Да, скъпо е.Май Ви е трудно да отговорите на зададен въпрос ?Или и Вие не сте сред организаторите ?
Ами ще предложа на организаторите за следващия Италфест да Ви дават пари за да влезете.
Абе ма*ка му стара,толкова ли не разбираш за какво става въпрос ? Не е въпроса за двата лева,въпроса е за организацията.Вчера беше добре,ама днес не ми стана приятно заради сина на собственика на пистата.Не ми е за 20те лева дет ги дадох(въпреки,че се очакваше,че след като има такса вход ще има намаление за картинга,ама не,даже по-скъпо ) Ми тъй ли не се намери някой да каже,чакай бе,кво прай тва дете тук ? 18 има ли ? Аз за какво се подписах,че съм съгласен с условията и съм над 18 ? Има си някакви принципи ! Щото детето тежи 40-50 кила с мокри дрехи,отделно познава пистата идеално ... някой друг можеше да е на неговото място на полуфинала,някой друг можеше да е на мястото на един от персонала на картинга,ама както и да е ,той Килъра си седя там и дума не обели по този въпрос ! Та за ей такива малки неща ти говоря,ама на теб в главата ти е единствено скъпо ли ви е ? Да,СКЪПО ми е !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Айде стига сте се чепкали, молим. Киро, отговори му просто, кво го избиваш на скъпо или евтино било? Че имаше криви неща - имаше, няма кво да се правим на ощипани кокони сега.1. Първоначално ни заебаха да паркираме в на майка си кътника! Все пак това е Италфест, следователно е нормално да сме паркирали размесено, а не по марки и топки.2. Нямаше ясни критерии за оценяване в конкурсите, освен този на EMMA ESPL.3. Как варненската алфа спечели конкурса за оптичен тунинг? Че сравни я с на змея 147-цата, просто... ти кажи, да видим!4. На конкурса за най-поддържан автомобил какво правеше червената 155-ца, която стана 2-ра? Та тя нямаше почти нищо стоково при нея вече, то по време на презентацията заприлича на тунинг конкурс.5. Защо на мен никой не ми даде възможност да презентирам автомобила си?6. Всичко останало на мен ми хареса!Не исках да се заяждам, но ме предизвикваш с нахаканото си непредизвикано поведение. Не си прав, ама никак!
Ние пък сме много доволни Успяхме да сглобим колата събота следобед и в неделя си покарах доста доволно, както се казва целта на идването беше изпълнена Също ми направи голямо впечатление че всички участници в Италианското караха много нахъсано и беше доста интересно като развитие на двубоите.А на организаторите, браво че са им стигнали силите да направят първият толкова голям двудневен Италфест, нищо че като бройка отстъпва на предишните.
Ние пък сме много доволни Успяхме да сглобим колата събота следобед и в неделя си покарах доста доволно, както се казва целта на идването беше изпълнена Също ми направи голямо впечатление че всички участници в Италианското караха много нахъсано и беше доста интересно като развитие на двубоите.А на организаторите, браво че са им стигнали силите да направят първият толкова голям двудневен Италфест, нищо че като бройка отстъпва на предишните.
Подкрепям. Съжалявам, че не успях да дойда да покарам в неделя.
Вижте сега, не съм бил на повечето Италфестове, но все пак имам поглед.Организацията е сложно нещо - все пак каквото изобщо се направи - се случва на ’на мускули’ - парите не стигат, времето не стига, никой не получава пари за това, което прави.Факта че нещо се случва е прекрасен.Не искам да споменавам нито за телефонните ни сметки, нито за изгореното гориво, нито пък за изгубеното и време, което е най-слабо оценения фактор.Искам да помоля критикарите - догодина заповядайте в организацията, правете каквото можете, ние ще помагаме с опит.Относно въпроса за ’заточението’ на фиатите - очакваха се над 100 фиата, дойдоха - 20-30 - затова се получи така.Факт е че ядрото което прави срещите ни по приницип е вече разпаднато, остнаха само няколко човека от него. Това е - който иска - да заповяда следващия път. Факт е че от София дойдоха 4-5 коли. Точка.А автомивката не беше най-прекрасното нещо, но определено най-атрактивното - защо да е било лошо. Събра хора, а това е голяма работа.Апропо - във вечерното напиване няма нишо лошо - ако го няма ще е още по зле
Ще отговоря а мнението на Явор,защото е приел по някакъв начин критиката,на Киро и грам няма да казвам,защото ми омръзна модераторите(не всички) да се държат като бейове! Ще ме извинява,но да нарича хората изразили негативно мнение -мърлячи и там кво още беше(някакви нови думи,на небосклона изгряха) -МЕРСИ,ЯВНО КАТО СИ МОД МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ! То неговото като по бай-тошово "или добро или нищо",то и за мъртвеца така,ама това е друго! Те така,мерси Киро,за хубавите думи!Сега към мнението на Явор...Всичките ти аргументи ги приемам,за мястото ни на пистата разбрах,макар да остава горчилката,че сме мангалите на италянските....За Софиянци си прав,макар аз да мога да кажа същото за ред други градове,сред които и моят,от които приказки много,но инъче нищо! Май само Пловдив,Ст.Загора и по-близките градове,бяха по-добре представени и мога да ги разбера хората,все пак ако на вас положението ви е добро,на някои може и да не е цветущо и да не могат да отделят пари за път,както и да е,това може и да спадне в графа оправдания За парите и изхабеното време,за усилията и всичко -Евала ,но нали се сещаш,че това едва ли някой ще ти го признае-такива сме "неблагодарно племе"За вечерното напиване,то пък какво им пречи им на някой не мога да разбера?Виж за "автомивката",там не съм съгласен,разбирам за какво е била и ,че е имало ефект,но тия "девойки" големи мастии бре Че то ние по-хубави жени във форума си имаме и по една бяла тениска да им бяхме дали,като се намокри и ей ти я хем красота,хем еротика,хем привлича внимание ...че за другия път жените от форума да не спят(само да не е мойта,че ще изгоним и малкото публика хаха)... Разбреи сега моята гледна точкаИдвам си аз чинно в девет и нещо,затирват ме на една поляна,питам защо и отговора беше"там ви е мястото на фиатите" -това как да го разбирам ...за мен значеше- "боклука на бунището,да не пречи на атовете" (точно над нас беше бунището ако не сте видели )... После седя си и чакам,да почне нещото в обявения час 10.00 ,айде до 10,30 нормално да позакъснее,ама стана 12 докато се натъкми всичко-извинявай,дотук три часа киснене . И тъкмо надежда,че видя нещо хубаво,интересно и....4 магистрални работнички излизат с по един парцал и демострират?... какво демонстрираха така и не разбрах,но не бе нито красота,нито сексапил.... Накрая чух няколко подмятания на няколко алфиста по повод фиатите ,хвана ме яд и си рекох,айде и без друго имам една камара път още -довиждане! Ако сте ме разбрали-добре,ако не нищо лошо не съм имал предвид,опитах се да бъда градивен!За да разберете,кое се харесва на хора като мен и кое не,все пак нали сте там да направите шоу за всички(защо сте се заели не зная,но явно сте решили ,че ще го правите,затова без оправдания и от ваша страна,щом не може от наша),исках да кажа какво се е харесало и какво не на мен. Имах и още какво да казвам,но ме ядоса жена ми,че от сунтринта съм бил се занимавал стоя форум,че забравих... Позитивен ден на всички,а на модераторите ,които стават сутрин със задните части нагоре-високомерието не е признак за високо положение,то е негативно следствие,което може да бъде избягнато.
Нормално е да има по-голямо присъствие от близките градове.Нормално е да се сменя мястото всеки път.А аз все още чакам отговор на един елементарен въпрос:
emzo написа:
Билета, който издаваха при влизане в Събота, важеше ли и за Неделя ?
...Накрая чух няколко подмятания на няколко алфиста по повод фиатите ,хвана ме яд и си рекох,айде и без друго имам една камара път още -довиждане! Ако сте ме разбрали-добре,ако не нищо лошо не съм имал предвид,опитах се да бъда градивен!За да разберете,кое се харесва на хора като мен и кое не,все пак нали сте там да направите шоу за всички(защо сте се заели не зная,но явно сте решили ,че ще го правите,затова без оправдания и от ваша страна,щом не може от наша),исках да кажа какво се е харесало и какво не на мен. Имах и още какво да казвам,но ме ядоса жена ми,че от сунтринта съм бил се занимавал стоя форум,че забравих... Позитивен ден на всички,а на модераторите ,които стават сутрин със задните части нагоре-високомерието не е признак за високо положение,то е негативно следствие,което може да бъде избягнато.
Вдигни гордо глава, повече тунинговани Алфи споделиха по микрофона, че са сложили двигател от Фиат, турбо от Фиат. Аз се опитвам да гледам все пак положително на мероприятието и пак ще кажа, че според мен италфестът е такъв, какъвто сами си го направим с приятелите, с които сме на него.
Само на мен ли ми хареса феста бе? Имаше непозитивни неща, но изобщо не им обръщам внимание. Позитивните емоции бяха повече и това е достатъчно. Стига с тоя песимизъм! Аз съм пример, че когато човек има желание, начин се намира. Спах си в кола, на някакъв изсипан паркинг, носих си ядене от в къщи, похарчих си последните пари, но изобщо не ми пука! Дойдох, видях, хареса ми и си тръгнах доволен.
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Големи критики, голямо чудо!На мен пък лично Италфеста много ми хареса.Имаше за всекиго по нещо. Ненапразно Италфеста беше 2 дни - втория ден си беше целия ден за каране, и който искаше да кара, го направи.Първия ден наистина в началото малко куцаше организацията, доста се позабави началото, но това е защото се очакваше все пак да дойдат още коли.В крайна сметка, като сте тръгнали за Италфест се предполага, че сте си ангажирали поне единия от двата дни само за това. Пък на който жена му мрънкала - ми да не си я водил на феста...Мойта жена не мрънкаше, даже и беше много забавно.Мисля да спра до тук с критиките към критикарите, всеки има право да изрази своето мнение.За мен феста беше добър, колите бяха малко, но за сметка на това феста премина по-добре от предните два, на които аз съм бил - на Междене и в Стара Загора. ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на организаторите, и най-вече на YAVOR. Малцина наистина знаят колко много работа е свършено по организацията.Ще ви пусна само един документ, да видите до къде се стига в едно такова мероприятие и да си направите изводите - защо трябва да задържите критиките за себе си.Ако трябва да се критикува, и аз мога да критикувам, но отчитам, че и аз да се бях заел, сигурно и аз щях да имам пропуски.БЛАГОДАРЯ и на неизвестния фен или фенка, който е намерил загубената златна обеца на жена ми и я е предал на организаторите през втория ден!!!На въпроса на Емо да отговоря в прав текст:emzo написа:"Билета, който издаваха при влизане в Събота, важеше ли и за Неделя ?" - НЕ, НЕ важеше!Членовете на клубовете, с платен членски внос за 2010 години имаха право на безплатен вход, въпреки това, аз си платих и през двата дни!Не мисля, че 2-та лева на фона на разходите, които се правят за едно такова двудневно събитие са "много". Снимки ще кача после в галерията.
На въпроса на Емо да отговоря в прав текст:emzo написа:"Билета, който издаваха при влизане в Събота, важеше ли и за Неделя ?" - НЕ, НЕ важеше!
Евала ! Това ме интересуваше.НЯМАМ КРИТИКИ аз !На Киро Оф Дъ Дей - боли ме **** за 4лв и 10лв бих дал, а ти явно имаш проблем с общуването с хора.Въпреки краткото ми присъствие - на мен ми хареса !
Коментар