Наистина браво на Явор! И не само за изявата в клипа, ами за всичката работа, дето свърши по организацията на феста! В галериата на форума вече албум за снимки от Италфест 2010: http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/italfest2010/Нека, който иска и неговите снимки да бъдат качени там, да ми изпрати ЛС, за да се уговорим (или да се свърже с друг администратор/модератор).Моля прегледайте снимките си преди да ги изпратите - нека да няма снимки не на фокус или в стил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!
Collapse
X
-
Re: Снимки и видео то ИТАЛФЕСТ 2010!
Tornado написа:vaskoni_1980 написа:Yavor написа:Ето първото видео:http://haskovo.info/index.php?option...колкото знам ще го видим по ПроБГ тази вечер в новините.
Коментар
-
Браво на Явор !!! Браво!!! На всички който са участвали в организацията. Организацията на един банкет е приключение ,а да не говорим за такова събитие Аз лично съм много доволен ,приятно е да се запознаеш с толкова различни хора обединени от любовта към една машина .Обещавам да повторя Двете сладурани Ирка и Ади поздравявам специално за интервюто"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Някой друг да има от нещо недоволен? Няма да се учудя ако има недоволни и от недошлите (огромно мнозинство) сигурно е трябвало транспорт да им се осигури. За предпочитане безплатен... Танканайка така... разбиршли...Ей... аман от пънкячи и стенячи у тоя скапан живот бре... Някой от Вас, нещо, някога , някъде организирал ли е и знае ли какво са свършили организаторите (сред които не бях)?Алфистите това, алфистите онова... На алфистите вода само можете да им носите.Събират се (по МНОГО), кефят се, купонясват заедно, задружни са, организирани са, вършат работа.220 Алфи, 20 (22) Фиата и 2 Ланчи (или 3) !!! Какво повече да говорим. Ами Алфафест ще е - какво да е ... На единия му било далече, на другия му било скъпо, на третия му пречели пияниците, четвъртия някой трябвало да го завива нощем... Ми то няма угодия... Питайте ако не знаете къде е бил първия Италфест. И какви са спомените на хората от него...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Някой друг да има от нещо недоволен? Няма да се учудя ако има недоволни и от недошлите (огромно мнозинство) сигурно е трябвало транспорт да им се осигури. За предпочитане безплатен... Танканайка така... разбиршли...Ей... аман от пънкячи и стенячи у тоя скапан живот бре... Алфистите това, алфистите онова... На алфистите вода само можете да им носите.Събират се (по МНОГО), кефят се, купонясват заедно, задружни са, организирани са, вършат работа.220 Алфи, 20 (22) Фиата и 2 Ланчи (или 3) !!! Какво повече да говорим. Ами Алфафест ще е - какво да е ... На единия му било далече, на другия му било скъпо, на третия му пречели пияниците, четвъртия някой трябвало да го завива нощем... Ми то няма угодия... Питайте ако не знаете къде е бил първия Италфест. И какви са спомените на хората от него...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Някой друг да има от нещо недоволен? Няма да се учудя ако има недоволни и от недошлите (огромно мнозинство) сигурно е трябвало транспорт да им се осигури. За предпочитане безплатен... Танканайка така... разбиршли...Ей... аман от пънкячи и стенячи у тоя скапан живот бре... Някой от Вас, нещо, някога , някъде организирал ли е и знае ли какво са свършили организаторите (сред които не бях)?Алфистите това, алфистите онова... На алфистите вода само можете да им носите.Събират се (по МНОГО), кефят се, купонясват заедно, задружни са, организирани са, вършат работа.220 Алфи, 20 (22) Фиата и 2 Ланчи (или 3) !!! Какво повече да говорим. Ами Алфафест ще е - какво да е ... На единия му било далече, на другия му било скъпо, на третия му пречели пияниците, четвъртия някой трябвало да го завива нощем... Ми то няма угодия... Питайте ако не знаете къде е бил първия Италфест. И какви са спомените на хората от него...Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
emzo написа:Билета, който издаваха при влизане в Събота, важеше ли и за Неделя ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:Аз "организаторите" питам, ти не си такъв !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар