо да ни чака някъде и така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещата на карандила!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Аз за това питах къде точно се намира, щото информацията в сайта на хотела е доста подвеждаща.Хотелът е точно там, където АЗ съм го показал. А в техния сайт е обозначен някъде на майната си, където ни път има, ни хотел, ни дявол (дявол може и да има )
Коментар
-
Immortal написа:Аз за това питах къде точно се намира, щото информацията в сайта на хотела е доста подвеждаща.Хотелът е точно там, където АЗ съм го показал. А в техния сайт е обозначен някъде на майната си, където ни път има, ни хотел, ни дявол (дявол може и да има )
Коментар
-
///// написа:Immortal написа:Аз за това питах къде точно се намира, щото информацията в сайта на хотела е доста подвеждаща.Хотелът е точно там, където АЗ съм го показал. А в техния сайт е обозначен някъде на майната си, където ни път има, ни хотел, ни дявол (дявол може и да има )
Коментар
-
///// написа:Ами да - последната вноска за годината е!
Коментар
-
Ами ще пробвам! Ама работата е, че съм на работа и не мога да обикалям офисите на застрахователите. В сряда ще правим 40 дни на мама и е по-важно за тогава да поискам шефа да ме освободи за два часа за панахидата. Тя таз пача значи вече е взела мангизите и затова я бОли шутката, че аз оставам без кола.
Коментар
-
///// написа:Ами ще пробвам! Ама работата е, че съм на работа и не мога да обикалям офисите на застрахователите. В сряда ще правим 40 дни на мама и е по-важно за тогава да поискам шефа да ме освободи за два часа за панахидата. Тя таз пача значи вече е взела мангизите и затова я бОли шутката, че аз оставам без кола.
Коментар
-
Immortal написа:///// написа:Ами ще пробвам! Ама работата е, че съм на работа и не мога да обикалям офисите на застрахователите. В сряда ще правим 40 дни на мама и е по-важно за тогава да поискам шефа да ме освободи за два часа за панахидата. Тя таз пача значи вече е взела мангизите и затова я бОли шутката, че аз оставам без кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар