Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отзиви, снимки и видео от ИТАЛФЕСТ 2010!

Ето първото видео:http://haskovo.info/index.php?option...колкото знам ще го видим по ПроБГ тази вечер в новините.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Еййййй - страхотно, страхотно. Аз дефолдно не бях на италфест. Но за сметка на това видях на видеото Явката, Ирка и Тео със зелената алфа.

Коментар

Бравоооооооооооо ! Страхотни сте !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ето и няколко клипчета от автомивката:http://vbox7.com/play:a6d0c468http:/.../play:ef76b1e2

Коментар

Синьото е на мода Aма друго си е на живо
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Малко освежаване на темата:
            '08 Alfa Romeo 147 Q2
            ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Мивката е била атракцията на феста а тва стило що е закъсало в тревата до пистата
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Щото ФИАТите бяха в къра оставени, на произвола на съдбата, някой после се сети, че е ИТАЛфест и ги викнаха на по-предни позиции.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой няма ли да оправи заглавието на темата? И всъщност колко форумски ФИАТИ присъстваха на това мероприятие? А клипчето от първото мнение в темата е готино. Тая жълтата алфа с пазарджишка регистрация е на едно момче, което работи в сервиза на Марин ("Промишлени системи") или греша?
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не знам, ама Явор и Ирка са ни звездите на форума :D Само мога да съжалявам, че не се организирах да ида ..
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Третия най-поддържан автомобил! Честито на airfan!!!и още нещо от форумаА колко форумски коли имаше - на око ако съдя около 20-25
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Имаме и първо мяато. Наказах алфистите с мойто малко фиатче
                        Прикачени файлове

Коментар

emzo написа:
                          Щото ФИАТите бяха в къра оставени, на произвола на съдбата, някой после се сети, че е ИТАЛфест и ги викнаха на по-предни позиции.
                          Ми не всъщност според мен, до тая полянка са мислили да е пълно с алфи и ланчии, с идеята да е по подредено, но в последствие стана 12 часа и вече се видя колко ще е реалната бройка на ИТАЛФЕСТ 2010 ... така и ще продължава статистиката. По мой груби сметки - Италфест 2008 (последния истински Италфест) имаше около 700++ коли. Италфест 2009 вярно, че беше и кофти времето - около 300-350 коли. Италфест 2010 страшно време, на читаво място, ЛИПСА на каквато и да е реклама за тоя италфест. Аз бях №191 и влезнах в 11 не мисля да са били повече от 200коли. Така и ще продължава тъжната статистика, просто докато не се спре с мисленето има си Драг Дей и Трак Дей и само там ще се дава газ. Не всеки отива там с целта да се напие вечерта. Сега ще кажете имаше майсторско - Да имаше (състоящо се от 3 конуса) и въпреки това, честно - майсторското беше единственото интересно нещо на Италфест 2010 !!! Огледайте се почти всяка марка си прави годишните събирания на Калояново, кеф ти място, кеф ти писта, кеф ти драг, кеф ти шоу ................ ПП. Евала на колегата с яката музика в уното и на този със запазената марея. ПП2. Искам и да помоля, ако има някоя и друга снимка на Купе-то, ще се радвам, аз не си носех фото. Благодаря.
                          Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                          Fiat Tipo 1991 - ex
                          Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

paralesa написа:
                            Третия най-поддържан автомобил! Честито на airfan!!!
                            на колегата не му е за първи път, евала за това как се грижи за колата си!!!!
                            Originally Posted by pla_y_men
                            Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Коментар

Моят албум във Фейсбук от Италфест 2010Ето и малко избрани снимки:

Коментар

Working...
                              X