Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:Immortal написа:Различни хора, различни идеали.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Аз ей това пък не мога да проумея вече втора година,откак има фиата... Два форума фиат-ОК .Различни сбирки ОК.но защо на ИТАЛФЕСТ те не присъстват????? Някой някога канил ли ги е или това е тема табу?Все пак заедно с тях,доста повечко фиати би трябвало да сме...Е не че не ходихме с Търновци на една тях сбирка и не се изумихме колко са зле откъм организация и присъствие ,но все пак...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Аз ей това пък не мога да проумея вече втора година,откак има фиата... Два форума фиат-ОК .Различни сбирки ОК.но защо на ИТАЛФЕСТ те не присъстват????? Някой някога канил ли ги е или това е тема табу?Все пак заедно с тях,доста повечко фиати би трябвало да сме...Е не че не ходихме с Търновци на една тях сбирка и не се изумихме колко са зле откъм организация и присъствие ,но все пак...
Коментар
-
Oффф, писнА ми от вашите простотии...друг път ще се изказвам,че ме мързи да пиша. И без това ме "съветват" да не пиша много-много в този форум...Само едно предсказание ще направя - и този форум е на път да се разцепи, споко!’Айде малко се усмихнете сега на тази простотия, която сътворих току-що:Ходихме и ний на феста,карахме до там със двеста в "малка" спретната колона,кат’ на Цезар легиона.Във върбите ни забиха,но след туй се извиниха. Имаше девойки разни, май че бяха безобразни! Взехме даже и наградкаот сладурската фиатка,Уно тя ни се зовеи звучеше най-добре! Ники просто ги размаза,кой е шефът, им показа!ici се представи славно,втори стана незабавно,много ний го подкрепихме,докат’ 5-6 бири пихме. В механата, в механата...взе да ме боли главата,шибнах две бутилки винои започна едно кино... Хубав беше този фест, ще го кажа и в прав текст:"Браво, Явка, браво, пич,и да не ти пука ’ич !" Влезнахме и в новините,завалийките, горките! И следяха с интерестози чуден Италфест!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Oффф, писнА ми от вашите простотии...друг път ще се изказвам,че ме мързи да пиша. И без това ме "съветват" да не пиша много-много в този форум...Само едно предсказание ще направя - и този форум е на път да се разцепи, споко!’Айде малко се усмихнете сега на тази простотия, която сътворих току-що:Ходихме и ний на феста,карахме до там със двеста в "малка" спретната колона,кат’ на Цезар легиона.Във върбите ни забиха,но след туй се извиниха. Имаше девойки разни, май че бяха безобразни! Взехме даже и наградкаот сладурската фиатка,Уно тя ни се зовеи звучеше най-добре! Ники просто ги размаза,кой е шефът, им показа!ici се представи славно,втори стана незабавно,много ний го подкрепихме,докат’ 5-6 бири пихме. В механата, в механата...взе да ме боли главата,шибнах две бутилки винои започна едно кино... Хубав беше този фест, ще го кажа и в прав текст:"Браво, Явка, браво, пич,и да не ти пука ’ич !" Влезнахме и в новините,завалийките, горките! И следяха с интерестози чуден Италфест!
Коментар
-
Mury написа:...................На мен лично любмия ми фест беше 2005..............Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Airfan написа:Този тип сбирки (по писти, с каране, с мирис на нафта и бензин) не са по вкуса на Фиат-потребителите, очевидно. Важното е ракийка и салатка да има.emzo написа:На 1во място това Жоре, другото не е от значение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар