ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Умишлено това мнение го пускам отделно за да му се обърне внимание!А то всъщност е въпрос:Колеги с ФИАТ-и - срамно ли беше да се мине през официалната шатра на форума, за да се запознаем - ние бяхме там - kilar, kiro_of_the_day, аз, сем Фихи, сокчето, Пешо, Илко, AFBWorld и още няколко човека.Или е по-лесно когато не познаваш хората лично после да си як и снажен задклавиатурен герой?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Благодаря на Явор и всички останали организатори за провеждането на това мероприятие!Врсичко беше на ниво(според мен де)от страна на организацията.Срамният факт си е срамен единствено от страна на алфистите,че деляха фиятите настрани(това не зависи от организацията).Късния следобяд в събота ми направи много лошо впечатление това,че се пуснахме да покараме по пистата 3-4 фиата и 5-6 алфи.Спираха ни единствено тези с фиатите и ни казваха,че не е ден за каране и с какви ли не заплахи.Алфите си въртяха кръгчета и нищо.Както и да е!Факт е,че Италфест 2010 се проведе и организира успешно още един път огромни благодарности на всички!2-та лева за билет за ден не са много.Грешното е,че на билета пише Вход 2лв.а отдоло пише Хасково 18-19 септ.2010 от което следва,че билета важи и за двата дни,но това е незначителна грешка на фона на всичко останало!Поздрави и до нови срещи с очакване за по-пълни редици!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:...Мога ли аз да гадая, кой от всичките си ти, че да се запознаем ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Виж сега - всеки може да се прави на обидена девица...Ти като Дидо е бил единствения дето те е поздравил е означавало че е динствения дето те познава - що не го попита кой-кой е?Явно на теб не ти е било интересно...И да - голям праз е - като не сме се запознали този път, ще го направим другия. Аз не се чувствам засегнат по никакъв начин.Ако от толкова се засягах - трябваше да не посетя феста хич, макар че ми беше на 500 метра къщата. Щото ти си с нас от 2008 - аз малко по-отдавна. Негативите се събират бързо, ако човек им обръща внимание е много лесно да се чувства зле. Ама не това е идеята на всичко каквото правим.Аз например бях много разочарован от Старозагорската група - явно е силна само в СПАМА, ама какво да направим...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Предлагам да спрем с тези неща, и да обсъждаме Италфеста!Не е мястото за междуличностни отношения тук. Кой кого поздравил, кой кого подминал... Сигурно и аз съм подминал някой, дето съм му забравил физиономията или не съм го видял в тълпата.Старозагорската група бяха и двата дни на пистата, липсваха само на купона вечерта...ама наистина много липсваха Моите снимки са вече в Галерията.Очаквам снимките от апарата на Sok_ot_praskova, че там има доста снимки и от купона. Моят апарат за жалост се повреди още по обяд на първия ден... Втория ден снимах с апарата на брат ми, но от следобеда и вечерта нямам снимки).
Коментар
-
Съгласен съм Дидо нека не спорят за глупости,защото ги познавам и двамата и никой от тях не е такъв.Като се запознаят ще го разберат.Още веднъж много благодарности за феста и на другия дано се престрашат повече хора да дойдат!Съжалявам,че не останахме вечерта,а имаше такава вероятност.Нищо другият път ще се реваншираме!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Yavor написа:@emzo - хасковска група няма, и не е имало...За мое най- голямо съжаление.Но както се казва - и сам воинът е воин.
Коментар
-
toto_ написа:Yavor написа:@emzo - хасковска група няма, и не е имало...За мое най- голямо съжаление.Но както се казва - и сам воинът е воин.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар