По мой груби сметки - Италфест 2008 (последния истински Италфест) имаше около 700++ коли. Италфест 2009 вярно, че беше и кофти времето - около 300-350 коли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!
Collapse
X
-
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Slavi_Lancia написа:Бъркаш 2005 беше последния истински фест на Долна баня лично не си спомням 2008 на Калояново да имаше кои знае какво камо ли 700 коли 2005 все още наистина беше итал фест и нямаше алфа нямаше фиат всичко беше едно ама до тамAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
http://www.facebook.com/album.php?ai...4&l=3a649bb82c Ето и моите снимки във Фацебук-аLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
nastybg написа:emzo написа:Щото ФИАТите бяха в къра оставени, на произвола на съдбата, някой после се сети, че е ИТАЛфест и ги викнаха на по-предни позиции.Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Re: Снимки и видео то ИТАЛФЕСТ 2010!
Yavor написа:Ето първото видео:http://haskovo.info/index.php?option...колкото знам ще го видим по ПроБГ тази вечер в новините.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Re: Снимки и видео то ИТАЛФЕСТ 2010!
vaskoni_1980 написа:Yavor написа:Ето първото видео:http://haskovo.info/index.php?option...колкото знам ще го видим по ПроБГ тази вечер в новините.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Вижте сега, не съм бил на повечето Италфестове, но все пак имам поглед.Организацията е сложно нещо - все пак каквото изобщо се направи - се случва на ’на мускули’ - парите не стигат, времето не стига, никой не получава пари за това, което прави.Факта че нещо се случва е прекрасен.Не искам да споменавам нито за телефонните ни сметки, нито за изгореното гориво, нито пък за изгубеното и време, което е най-слабо оценения фактор.Искам да помоля критикарите - догодина заповядайте в организацията, правете каквото можете, ние ще помагаме с опит.Относно въпроса за ’заточението’ на фиатите - очакваха се над 100 фиата, дойдоха - 20-30 - затова се получи така.Факт е че ядрото което прави срещите ни по приницип е вече разпаднато, остнаха само няколко човека от него. Това е - който иска - да заповяда следващия път. Факт е че от София дойдоха 4-5 коли. Точка.А автомивката не беше най-прекрасното нещо, но определено най-атрактивното - защо да е било лошо. Събра хора, а това е голяма работа.Апропо - във вечерното напиване няма нишо лошо - ако го няма ще е още по злеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар