Ники, не си съвсем прав, нали знаеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!
Collapse
X
-
Kuku написа:Ники, не си съвсем прав, нали знаешТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
paralesa написа:аз няколко неща не мога да схавана...Защо първо критиката НЕ СЕ приема? Защо започва едно джавкане,обиждане и едните се държим като онеправдани,а други се държат като господари - "хляба в тях и ножа,колкото отрежат толкова" ? Защо една такава среща се използва не за да се видим,за да се скараме? Защо като минах край шатрата,в която имаше трима души,казах здравейте и НЕ получих отговор-може и да не ме чухте,но ме хвана яд.. И опитайте се да разберете едно- не ме е еня за алфистите,еня ме е ,че част от нас,се държат като тях....................Стига вече караници!!!
Коментар
-
Immortal написа:П.П. Ники, не си прав, брат! И Кики ти го каза, ама и аз да ти го кажа. Ама никак не си прав!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
добре де,що се нервим?Защо да не можем да говорим спокойно за всичко? Все въпроси,които не мога да си обясня...Защо е нужно да заемате отбранителна позиция,а други нападателна...каква е тази барикада помежду обикновените потребители и тези с някакви права(било то модератори,админостратори или просто членове сдружението) Този проблем назрява отдавна,не си кривете душите,не е от феста,а доста преди това и сега излезе наяве . А може ли да попитам какс и го представяш(Immortal) да иде някой,да речем аз ,да хвана микрофона и да почна да упреквам,нужно ли е? Аз просто се опитах да посоча някои малки и по-големи грешки,които обаче явно вие не смятате за такива. Не смятам,че проблема е чак толкова голям,че да развалям празника на всички,с мрънканици по микрофона и НЕ се крия зад компютъра,доста от хората ме познават,аз не съм анонимен и не искам да бъда. Не разбирам и след като не сте били в организацията,приемате критиката лично,а дали трябва да я има-ДА трябва. Когато се говори за грешките,те могат да бъдат фиксирани и тепърва да не се допускат,а като си мълчим все едно ги е нямало и догодина постарому. За свършето от Явор знам и казах няколко пъти-ЕВАЛА! И за хотелите и за ресторанта и за информацията която даде на всички,включително на мен. Че друг не е участвал...ами по думите ви излиза,че е имало и други,особено от това колко лично го прие Киро. За това как алфа форума си правят нещата за тях си-това е ясно. Не си прав обаче и за това къде бее мястото на фиатите. То не бе на 200метра от всички останали,а примерно алфите точно до сцената!Това е дребно нещо обаче и не знам защо толкова се захванахме за него Аз имам едно предложение за следващи подобни събития,което може и да е полезно...На ме примерно ми е тъпо да се стъпя до някой и без да се познаваме да го заговоря...Нека направим нещо-примерно всеки да си направи един бадж с името и ника си във форума-или поне модераторите и хората в шатрата да имат..АЗ лично ще си направя тениска,с логото на форума и ника си,не ме бърка да дам някой лев,пък и имам голям мерак,но едва ли всеки ще даде 15-20 лв за подобно нещо . Смятам,че подобно инициализиране на всички ни,ще помогне за по-лесното сближаване ,не мислите ли? И нека не се гледа негативно на мнението ми,пак подчертавам,че не е написно с цел да обиди някой! Единственото което на мен не ми харесва и няма да приема обратни аргументи е отношението на момчетата с алфите. Държанието им е нелепо и не е унизително,както те се опитват,а надменността им предизвиква СМЯХ!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Поздравления за всички участвали в организацията на събитието.Кусури всеки може да намери, но лично аз предпочитам да си затварям очите за издънките и да търся и запомня хубавите моменти.А те бяха много повече от "издънките"Евала на ЯВОР за всичко което направи. Уникален пич - можете да се гордеете с него!!!А относно издънката с подреждането на колите на пистата - ще цитирам bouncer от от УС на КАРБ. Мисля че малко светлина по случая няма да е излишна .такааааааа отдавна чаках някой да се сетиКолеги от фиат форума, вината за това, че бяхте наредени на около 1 км от другите коли е изцяло моя... Просто се бях превъзбудил и си мислех че няма да можем да съберем колите на пистата и за това бяхме заделили ОГРОМНИ пространства за трите марки и когато се разбра, че не е баш както сме го измислили вече беше късно. Извинявам се, пичове! Не е било с лоша умисъл, а просто защото мислехме, че ще сме милиони и няма да има място за да наредим колите поне по марка, ако не и по моделПС - А и до последно се чакаше една мистична колона фиати от София явно някой се е превъзбудил повече от мен
Коментар
-
Основния проблем е, че нещата не са толкова прости, колкото изглеждат отстрани и колкото ги виждат повечето посетители на ’ИТАЛФЕСТ’.Ако много държите, аз мога да ви нахвърлям тук-таме по някоя тема за размисъл, но просто няма да е сега, защото нямам време да пиша дълги обяснения!В този ред на мисли, вие защо мислите, че организаторите не виждат грешките?
Коментар
-
За градивни предложения винаги има място. Извинявам се, ако съм прозвучал по-грубо!Aйде за да се поразсеете малко да видите още веднъж преследването между ici и червеното GTV:http://www.youtube.com/watch?v=uv5Whb13jwM
Коментар
-
Тази издънка нямаше да я има ако се подреждаха колите подред на влизането на пистата,а не по марки!Та нали е Италфест???Щеше да има и повече колорит между редиците!Нищо просто предложение за в бъдеще!Щеше и да има повече близост между колегите от трите марки,а не да се усеща разделение!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Винаги на фестовете са се полагали доста сериозни усилия колите да се редят не само по марки и по модели!Това коства доста усилия от страна на стюардите и се прави основно с цел прегледност.Като пример мога да ти там 155 сектата. Хората си правят събори на 155 ( но на този събор може да отиде всеки - не е затворен само за собственици на 155), та тези хора ще направят всичко възможно да са заедно, и колите им да са подредени една до друга.Аз като видя такава снимка и ми се изправя косата :http://picasaweb.google.bg/slyn4ogle...0402Иначе не виждам никакъв проблем колите да се омесени както дойде , за всички ще е по лесно.Щом е такова желанието на хората все си мисля, че идеята ще бъде обсъдена за следващият фест.
Коментар
-
Хайде и аз да се включа...Вярно, не бях с колата си на феста, но останах доволен от организацията, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Явор. Наистина беше глупаво Фиат-ите да се наредят на другия край на пистата, но това не е болка за умиране, нали? Въпроса бе как сме видяли феста - не беше ли весело? Или пък сме държани в ограждения.... не сте се били запознали с други хора и т.н, ми това си е въпрос на личен избор, и мене много хора не ме познават, както и аз тях, а и съм срамежлив, но когато отидох до нашата шатра видях усмихнати лица и приемане, а не враждебност...А за това как колегите от Алфа клуба си организират нещата е друг въпрос. Пътувах от София към Хасково с тях и смея да кажа, че хората се бяха организирали доста добре... от нашия форум видях 3-4 коли, а мистичната голяма агитка от София така и не я видях..... Присъединявам се към колегата, който каза че може на следващия фест подредбата да е по номера на влизане, за да се избегне това разделяне по марки... П.С. Ако съм обидил някой се извинявам, но това си е лично мое мнение....П.С. 2 Честито на Ники за победата в аудио тунинга и жалко за колегата със Стило-то, който не включиха по някаква причина в крайния резултатFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
popara801 написа:Тази издънка нямаше да я има ако се подреждаха колите подред на влизането на пистата,а не по марки!Та нали е Италфест???Щеше да има и повече колорит между редиците!Нищо просто предложение за в бъдеще!Щеше и да има повече близост между колегите от трите марки,а не да се усеща разделение!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:popara801 написа:Тази издънка нямаше да я има ако се подреждаха колите подред на влизането на пистата,а не по марки!Та нали е Италфест???Щеше да има и повече колорит между редиците!Нищо просто предложение за в бъдеще!Щеше и да има повече близост между колегите от трите марки,а не да се усеща разделение!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар