Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещата на карандила!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

shterbaka написа:
    Колеги,кажете за събота как ще е организацията,за да си направим сметката в колко да тръгваме и какво да носим става въпрос за час,място на сбирката и т.н. VIN ще пътува с мен,а е на работа до обяд да знаем как ще се нагаждаме-ок
    ами кажете вие кога можете да доидете заралии и те да се изкажати тогава решаваме ако някои друг желае може също да се изкаже по въпроса!
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Значи аз съм на работа до обяд, предполагам че до 14:00ч. ще съм готов да тръгна и около 15:00ч. да съм в Сливен. Това ми е преценката за сега ако не се случи нещо неочаквано. Пишете кои кога мисли да тръгва и кога ще се съберем и къде. Ако ще се качвате по рано ще държим връзка по телефона

Коментар

VIN написа:
        Значи аз съм на работа до обяд, предполагам че до 14:00ч. ще съм готов да тръгна и около 15:00ч. да съм в Сливен. Това ми е преценката за сега ако не се случи нещо неочаквано. Пишете кои кога мисли да тръгва и кога ще се съберем и къде. Ако ще се качвате по рано ще държим връзка по телефона
        ти моя се надявам че го имаш сега очакваме зара тима да се изкаже
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

С риск да ме оплюете, малко по-серизоно ве хора.Идвам, няма да идвам. Всички сме зависими от нещо, но никой не попита Енчев, аджеба как ги запазва тия бунгала/хотели, от джоба си ли вади пари да ги капарира
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Който иска, особенно идващите от западната страна на Сливен, може да минат и да позяпат малко ако им е интересно. Аз ще съм там и 2-та дена: http://www.rally-tvardica.com/
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

emzo написа:
              С риск да ме оплюете, малко по-серизоно ве хора.Идвам, няма да идвам. Всички сме зависими от нещо, но никой не попита Енчев, аджеба как ги запазва тия бунгала/хотели, от джоба си ли вади пари да ги капарира
              Моите извинения и уважения към колегата, но в такива случаи се събират пари от "кандидатите", а не се вадят от джоба. Щото при мен например нещата наистина са динамични, и ако трябваше да дам предварително пари - нямаше да го направя.До петък вечерта, дори до събота на обяд не съм 100% сигурен дали ще дойда.Как да кажа "Ще дойда със сигурност", като самият аз не съм сигурен? Работя изключително динамична работа, при която не мога да правя планове за утре, а камо ли за цяла седмица напред. Ей сега както си седя на компа, ако ми се обадят по телефона и тръгвам за София, например...Добре е и колегата Енчев да даде точна карта къде се намира този хотел. Защото обърнах нета, но няма точна информация. А Карандила е доста обширен парк и хотели и хижи бол.На сайта на самия хотел има нещо като карта, но нищо не се разбира от нея. Хотелът е показан в място, където има само скали и никакъв път до там.Ако може, дайте по-точно обяснение за местоположението?

Коментар

След като на саита на хотела няма ясна карта след като в гугъл излиза без карта откъде да доиде -за съжаление карти не мога да правя но обяснение ще се постарая до колкото мога хотела е бившата вила на СМК и е заобградена от бившите бунгала на почти всички сливенски соц предприятия. като се качиш на карандила и минеш покраи стадиона караш само по асвалтовия път и си точно на паркинга на хотела а относно записването е нормално тея които не е сигурно дали ще могат поне да го отбележат в "темата за записване" все пак имаше анкета и там нещата са формални а темата си е "за записване" с записана краина дата за корекции. И къде сте видели резервации за група без капаро Ако събирах капаро от всички за 5-10лв от човек колко банкови такси или комисионни щяхме да калколираме. Ами разходка на всеки до банка или поща Затова нещата стават срещу дума която аз смятам за по ценна от шепа пари! Аз като ходих на срещи (не само на форума) да не съм пращал пари! Винаги е въжможно да изкочи нещо не предвидено все пак хора сме ама и трябва да подхождаме сериозно към нещата!
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Разбира се, че подхождаме сериозно, няма и друг начин - сериозни хора сме все пак Този хотел на детската площадка ли е - с едни дървени люлки? Минава се покрай Кушбунар, нали? Или се бъркам?Ако е това за което си мисля, то координатите му са:N42.723198E26.37414http://maps.google.com/maps?q=42.723198,26.37414&num=1&t=h&sll=42.528215, 26.478971&sspn=0.0658,0.128059&ie=UTF8&ll=42.72330 8,26.374183&spn=0.004154,0.013733&z=17

Коментар

Immortal написа:
                    Разбира се, че подхождаме сериозно, няма и друг начин - сериозни хора сме все пак Този хотел на детската площадка ли е - с едни дървени люлки? Минава се покрай Кушбунар, нали? Или се бъркам?
                    Точно покраи кушбунар се минава и се продължава по асвалтовия път ама люлки има навсякъде така че
                    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Айде по-сериозно бе хора не ми се вярва да има някой каквато и да е работа точно в събота вечер.Айде стига с тази лоша реклама!?!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                        Разбира се, че подхождаме сериозно, няма и друг начин - сериозни хора сме все пак Този хотел на детската площадка ли е - с едни дървени люлки? Минава се покрай Кушбунар, нали? Или се бъркам?Ако е това за което си мисля, то координатите му са:N42.723198E26.37414http://maps.google.com/maps?q=42.723198,26.37414&num=1&t=h&sll=42.528215, 26.478971&sspn=0.0658,0.128059&ie=UTF8&ll=42.72330 8,26.374183&spn=0.004154,0.013733&z=17
                        Дидо, ето го сайта на хотела: http://internethoteli.com/bg/1518/hotel-stelit.html , а ето и карта: http://internethoteli.com/bg/1518/ho...t-map.htmlАз вече направих маршрута на джипиеса от Варна до хотела, през айтоски проход.пп - Твоите координати като ги въвеждам са наоколо 10-тина км югозападно, от това което аз съм задал като инфо за хотела.Всъщност имало табели за отбивката.

Коментар

Какво се реши за вечерята?Аз предлагам да се възползваме от офертата за вечеря в ресторанта на хотела. Ако вали ще ни загасне барбекюто.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                            Какво се реши за вечерята?Аз предлагам да се възползваме от офертата за вечеря в ресторанта на хотела. Ако вали ще ни загасне барбекюто.
                            И аз това си мисля, може в по ранните часове да се съберем около барбекюто да си пекнем нещо, да пиинем, но по късно вечерта не мисля че ще се издържа навън, студено стана.

Коментар

///// написа:
                              Immortal написа:
                              Дидо, ето го сайта на хотела: http://internethoteli.com/bg/1518/hotel-stelit.html , а ето и карта: http://internethoteli.com/bg/1518/ho...t-map.htmlАз вече направих маршрута на джипиеса от Варна до хотела, през айтоски проход.пп - Твоите координати като ги въвеждам са наоколо 10-тина км югозападно, от това което аз съм задал като инфо за хотела.Всъщност имало табели за отбивката.
                              Аз за това питах къде точно се намира, щото информацията в сайта на хотела е доста подвеждаща.Хотелът е точно там, където АЗ съм го показал. А в техния сайт е обозначен някъде на майната си, където ни път има, ни хотел, ни дявол (дявол може и да има )

Коментар

VIN написа:
                                Stefanaki написа:
                                И аз това си мисля, може в по ранните часове да се съберем около барбекюто да си пекнем нещо, да пиинем, но по късно вечерта не мисля че ще се издържа навън, студено стана.
                                Студено ти е защото ти е дошла малко казармата май (това в кръга на шегата) За колко сте планували събирането в Сливен? в смисъл дали ще можем да се включим към 3,3:30 примерно?
                                Honda CBR 900 RR
                                Suzuki GSF 400 Bandit
                                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                                X