Какъв воин бе Яворе та ти си цял полк. Не съм присъствал на по-добре организиран Италфест та какво има токова да го обсъждаме? Каквому не беше на ред, ресторанта или пистата, хотела? Друг е въпроса че някой от пилотите се бавеха на старта. Ако някой от недоволните мислят че могат да го организират по добре моля има и другата година да го органозират те!!! Та да видят за какво става дума и да не се изказват неподготвени. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!
Collapse
X
-
popara801 написа:toto_ написа:Yavor написа:@emzo - хасковска група няма, и не е имало...За мое най- голямо съжаление.Но както се казва - и сам воинът е воин.
Коментар
-
Аз исках още сутринта да напиша нещо хубаво за преживяванията ми през предните два дни, но се ядосах от някои от горните коментари и го отложих... Сега ми мина Италфеста за мен беше едно изключително приятно изживяване. Видях се с приятели, с някои от които не бях се виждал доста време.1. ЗаминаванетоСъбрахме се в Стара Загора с малка част от старозагорската група и пътувахме комплект до Хасково. На мен ми се поразмести един предпазител на газовата и колата мина на бензин. Спрях да го оправя, вдигнах капака, и за мое удивление, поне 3 коли с непознати за мен хора (с Алфи) спряха да питат имам ли проблем. Благодаря за което! Оправих си предпазителя и пристигнахме навреме.2. Още с пристигането си се учудих, че фиатите са малко по-настрани от останалите коли (аз нали съм с Ланча, си бях в кюпа ). После разбрах, че се очаква многобройна група от София, които щели да изпълнят празното пространство... след това се разбра, че многобройната група е от 1 автомобил, и съответно тогава фиатите се преместиха до останалите коли. ФИАТи имаше, не е като да нямаше. Очаквах наистина по-сериозно присъствие, особено на колегите от София, ама всеки си знае.3. Откриването на феста позакъсня с 2 и кусур часа, но това не попречи на феновете да си оглеждаме колите, да се срещнем със стари и нови приятели. Към последвалите конкурси претенции нямам, щото не участвах. Ама тез "труженички" от агенцията за компаньонки верно бяха меко казано грозновати. Аз лично бих си платил само за 1 от тях, и то бих искал отстъпка... Останалите, ако зависеше от мен, гладни щяха да умрат с тази "професия" Иначе правеха настроение, поне сред мъжката част от публиката 4. Вечерта в ресторанта тръгна малко мудно... но като вкарахме малко "ноти", всичко се оправи. Танци, манци... Само не разбрах, какво не ми харесаха на стриптийза, че дадоха наградата на една мацка по сутиен... то и аз можех да сложа сутиен, ама нали идеята беше да е с повече голота ? Даже Явката ми асистираше, ама ни натириха и двамата набързо Изтървахме ксеноните 5. След ресторанта, пак благодарение на главния организатор от страна на ФФБ, се преместихме в един пиано-бар, (името не е от това, че там ходим пияни, а щото има музикален инструмент и даже свирят на него). Кулминацията беше поздрава за участниците в Италфеста с песента на Тото Кутуньо "L’Italiano".6. Сутринта спали-недоспали, нагънахме по една баничка и от там на пистата... Не ми хареса, че дълго време гледахме картове, преди да излязат автомобилите. може би трябваше първо да си минат автомобилите, пък после който иска да кара картинг - да си кара до вечерта ако иска. Все пак не бяхме на картинг-фест, а на Италфест.7. Прибирането - по пътя ни настигна нашия човек S.W.A.T., който никак не жали Типото си. Май скоро не е правил скоростна кутия, ми се струва На един-два пъти беше наказван от HGT-то с шофьор брат ми tamburko Към Сливен ни настигна и една 159-ка с варненка регистрация и стикери от феста, която не отговори на поздрава ми с аварийките... Надут алфист някакъв Организацията, поне по отношение на хотели, ресторант и след това беше на най-високо ниво. Благодарности още веднъж на организаторите, и най-вече на колегата ни Явор, който е поел тежестта и негативите за почти цялата организация (да не казвам цялата) по спане и изхранване на 200 и кусур човека.Благодарности и на останалата част от екипа, който се занимаваше с организацията на събитието - хора, основно от Алфа клуба (КАРБ).Благодарности и на единствената жена стюардка, която стоически издържа 2 дни на жегата, а вечерта се появи със страхотна прическа! Това е от мен за итал-феста.
Коментар
-
Айде и аз да се изкажа. Това ми беше първо присъствие на такова мероприятие и ми хареса Запознах се някои от форума и други готини хорица Съжалявам само, че не дойдох с мойта кола да покажа малко майсторско шофиранеPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Не можах да присъставам на събитието, въпреки че имах мерак (бях на сватба). От тук написаното ме впечатлява, че са натикали фиатите в къра и отгоре на всичко са искали вход (ако ще и 1 стотинка да е). През юни месец бях на същото място на Пежо-събора и си влязох като пич с Фиата, пакирах го между Пежата без да плащам вход и на никой не му направи впечатление, че моята кола е друга марка, а тук какво става алфисти се ебават с фиатаджии, не бива така. Иначе евала от снимките се вижда, че феста е на ниво.ПП: Уповавам се на мненията в темата, ако нещо съм разбрал грешно моля да ме извините.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
reter написа:Само на мен ли ми хареса феста бе? Имаше непозитивни неща, но изобщо не им обръщам внимание. Позитивните емоции бяха повече и това е достатъчно. Стига с тоя песимизъм! Аз съм пример, че когато човек има желание, начин се намира. Спах си в кола, на някакъв изсипан паркинг, носих си ядене от в къщи, похарчих си последните пари, но изобщо не ми пука! Дойдох, видях, хареса ми и си тръгнах доволен.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
reter написа:Само на мен ли ми хареса феста бе? Имаше непозитивни неща, но изобщо не им обръщам внимание. Позитивните емоции бяха повече и това е достатъчно. Стига с тоя песимизъм! Аз съм пример, че когато човек има желание, начин се намира. Спах си в кола, на някакъв изсипан паркинг, носих си ядене от в къщи, похарчих си последните пари, но изобщо не ми пука! Дойдох, видях, хареса ми и си тръгнах доволен.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Yavor написа:ici написа:Ние пък сме много доволни Успяхме да сглобим колата събота следобед и в неделя си покарах доста доволно, както се казва целта на идването беше изпълнена Също ми направи голямо впечатление че всички участници в Италианското караха много нахъсано и беше доста интересно като развитие на двубоите.А на организаторите, браво че са им стигнали силите да направят първият толкова голям двудневен Италфест, нищо че като бройка отстъпва на предишните.
Коментар
-
аз няколко неща не мога да схавана...Защо първо критиката НЕ СЕ приема? Защо започва едно джавкане,обиждане и едните се държим като онеправдани,а други се държат като господари - "хляба в тях и ножа,колкото отрежат толкова" ? Защо една такава среща се използва не за да се видим,за да се скараме? Защо като минах край шатрата,в която имаше трима души,казах здравейте и НЕ получих отговор-може и да не ме чухте,но ме хвана яд.. И опитайте се да разберете едно- не ме е еня за алфистите,еня ме е ,че част от нас,се държат като тях....................Стига вече караници!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ето 61 снимки и от мен :P Албумът е публичен. http://www.facebook.com/erato.bg Огромни благодарности на Явор, който направи всичко възможно, за да се случи това прекрасно събитие! ..накрая в албума съм добавил около 10 снимки от форума
Коментар
-
paralesa написа:аз няколко неща не мога да схавана...Защо първо критиката НЕ СЕ приема? Защо започва едно джавкане,обиждане и едните се държим като онеправдани,а други се държат като господари - "хляба в тях и ножа,колкото отрежат толкова" ? Защо една такава среща се използва не за да се видим,за да се скараме? Защо като минах край шатрата,в която имаше трима души,казах здравейте и НЕ получих отговор-може и да не ме чухте,но ме хвана яд.. И опитайте се да разберете едно- не ме е еня за алфистите,еня ме е ,че част от нас,се държат като тях....................Стига вече караници!!!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар