Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ня..Орлине другия път ще се видиме по така .. а до теб Веско ... ами М-ките насраха от Орлинки ..хахаха а една 328 е36-ца падаше с 2-3 коли от Орлин ... имаше и ц 20 лет-ки и алфа 145 турбо ама и тя седеше отзад..... Показа им ГТ-какво може ... а аз питах каде е Веско ама ... всички се чудехме каде си и защо ни изостави и недойде :D
    Fiat Punto GT

Коментар

Довечера някой навит да поразтъпчеме колите ?
      I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Ами зависи каде .... измислете го ако е някаде наблизко може да дойда ... но ако е далеч. ... няма да мога
        Fiat Punto GT

Коментар

Аз съм навит, ако се уговорите звънкайте: 0885 11 27 26

Коментар

довечера пак сме на ОМВ то на горубляне ,
            Power Under Pressure

Коментар

В такъв случай и аз съм там ...
              I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Горубляне или бояна и в колко ч. ? Ако е горубляне - там до караулката OMV ли беше или?едит: Ясно... а към колко часа?

Коментар

kiler_4o написа:
                  Горубляне или бояна и в колко ч. ? Ако е горубляне - там до караулката OMV ли беше или?едит: Ясно... а към колко часа?
                  Цариградско ОМВ Гроубляне
                  Power Under Pressure

Коментар

И вчера имаше много мисризма на гуми и бензин и малка скромна Гт среща с представителитя на най-силнитакола в БГ
                    Power Under Pressure

Коментар

Неочаквах и Жоро да присъства ... като го видях че идва с Lakai и се зарадвах ... добре беше но .. Орлине ти прогони БМВ-клуб :D:D:D
                      Fiat Punto GT

Коментар

Ще им се извиня ако пак дойдат
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          И вчера имаше много мисризма на гуми и бензин и малка скромна Гт среща с представителитя на най-силнитакола в БГ
                          Аз отидох на ОМВ на бояна, понеже видях, че има гонки, но така и не ми звънна, че отивате на горубляне...

Коментар

kiler_4o написа:
                            WhitePower написа:
                            Аз отидох на ОМВ на бояна, понеже видях, че има гонки, но така и не ми звънна, че отивате на горубляне...
                            като тръгнах си бях забравил телефона , и нямаше как да ти се обадя ми ние на бояна не ходим само на горубляне
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              kiler_4o написа:
                              WhitePower написа:
                              като тръгнах си бях забравил телефона , и нямаше как да ти се обадя ми ние на бояна не ходим само на горубляне
                              E аз трябваше да ходя до ОК2 и на връщане се спрях просто, докато звъннеш... Нищо де, другият път

Коментар

алооооооооооооо брзите гт та щте се сабираме ли тоя месец на калфланд на лафче

Коментар

Working...
                                X