Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

leandro написа:
    е няма ли си саберем наи накрая гт та ли няма вече?
    жсяка неделя знаеш къде се събираме , вчера имаше около 30 коло и бмвта и алфи и хонди ОМВ цариградско горубляне
    Power Under Pressure

Коментар

Е айде де, къде сте?!?
      тежък е животът лек...

Коментар

аиде щте мина неделя 22.30 някаде нали?

Коментар

didich написа:
          На мен ми хареса срещата, имаше и екшън и доста повече движение отколкото на ОМВ Бояна - там е станала пенсионерска среща
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
          Fiat Bravo 103 1996

Коментар

GT гилдията ще се събирате ли някъде тази вечер да дойда да вдишам малко аромат на изгоряла гума?

Коментар

Ще има ли нещо скоро време че ми изтичат и прегледа и гражданската.

Коментар

така като гледам на 11 всички ще са на божурище , къде ще гледат къде ще се пускат ...
                Power Under Pressure

Коментар

Ще се организираме ли да ходим няколко съскащи пунтота в редичка или няма? Аз смятам към 9 да съм там, но може да си спретнем няква среща по централно в София и да ходим натам да сме заедно Някви желаещи

Коментар

аз по рано щте сам там 7-30

Коментар

Те някои си спят там.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Я кажете какво ще има на 11 ,че съм блял някъде и съм пропуснал?
                      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

аз мисля че е време да се сабереме поне за края на сезона че само 1пат си направихме сбирка ако има желаешти

Коментар

айде на 8-ми на сливен...

Коментар

Организация за довечера или ви е много прибързана че аз иначе съм наработа
                            Fiat Punto GT

Коментар

не е за дове4ера просто да се разбереме за дата

Коментар

Казвайте кои кога и каде
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X