Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ники, не си съвсем прав, нали знаеш

Коментар

Kuku написа:
      Ники, не си съвсем прав, нали знаеш
      Знам бре, ш те цунам! Ако поне една трета от местните бяха кат теб - животът щеше да е прекрасен. Имам предвид форумния... иначе, животът (реалния) си е прекрасен.., а аз се радвам да ти засека задника! :P
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

paralesa написа:
        аз няколко неща не мога да схавана...Защо първо критиката НЕ СЕ приема? Защо започва едно джавкане,обиждане и едните се държим като онеправдани,а други се държат като господари - "хляба в тях и ножа,колкото отрежат толкова" ? Защо една такава среща се използва не за да се видим,за да се скараме? Защо като минах край шатрата,в която имаше трима души,казах здравейте и НЕ получих отговор-може и да не ме чухте,но ме хвана яд.. И опитайте се да разберете едно- не ме е еня за алфистите,еня ме е ,че част от нас,се държат като тях....................Стига вече караници!!!
        Приема се бе, как да не се приема Аз не виждам защо изобщо има критика?!? Единственият човек, от ФФБ, който беше ангажиран с организацията на събитието беше Явор. Да сте имали някакви проблеми с настаняване, с ресторанта? Някакви критики към него?Останалата организация беше поета от хората от КАРБ (Клуб Алфа Ромео). Ако имате критики - насочете ги към тях.Критика дотолкова може да се отправи към нашия клуб, че наистина много слабо се бяхме ангажирали в организацията. За сметка на това пък, миналогодишния Италфест беше почти изцяло организиран от нашия клуб, основно от Кики, Килър и други колеги. Всеки може или не може да се ангажира с организацията на подобно мероприятие, доколкото има свободно време да се занимава с това. При условие, че повечето (да не казвам всички) работят, не е толкова лесно да си вземеш отпуск, за да се занимаваш с това... и накрая пак ще има 3-4 недоволни, които ще се "изсерат на метеното" (извинявайте за израза).Само който се е занимавал с подобна организация, знае колко много нерви, време и средства са нужни. И когато някой накрая ти каже - що колите ни бяха 10 м вляво, а не 10 м вдясно, или що мен ме изгониха, пък Сульо и Пульо не ги изгониха, или що на нас ни искаха 18 години за картовете, пък на синчето на еди кой си не искаха... Ми що не си казахте претенциите още там бе? На микрофона? Що сега зад клавиатурата? Щото е лесно, нали?Спирам, че пак взех да се ядосвам. Пък не ща да си хабя нервите, имам още 30-40 години пред себе си, ще ми трябват П.П. Ники, не си прав, брат! И Кики ти го каза, ама и аз да ти го кажа. Ама никак не си прав!

Коментар

Immortal написа:
          П.П. Ники, не си прав, брат! И Кики ти го каза, ама и аз да ти го кажа. Ама никак не си прав!
          Поне с усмивка го кажи бре. А кой твърди, че съм прав? Мен друго ме дразни, а не организатори или как се е провел ФЕСТА. Респект към наелите се да го доведат до реалностите и уважение към труда им. Аз се хванах за една друга част от поуста на колегата, ама нейсе... В случай, че не съм разбран, а очеизвадно е така - ИЗВИНЯВАЙТЕ колеги, които сте се почувствали засегнати!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

добре де,що се нервим?Защо да не можем да говорим спокойно за всичко? Все въпроси,които не мога да си обясня...Защо е нужно да заемате отбранителна позиция,а други нападателна...каква е тази барикада помежду обикновените потребители и тези с някакви права(било то модератори,админостратори или просто членове сдружението) Този проблем назрява отдавна,не си кривете душите,не е от феста,а доста преди това и сега излезе наяве . А може ли да попитам какс и го представяш(Immortal) да иде някой,да речем аз ,да хвана микрофона и да почна да упреквам,нужно ли е? Аз просто се опитах да посоча някои малки и по-големи грешки,които обаче явно вие не смятате за такива. Не смятам,че проблема е чак толкова голям,че да развалям празника на всички,с мрънканици по микрофона и НЕ се крия зад компютъра,доста от хората ме познават,аз не съм анонимен и не искам да бъда. Не разбирам и след като не сте били в организацията,приемате критиката лично,а дали трябва да я има-ДА трябва. Когато се говори за грешките,те могат да бъдат фиксирани и тепърва да не се допускат,а като си мълчим все едно ги е нямало и догодина постарому. За свършето от Явор знам и казах няколко пъти-ЕВАЛА! И за хотелите и за ресторанта и за информацията която даде на всички,включително на мен. Че друг не е участвал...ами по думите ви излиза,че е имало и други,особено от това колко лично го прие Киро. За това как алфа форума си правят нещата за тях си-това е ясно. Не си прав обаче и за това къде бее мястото на фиатите. То не бе на 200метра от всички останали,а примерно алфите точно до сцената!Това е дребно нещо обаче и не знам защо толкова се захванахме за него Аз имам едно предложение за следващи подобни събития,което може и да е полезно...На ме примерно ми е тъпо да се стъпя до някой и без да се познаваме да го заговоря...Нека направим нещо-примерно всеки да си направи един бадж с името и ника си във форума-или поне модераторите и хората в шатрата да имат..АЗ лично ще си направя тениска,с логото на форума и ника си,не ме бърка да дам някой лев,пък и имам голям мерак,но едва ли всеки ще даде 15-20 лв за подобно нещо . Смятам,че подобно инициализиране на всички ни,ще помогне за по-лесното сближаване ,не мислите ли? И нека не се гледа негативно на мнението ми,пак подчертавам,че не е написно с цел да обиди някой! Единственото което на мен не ми харесва и няма да приема обратни аргументи е отношението на момчетата с алфите. Държанието им е нелепо и не е унизително,както те се опитват,а надменността им предизвиква СМЯХ!!!
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Поздравления за всички участвали в организацията на събитието.Кусури всеки може да намери, но лично аз предпочитам да си затварям очите за издънките и да търся и запомня хубавите моменти.А те бяха много повече от "издънките"Евала на ЯВОР за всичко което направи. Уникален пич - можете да се гордеете с него!!!А относно издънката с подреждането на колите на пистата - ще цитирам bouncer от от УС на КАРБ. Мисля че малко светлина по случая няма да е излишна .
              такааааааа отдавна чаках някой да се сетиКолеги от фиат форума, вината за това, че бяхте наредени на около 1 км от другите коли е изцяло моя... Просто се бях превъзбудил и си мислех че няма да можем да съберем колите на пистата и за това бяхме заделили ОГРОМНИ пространства за трите марки и когато се разбра, че не е баш както сме го измислили вече беше късно. Извинявам се, пичове! Не е било с лоша умисъл, а просто защото мислехме, че ще сме милиони и няма да има място за да наредим колите поне по марка, ако не и по моделПС - А и до последно се чакаше една мистична колона фиати от София явно някой се е превъзбудил повече от мен
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Основния проблем е, че нещата не са толкова прости, колкото изглеждат отстрани и колкото ги виждат повечето посетители на ’ИТАЛФЕСТ’.Ако много държите, аз мога да ви нахвърлям тук-таме по някоя тема за размисъл, но просто няма да е сега, защото нямам време да пиша дълги обяснения!В този ред на мисли, вие защо мислите, че организаторите не виждат грешките?

Коментар

За градивни предложения винаги има място. Извинявам се, ако съм прозвучал по-грубо!Aйде за да се поразсеете малко да видите още веднъж преследването между ici и червеното GTV:http://www.youtube.com/watch?v=uv5Whb13jwM

Коментар

Тази издънка нямаше да я има ако се подреждаха колите подред на влизането на пистата,а не по марки!Та нали е Италфест???Щеше да има и повече колорит между редиците!Нищо просто предложение за в бъдеще!Щеше и да има повече близост между колегите от трите марки,а не да се усеща разделение!
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Винаги на фестовете са се полагали доста сериозни усилия колите да се редят не само по марки и по модели!Това коства доста усилия от страна на стюардите и се прави основно с цел прегледност.Като пример мога да ти там 155 сектата. Хората си правят събори на 155 ( но на този събор може да отиде всеки - не е затворен само за собственици на 155), та тези хора ще направят всичко възможно да са заедно, и колите им да са подредени една до друга.Аз като видя такава снимка и ми се изправя косата :http://picasaweb.google.bg/slyn4ogle...0402Иначе не виждам никакъв проблем колите да се омесени както дойде , за всички ще е по лесно.Щом е такова желанието на хората все си мисля, че идеята ще бъде обсъдена за следващият фест.
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ми за да нямате пререкания - наблюдавайте какво става и там тези който са по-навътре в организацията да съобщават по микрофона какво и защо.
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Хайде и аз да се включа...Вярно, не бях с колата си на феста, но останах доволен от организацията, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Явор. Наистина беше глупаво Фиат-ите да се наредят на другия край на пистата, но това не е болка за умиране, нали? Въпроса бе как сме видяли феста - не беше ли весело? Или пък сме държани в ограждения.... не сте се били запознали с други хора и т.н, ми това си е въпрос на личен избор, и мене много хора не ме познават, както и аз тях, а и съм срамежлив, но когато отидох до нашата шатра видях усмихнати лица и приемане, а не враждебност...А за това как колегите от Алфа клуба си организират нещата е друг въпрос. Пътувах от София към Хасково с тях и смея да кажа, че хората се бяха организирали доста добре... от нашия форум видях 3-4 коли, а мистичната голяма агитка от София така и не я видях..... Присъединявам се към колегата, който каза че може на следващия фест подредбата да е по номера на влизане, за да се избегне това разделяне по марки... П.С. Ако съм обидил някой се извинявам, но това си е лично мое мнение....П.С. 2 Честито на Ники за победата в аудио тунинга и жалко за колегата със Стило-то, който не включиха по някаква причина в крайния резултат
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

popara801 написа:
                            Тази издънка нямаше да я има ако се подреждаха колите подред на влизането на пистата,а не по марки!Та нали е Италфест???Щеше да има и повече колорит между редиците!Нищо просто предложение за в бъдеще!Щеше и да има повече близост между колегите от трите марки,а не да се усеща разделение!
                            Тук не си прав приятелю,на всеки Италфест,колите са подреждани по марки,па даже някои и по модели-според мен красотата на самите коли,и после на снимките е неописуема.Аз неможах да дойда тази година/за първи път пропускам от 2005г./,за коетро съжалявам,догодина мисля да не пропускам.Боян се извини мъжката за подреждането на колите,не смятам,че трябва да се продължава с този въпрос,в крайна сметка предишни години винаги е имало по един човек от клубовете,който е подреждал колите на своите/дано не прозвучи странно/.Боян е свършил огромна работа за да го има този фест.Забелязал съм че,след всеки фест от 5 г.насам,най-много мрънкащи има от вашия форум,все нащо е криво.На мен лично любмия ми фест беше 2005,там още не се познавахме,и беше много сплотено,задружно и весело-истината е че никога според мен няма да имаме такъв фест.Ето малко примери,колко Фиати и Ланчии имаше тогава
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                              popara801 написа:
                              Тук не си прав приятелю,на всеки Италфест,колите са подреждани по марки,па даже някои и по модели-според мен красотата на самите коли,и после на снимките е неописуема.Аз неможах да дойда тази година/за първи път пропускам от 2005г./,за коетро съжалявам,догодина мисля да не пропускам.Боян се извини мъжката за подреждането на колите,не смятам,че трябва да се продължава с този въпрос,в крайна сметка предишни години винаги е имало по един човек от клубовете,който е подреждал колите на своите/дано не прозвучи странно/.Боян е свършил огромна работа за да го има този фест.Забелязал съм че,след всеки фест от 5 г.насам,най-много мрънкащи има от вашия форум,все нащо е криво.На мен лично любмия ми фест беше 2005,там още не се познавахме,и беше много сплотено,задружно и весело-истината е че никога според мен няма да имаме такъв фест.Ето малко примери,колко Фиати и Ланчии имаше тогава
                              Не ми беше това идеята колега!Исках просто да кажа,че може да се подреждат колите от самосебе си,а не да има такава буферна зона между марките!Много ясно е,че колоната пристигащи алфи ще влезнат последователно и ще получат последователни номера.Съответно ще са един до друг!Това важи и за другите две марки!Дано сте ме разбрали правилно.Не съм казвал да правим подреждане от примерно роднина-милиционер!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Различни хора, различни идеали.

Коментар

Working...
                                X