Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв воин бе Яворе та ти си цял полк. Не съм присъствал на по-добре организиран Италфест та какво има токова да го обсъждаме? Каквому не беше на ред, ресторанта или пистата, хотела? Друг е въпроса че някой от пилотите се бавеха на старта. Ако някой от недоволните мислят че могат да го организират по добре моля има и другата година да го органозират те!!! Та да видят за какво става дума и да не се изказват неподготвени. :D

Коментар

popara801 написа:
      toto_ написа:
      Yavor написа:
      @emzo - хасковска група няма, и не е имало...За мое най- голямо съжаление.Но както се казва - и сам воинът е воин.
      За това че няма Хасковска група, сигурно е така (въобще не съм запознат).Но че си бил само ти от Хасково, не съм съгласен.Бях там и двата дни (с тъмно синьо Браво HGT) .
      Дори кара на пистата и ми направи впечатление.Жалко че не се познавате а сте от един град.Организирайте си срещи в града.Направи ми впечатление якото крайно гърне,звука от филтъра изнесен от хрилете на левия калник!
      Не е само гърне Цялостна генерация е от колектора до отзад, системата е с две гърнета само.И малко всмукателния тракт е модифициран.Но както се видя в неделя, винаги има по-бързи

Коментар

Аз исках още сутринта да напиша нещо хубаво за преживяванията ми през предните два дни, но се ядосах от някои от горните коментари и го отложих... Сега ми мина Италфеста за мен беше едно изключително приятно изживяване. Видях се с приятели, с някои от които не бях се виждал доста време.1. ЗаминаванетоСъбрахме се в Стара Загора с малка част от старозагорската група и пътувахме комплект до Хасково. На мен ми се поразмести един предпазител на газовата и колата мина на бензин. Спрях да го оправя, вдигнах капака, и за мое удивление, поне 3 коли с непознати за мен хора (с Алфи) спряха да питат имам ли проблем. Благодаря за което! Оправих си предпазителя и пристигнахме навреме.2. Още с пристигането си се учудих, че фиатите са малко по-настрани от останалите коли (аз нали съм с Ланча, си бях в кюпа ). После разбрах, че се очаква многобройна група от София, които щели да изпълнят празното пространство... след това се разбра, че многобройната група е от 1 автомобил, и съответно тогава фиатите се преместиха до останалите коли. ФИАТи имаше, не е като да нямаше. Очаквах наистина по-сериозно присъствие, особено на колегите от София, ама всеки си знае.3. Откриването на феста позакъсня с 2 и кусур часа, но това не попречи на феновете да си оглеждаме колите, да се срещнем със стари и нови приятели. Към последвалите конкурси претенции нямам, щото не участвах. Ама тез "труженички" от агенцията за компаньонки верно бяха меко казано грозновати. Аз лично бих си платил само за 1 от тях, и то бих искал отстъпка... Останалите, ако зависеше от мен, гладни щяха да умрат с тази "професия" Иначе правеха настроение, поне сред мъжката част от публиката 4. Вечерта в ресторанта тръгна малко мудно... но като вкарахме малко "ноти", всичко се оправи. Танци, манци... Само не разбрах, какво не ми харесаха на стриптийза, че дадоха наградата на една мацка по сутиен... то и аз можех да сложа сутиен, ама нали идеята беше да е с повече голота ? Даже Явката ми асистираше, ама ни натириха и двамата набързо Изтървахме ксеноните 5. След ресторанта, пак благодарение на главния организатор от страна на ФФБ, се преместихме в един пиано-бар, (името не е от това, че там ходим пияни, а щото има музикален инструмент и даже свирят на него). Кулминацията беше поздрава за участниците в Италфеста с песента на Тото Кутуньо "L’Italiano".6. Сутринта спали-недоспали, нагънахме по една баничка и от там на пистата... Не ми хареса, че дълго време гледахме картове, преди да излязат автомобилите. може би трябваше първо да си минат автомобилите, пък после който иска да кара картинг - да си кара до вечерта ако иска. Все пак не бяхме на картинг-фест, а на Италфест.7. Прибирането - по пътя ни настигна нашия човек S.W.A.T., който никак не жали Типото си. Май скоро не е правил скоростна кутия, ми се струва На един-два пъти беше наказван от HGT-то с шофьор брат ми tamburko Към Сливен ни настигна и една 159-ка с варненка регистрация и стикери от феста, която не отговори на поздрава ми с аварийките... Надут алфист някакъв Организацията, поне по отношение на хотели, ресторант и след това беше на най-високо ниво. Благодарности още веднъж на организаторите, и най-вече на колегата ни Явор, който е поел тежестта и негативите за почти цялата организация (да не казвам цялата) по спане и изхранване на 200 и кусур човека.Благодарности и на останалата част от екипа, който се занимаваше с организацията на събитието - хора, основно от Алфа клуба (КАРБ).Благодарности и на единствената жена стюардка, която стоически издържа 2 дни на жегата, а вечерта се появи със страхотна прическа! Това е от мен за итал-феста.

Коментар

Аз не успях да присъствам на този Фест - някой от колегите знаят причините, но това е без значение. Ако има следващ, живот и здраве - май ще бъде задължително да се ходи с Алфа, и то с пернишка регистрация

Коментар

Типото си чистеше цилиндрите
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Айде и аз да се изкажа. Това ми беше първо присъствие на такова мероприятие и ми хареса Запознах се някои от форума и други готини хорица Съжалявам само, че не дойдох с мойта кола да покажа малко майсторско шофиране
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Не можах да присъставам на събитието, въпреки че имах мерак (бях на сватба). От тук написаното ме впечатлява, че са натикали фиатите в къра и отгоре на всичко са искали вход (ако ще и 1 стотинка да е). През юни месец бях на същото място на Пежо-събора и си влязох като пич с Фиата, пакирах го между Пежата без да плащам вход и на никой не му направи впечатление, че моята кола е друга марка, а тук какво става алфисти се ебават с фиатаджии, не бива така. Иначе евала от снимките се вижда, че феста е на ниво.ПП: Уповавам се на мненията в темата, ако нещо съм разбрал грешно моля да ме извините.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

reter написа:
                  Само на мен ли ми хареса феста бе? Имаше непозитивни неща, но изобщо не им обръщам внимание. Позитивните емоции бяха повече и това е достатъчно. Стига с тоя песимизъм! Аз съм пример, че когато човек има желание, начин се намира. Спах си в кола, на някакъв изсипан паркинг, носих си ядене от в къщи, похарчих си последните пари, но изобщо не ми пука! Дойдох, видях, хареса ми и си тръгнах доволен.
                  Евала, брато! Явно ти си един от най-големите почитатели на FIAT. Аз също много исках да пресъствам на Италфест-а, но за съжеление това беше невъзможно. Но за следващия ще направя всичко възможно за да бъда там. Само ми е малко кофти, че е имало много малко FIAT-и на срещата.
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

reter написа:
                    Само на мен ли ми хареса феста бе? Имаше непозитивни неща, но изобщо не им обръщам внимание. Позитивните емоции бяха повече и това е достатъчно. Стига с тоя песимизъм! Аз съм пример, че когато човек има желание, начин се намира. Спах си в кола, на някакъв изсипан паркинг, носих си ядене от в къщи, похарчих си последните пари, но изобщо не ми пука! Дойдох, видях, хареса ми и си тръгнах доволен.
                    Браво колега ти си пример за това/което си казал/,че когато имаш желание,намираш начин.И аз да добавя:Когато нямаш желание намираш оправдание.
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Аиде няколко клипчета от мен ........... http://vbox7.com/play:3208ad9ahttp:/.../play:2bc84f80

Коментар

Yavor написа:
                        ici написа:
                        Ние пък сме много доволни Успяхме да сглобим колата събота следобед и в неделя си покарах доста доволно, както се казва целта на идването беше изпълнена Също ми направи голямо впечатление че всички участници в Италианското караха много нахъсано и беше доста интересно като развитие на двубоите.А на организаторите, браво че са им стигнали силите да направят първият толкова голям двудневен Италфест, нищо че като бройка отстъпва на предишните.
                        ici - искрено се зарадвах да те гледам на пистата - само съжалявам че ти идваше малко тясна и с прекалено много завои - не защото ти не можеш да караш - напротив, а защото не можахме да видим истинския потенциал на колата ти!Поздрави за ентусиазма и ти благодаря че дойде!
                        Когато сме на линия не пропускаме такива събития А пистата е много добра и качествена, нищо че е с много завои, и за коли като моята е много интересна, Типото малко се оказа че не съм го мапнал за такова специфично каране в ниските обороти и се давеше и лагваше от богата смес при излизането от завоите и не можеше да се ускори добре преди 3000 об/мин а не ми се ръчкаше и 1-ва предавка че там контрола с газта е много фин, то и така накрая ми се схвана чак крака от усилието да пипам газта финно и на прибиране се наложи да карам известно време с ляв крак само
                        sigpic
                        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                        475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube

Коментар

Ето публичния албум със снимки от Италфест 2010, които аз съм правил.

Коментар

аз няколко неща не мога да схавана...Защо първо критиката НЕ СЕ приема? Защо започва едно джавкане,обиждане и едните се държим като онеправдани,а други се държат като господари - "хляба в тях и ножа,колкото отрежат толкова" ? Защо една такава среща се използва не за да се видим,за да се скараме? Защо като минах край шатрата,в която имаше трима души,казах здравейте и НЕ получих отговор-може и да не ме чухте,но ме хвана яд.. И опитайте се да разберете едно- не ме е еня за алфистите,еня ме е ,че част от нас,се държат като тях....................Стига вече караници!!!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Ето 61 снимки и от мен :P Албумът е публичен. http://www.facebook.com/erato.bg Огромни благодарности на Явор, който направи всичко възможно, за да се случи това прекрасно събитие! ..накрая в албума съм добавил около 10 снимки от форума

Коментар

paralesa написа:
                                аз няколко неща не мога да схавана...Защо първо критиката НЕ СЕ приема? Защо започва едно джавкане,обиждане и едните се държим като онеправдани,а други се държат като господари - "хляба в тях и ножа,колкото отрежат толкова" ? Защо една такава среща се използва не за да се видим,за да се скараме? Защо като минах край шатрата,в която имаше трима души,казах здравейте и НЕ получих отговор-може и да не ме чухте,но ме хвана яд.. И опитайте се да разберете едно- не ме е еня за алфистите,еня ме е ,че част от нас,се държат като тях....................Стига вече караници!!!
                                Щот’ са много важни и с простосмъртни не се говори и обсъжда нищо, батка! Не само, че не приемат критика, ами ако направиш забележка на някой "управленец" - даже те и банират. Ама нейсе - живота не свършва с тукашните ни божества. Иначе, прав си - жалко е, да. При алфистите се наблюдава нещо като диалог за всяко нещо, а тук се държат като ощипани монахини и дават воля на комплексите си... Ако направиш комплимент на някой от администриращите - добре дошъл си... обаче ако недай си Боже забележиш, че за нещо не е прав - жална ти майка. А относно малкото бройки присъстващи на феста - аз го отдавам основно на кризата. Хората с фиати са по-бедни и съответно едва ли сколасват да закърпят бюджета за месеца, а да останат и пари за разходки - абсурд. Такива сбирки са гот... аз обаче не бих присъствал на тях и ако някой ме пита дали да ходи - директно ще го откажа и ще се подкрепя с факти за достолепието на организиращите ги. Поуста ми не е нападка към никой, но познавайки манталитета на охраняващите тук - вероятно ще се видим догодина. :Dп.п. - не съм изгледал всички снимки и клипове, но благодарности за всички тези, които са били достатъчно усърдно ангажирани за да качат по нещичко!
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X