Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Различни хора, различни идеали.
    Дидо, и най лошото е че оябсняваш, обясняваш - и все тая...Има си някакви установени неща, силно е да ги наречем традиции - ама точно те правят едно събитие да се превърне в статукво.Като английската морава - трябват й 100 години поливане и косене, за да стане такава.Както са и традиция критиките и мрънкането - най-лошото е че Мъри е прав - при нас най-много се мрънка, най-много разкол и разделение има - то май не случайно имаме 5-6 форума....
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
      Immortal написа:
      Различни хора, различни идеали.
      Дидо, и най лошото е че оябсняваш, обясняваш - и все тая...Има си някакви установени неща, силно е да ги наречем традиции - ама точно те правят едно събитие да се превърне в статукво.Като английската морава - трябват й 100 години поливане и косене, за да стане такава.Както са и традиция критиките и мрънкането - най-лошото е че Мъри е прав - при нас най-много се мрънка, най-много разкол и разделение има - то май не случайно имаме 5-6 форума....
      Аз лично доста страдам за това ваше разцепване,което е факт насам от доста години,познавам много хора оттук,и много искам да си основете клуб и да сте задружни,поне вие,защото ние в КАРБ/аз даже вече не съм член,по раязни причини/,бяхме много сплотени преди 4-5 години,но всичко каточели се срива.
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Аз ей това пък не мога да проумея вече втора година,откак има фиата... Два форума фиат-ОК .Различни сбирки ОК.но защо на ИТАЛФЕСТ те не присъстват????? Някой някога канил ли ги е или това е тема табу?Все пак заедно с тях,доста повечко фиати би трябвало да сме...Е не че не ходихме с Търновци на една тях сбирка и не се изумихме колко са зле откъм организация и присъствие ,но все пак...
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          Аз ей това пък не мога да проумея вече втора година,откак има фиата... Два форума фиат-ОК .Различни сбирки ОК.но защо на ИТАЛФЕСТ те не присъстват????? Някой някога канил ли ги е или това е тема табу?Все пак заедно с тях,доста повечко фиати би трябвало да сме...Е не че не ходихме с Търновци на една тях сбирка и не се изумихме колко са зле откъм организация и присъствие ,но все пак...
          А вие бяхте ли на фест-а?

Коментар

Този тип сбирки (по писти, с каране, с мирис на нафта и бензин) не са по вкуса на Фиат-потребителите, очевидно. Важното е ракийка и салатка да има.

Коментар

На 1во място това Жоре, другото не е от значение
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Oффф, писнА ми от вашите простотии...друг път ще се изказвам,че ме мързи да пиша. И без това ме "съветват" да не пиша много-много в този форум...Само едно предсказание ще направя - и този форум е на път да се разцепи, споко!’Айде малко се усмихнете сега на тази простотия, която сътворих току-що:Ходихме и ний на феста,карахме до там със двеста в "малка" спретната колона,кат’ на Цезар легиона.Във върбите ни забиха,но след туй се извиниха. Имаше девойки разни, май че бяха безобразни! Взехме даже и наградкаот сладурската фиатка,Уно тя ни се зовеи звучеше най-добре! Ники просто ги размаза,кой е шефът, им показа!ici се представи славно,втори стана незабавно,много ний го подкрепихме,докат’ 5-6 бири пихме. В механата, в механата...взе да ме боли главата,шибнах две бутилки винои започна едно кино... Хубав беше този фест, ще го кажа и в прав текст:"Браво, Явка, браво, пич,и да не ти пука ’ич !" Влезнахме и в новините,завалийките, горките! И следяха с интерестози чуден Италфест!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Oффф, писнА ми от вашите простотии...друг път ще се изказвам,че ме мързи да пиша. И без това ме "съветват" да не пиша много-много в този форум...Само едно предсказание ще направя - и този форум е на път да се разцепи, споко!’Айде малко се усмихнете сега на тази простотия, която сътворих току-що:Ходихме и ний на феста,карахме до там със двеста в "малка" спретната колона,кат’ на Цезар легиона.Във върбите ни забиха,но след туй се извиниха. Имаше девойки разни, май че бяха безобразни! Взехме даже и наградкаот сладурската фиатка,Уно тя ни се зовеи звучеше най-добре! Ники просто ги размаза,кой е шефът, им показа!ici се представи славно,втори стана незабавно,много ний го подкрепихме,докат’ 5-6 бири пихме. В механата, в механата...взе да ме боли главата,шибнах две бутилки винои започна едно кино... Хубав беше този фест, ще го кажа и в прав текст:"Браво, Явка, браво, пич,и да не ти пука ’ич !" Влезнахме и в новините,завалийките, горките! И следяха с интерестози чуден Италфест!

Коментар

Направо ме разби честно ти казвам, оправи ми настроението

Коментар

Филоложкото образование си казва думата...
                      оправи ми настроението
                      На мен също.
                      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Ми тъй дье...я малко по-ларж, стига сме бистрили политиката!
                        Ванга

Коментар

vesko.t написа:
                          Филоложкото образование си казва думата...
                          Ц, Веско, това няма нищо общо! :D Тази "дарба" я имам от дете. Че даже и сериозни неща съм писала, покъртителни...
                          Ванга

Коментар

Направо ме размаза. Браво много в добро

Коментар

Mury написа:
                              ...................На мен лично любмия ми фест беше 2005..............
                              Е па и на мене ми беше любимия, още си го спомням с носталгия е тая червената кукла дет подава муцунка и придава отенък на редицата чия мислите че е
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Airfan написа:
                                Този тип сбирки (по писти, с каране, с мирис на нафта и бензин) не са по вкуса на Фиат-потребителите, очевидно. Важното е ракийка и салатка да има.
                                emzo написа:
                                На 1во място това Жоре, другото не е от значение
                                Запяхте старата песен на нов глас Спрете се, разбрахме ви прекрасно още първия път...... и ПАК ще повторя - не си мислете, че никой друг не вижда грешките, минусите, недостатъците и пропуските

Коментар

Working...
                                X