Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не е ли добра идеята освен стикери за колите да се правят и баджове за хората, така пред компа се знаете кои кои е но там лице в лице няма как да се познаете освен ако всеки не носи ника си закачен на фанелката Те тогава мисля че няма да се гледате странно и да се разминавате Помислете го за другия фест Колата може да има лепенка с ник но малко хора след като паркират на пистата се задържат покраи колите си
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Нямаше да пиша тук,но някак си ме провокирахте. Първо искам да благодаря на организаторите, че са отделили време и средства затова да има фест и НИЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ!Сега от тук нататък започва интересното,щото всеки желае и иска да се забалява някак си по негов си начин...е неможе! Затова организаторите: ФФБ, КАРБ и който и да е друг трябва да бъдат достатъчно адекватни. Не е нужно някой да казва: "ами направи го ти като знаеш по-добре" ... как да стане това аз нямам рецепта, но след като някой е поел инициативата трябва да очаква ,че не всичко ще е перфектно и следователно да е подготвен за критики.Идеята да се събират колите по ред на влизане на мен не ми допада, защото сред високомерни алфисти няма да ми е конфортно, а и довода за обща снимка на марка и модел е достатъчно силен!!!Би било добре ако самите редици на колите бяха по марки: ред алфи, ред ланчии и ако щете накрая ред фиати...БХ, но това е правилния начин на подреба. После ако ще и от луната да идва процесия.Трябва да има много по силна реклама: флаери, плакати и тн.Трябва сцената да е вдигната и музиката да "бичи"яко, когато феновете влизат в пистата и да настройва публиката за нещо значимо, а не в 11 часа още да се издигат железа некви и да се правят проби!!!Трябва да има много повече кошчета за боклук, защото ние българите сме мърлячи. Сигурен съм ,че навсякъде по гумите на пистата е бил натъпкан всевъзможен боклук.Трябва да се наблегне на игрите с колите, най голям интерес имаше майсторското, а за него бе отделено минимално време! Например да се нарави каране само на една ОСМОРКА или пък да има конкурс за най добро превъртане на 180гр с ръчната. После нека има и такова с повече препядствия. Идеята с успоредния гараж беше разкошна!!!!!!Обаче не сте прави за еротичната мивка...абсолютна "кръпка", защото в момента в който се появи автомобил за зяпане и "мадамите" бяха отсвирени!Странно е когато се разминаваш с човек познат ти от снимки, но дори не си кимваш за поздрав с него...емиии тва си е твой проблем. Аз като искам с някой да се запозная му казвам здравей...колкото и да се изчервявам и колкото и странно да изглежда на някои това.п.п.Здрасти фемили Фихи, големи капии сте! Фихи ,казах ти, че ще те бием с бравото Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 !Благодаря и kiro_of_the_day, че беше толкова щедър за картите на ЕКО.
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
      X