Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещата на карандила!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат за срещата на карандила!!!

Колеги смятам да организирам среща на карандила началото на октомври месец (датата тепърва ще се уточни) бих желал да разбера има ли желаещи? п.п. желание видях че има и е да останем с ПРЕ(С)ПИВАНЕ. Сега да решим за кога? Кога предлагате 2.10-3.10 9.10-10.10 16.10-17.10 23.10-24.10 или 30.10-31.10ако е за 2.10-3.10 трябва да деистваме доста бързо По молба на автора темата от анкета става тема за чат за срещата.Модераторски екип на fiat-bg.org
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Гласувах с ДА макар че до последно нищо не се знае, вече изтървах няколко срещи там и много ме е яд но ще се постарая да присъствам. Вече всичко зависи от датата и обстоятелствата около нея

Коментар

Гласувах с ДА.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

VIN написа:
        Гласувах с ДА макар че до последно нищо не се знае, вече изтървах няколко срещи там и много ме е яд но ще се постарая да присъствам. Вече всичко зависи от датата и обстоятелствата около нея
        за датата може и предложения
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

И от мен - Да, да раздвижа малко турбото по баирите Датата .... може би около заплатено време - първите дни на Октомври
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Темата става важна, за да се вижда веднага, а не да стои под чатовете, така и повече хора биха гласували.

Коментар

Това като есенна среща ли ще се води или вече не ги броим. Решаваме, палим и се събираме! Иначе съм навит!

Коментар

Също да се реши дали ще е с преспиване !Понеже има и такава възможност, предните 2 бяха еднодневки
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

///// написа:
                  Това като есенна среща ли ще се води или вече не ги броим. Решаваме, палим и се събираме! Иначе съм навит!
                  има ли значение според мен е важно да ни е весело и приятно
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

emzo написа:
                    Също да се реши дали ще е с преспиване !Понеже има и такава възможност, предните 2 бяха еднодневки
                    чакам предложения има възможности за всякакви вариянти (дори и седмична почивка)
                    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

гласувах с да.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

eh4ev07 написа:
                        emzo написа:
                        чакам предложения има възможности за всякакви вариянти (дори и седмична почивка)
                        аз съм за едно преспиване.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Гласувам с ДА,въпреки че при мен обстоятелствата са много объркани! В момента не съм много наясно.

Коментар

Гласувам с ДА и искрено се надявам да мога да дойда. Дано обстоятелствата го позволяват

Коментар

VIN написа:
                              И аз съм като колегата.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                              X